+1 yılŞimdi şöyle bir gerçek var elbisesi o kadar abartılı değil ama bizim yaşadığımız ortama göre bizim yaşadığımız ülke şartlarına göre abartılı görmüyoruz ama her ülkenin bir yönetim şekli vardır arkadaşlar bunu görmeniz gerekiyor şimdi nasıl ki Cumhuriyet rejiminde yaşayan bir kadın istediği şekilde davranabilir istediği şekilde ahlak edep ve haya çerçevesi içinde başı açık da olabilir kapalı da olabilir buna herhangi bir şey diyemeyiz ama şeriat kanunları ile yönetilen ülkelerde açıkçası dikkat etmek gerekir her ülkenin her bölgenin kendine göre bir yönetim şekli vardır yani bundan dolayı yapılabilecek bir şey yok adamların yönetim şekli öyle sana katılmıyor diye onların yanlış olduğunu sen savunamazsın senin yönetim şekline göre onların da sana yanlış diyeceğini doğru kabul edemezsin o yüzden belki ceza alabilir çünkü onların kanunları ve kuralları o şekilde yapacak bir şey yok onun da dikkat etmesi gerekirdi.
513 Yorumla- +1 yıl
Beş kişi de beğenmemiş 😂😂
- +1 yıl
Bu abartı mı değil 😂😂😂 tangayla mı çıksın kardeş
- +1 yıl
Ya arkadaş yorumu iyice okuyun da ona göre yorum yapın ya Allah Allah sanki ben burada yorum yapınca kadın duydu 😂
- +1 yıl
@Scorpion_girl83 abartı ne var şu elbisede? Senin için bunu bir üstü tangamı yani. Nerde yaşıyorsun arkadaş..
- +1 yıl
Ben venüs'te yaşıyorum. Sen? 🤔
- +1 yıl
Siz erkeklerin slip kilotla sokakta gezmekten hiç bi farkı yok bu koç meme şovu yapan kadınların. Medeniyet açmaksa bedeni hayvanlar bizden daha medeni!
- +1 yıl
@Scorpion_girl83 venüste hava asit bulutu diyorlar, ondan mı eridi senin beyin? Bende moskovada yaşıyorum merhaba. Şu kıyafet ile birinin slip külot ile gezmesi senin için aynı şeymi yani 🥺
- +1 yıl
Domuz eti yiye yiye uyuşmuş beynin
- +1 yıl
@Scorpion_girl83 saldırmak için daldan dala atlama bence :) sanada et tavsiye ederim. Ne eti olduğunu sen seçebilirsin. Biraz beslen, belliki biraz beslenme kıtlığı sonucu bir sorun oluşmuş
- +1 yıl
Daldan dala atlamam taşı gediğine oturturum genelde.. Kıpsss😉
- +1 yıl
Benim görüşüm altında tartışma yapmayın bildirim geliyor
- +1 yıl
🤣🤣 Buda ayrı telden çalıyor
- +1 yıl
He ya
En İyi Cevaplar
Moda & Stil konusunda 362 cevap paylaştı. Elbise güzel tamam da yani arkadaş anlamıyorum ben bu insanları. Oraya gidiyorsan oranın kurallarına uyacaksın, uymuyorsan gitmeyeceksin. Yok ben giderim, kurallara da uymam dersen de uydurduklarında ortalığı velveleye vermeyeceksin. Gerçi bile isteye reklam amaçlı yapılıyor ve çoğunlukla da hak edilen cezalar verilmiyor es geçiliyor, onlar da buna güveniyor zaten. Sıradan birisi yapsa ceza alırken ünlü veya sosyal medya desteği olan birisi yapınca es geçiliyor, bu her yerde böyle!
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGittigin ulkenin kulturune, yasaklarina, inanclarina uymak ne kadar zor olabilir? Kendi memleketinde istersen ciplak gez ama boyle yerlerde mini giyinmeyiverin. burada iki tarafta hatali. Boyle ulkeler keske olmasa ama var. Simdi ulkenin işleyişini mi degistirelim? Ya da degistirebilir miyiz? Hayir. O zaman ona gore giyineceksin. Her yerin bir uygunu adabı var. Bize camiyi gezmeye gelen turistler bile başını örtüyor, etek giyiyor. Onlarin camiye yariciplak girmesi nasil uygun olmuyorsa bu da oyle bir şey. Dikkat etmek sartlara uymak gerek, saygi duymak gerek. Bir kiyafet yüzünden basit gibi görünüyor ama degil yani. Her ulkenin kültürü, işleyişi bakis açısı farklı. Zarar goren boyle kisinin kendisi oluyor.
80 Yorumla
kadinin yerinde olsam hapis cezası aldığıma değil de böyle bi elbise yüzünden hapis cezası aldığıma üzülürdüm. Tam bir moda katliami.
Ayrıca kendisini özgürlükçü sanan bazı arkadaşlara belirtmek isterim ki bu elbise size bize göre normal. Ama adamlar ev sahibi ve kuralları açık net şekilde ilan etmişler. Bu kuralları kabul ederek oraya gittikten sonra ben özgürüm bilmem ne diye kafanıza göre davranmanız özgürlükçülük falan değil "sadece bana özgürlükçülük"
Sen istediğin gibi giyinmekte özgür olduğun gibi adamlar da kendi ülke sınırları içerisinde istediği kuralı istediği şekilde uygulama özgürlüğüne sahip. Sana uymuyosa gitmezsin olur biter.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
53Cevap
- Moda & Stil konusunda 32,6b cevap paylaştı.
u +1 yılGayet normal bir elbise. tabi orası cahil bir medeniyet olduğu için. kadının giyimine takmaları sadece bununla ilgilenmeleri normal
10 Yorumla - Moda & Stil konusunda 301 cevap paylaştı.
+1 yılEğer hapis cezası almazsa emsal teşkil eder ve ülkede çıplaklık yayılmaya başlar. O yüzden siz elbise ile sadece küçük resme bakıyorsunuz ama bu diğer devletler tarafından bilinçli bir şekilde planlanarak orada bu şekilde bir fotoğraf karesi vermesi sağlanıyor. Amaç Katar'ın nabzını yoklamak. Zaten şu an İsrail, Mıdır, Sudi Arabistan Katara karşı duruş sergiliyor. Sudi Arabistan kralının bugün ülkesinde cadılar bayramını kutlaması tesadüf değil sanki. Tabuları birleştirmek önemli
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHer ülkenin sinirlarina seçim ve kurallarina saygi duyulmak zorunda. Turist de olsan model de olsan ne olursan ol gittiğin yerde yabancisin oraya uymak zorundasin nasil ki zeynep bastik açik giyinemedi bu kadin da giyinmemeliydi. Kurallari dikkate almamak ülkeye saygisizlik ve ülkeyi de dikkate almamak demektir.
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGittiğin ülkenin kuralına uyacaksın. Adamlar her şeyi yasaklamış bunun kıyafete bak. Oraya kadar nasıl böyle gitmiş diyeceğim ama kesin orada üstündekileri çıkarıp bu hale bürünmüş. O kadar işi cevirmeye aklı yeten cezasını da ceksin bir zahmet.
10 Yorumla
+1 yılKötü olmuş. Saygı duyulmasını beklemek kolay ama saygı duymak bu kadar zormuş demek. Nerde uçuk fikirler var, onlara saygı duyulması bekleniyor ama biraz kapalı giyinin denilince hemen provokate etmeye başlıyorlar. Çok ironik.
11 Yorumla- +1 yıl
Ya sanane milletin dekoltesinden, yemeği ısıt, gelirken ekmek alıyim mi?
Yani elbisesi o kadar abartı değil. Ayrıca abartı olsa bile bu kimseyi ilgilendirmez. Gelip böyle saçma sapan kurallar koymaları gerçekten saçma. Böyle yaparlarsa bu ülkeye artık kolay kolay bir organizasyon vermezler…
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılHer ülkenin uyulması gereken kuralları vardır. İster katar ister ABD ister Avrupa'da bir ülke olsun turist de olsa yerli de olsa uymak zorundadır. Uymuyor ise gerekli cezayı kabul etmiş demektir.
00 Yorumla Brazzersin p*rno grafik oyuncusu Mia Malkova dünyada ki her kıtayı her ülkeyi geziyor demek Katar'a gitse bunun gibi düşünemiyorum idam ederler galiba ksakdsaghdhashdash
00 YorumlaKatar gibi gerici bir ülkeye kupa verilirse olacağı bu
25 Yorumla- +1 yıl
Onlar mı gerici yoksa biz mi, bence çok iyi yapıyorlar
- +1 yıl
Medeniyet açmaksa bedeni hayvanlar bizden daha medeni!!! 😉
- +1 yıl
Saldırırlar şimdi boş ver yazma böyle şeyler :) bak başlamışlar bile hemen
- +1 yıl
Bi hoşt köpek her yere yazma sen çil misin nesin... Bu domuz etini yiyip yiyip gelmeyin buraya 🤐😂
- Moda & Stil konusunda 372 cevap paylaştı.
+1 yılHerkesin zevkine bir şey diyemem ama ben beğenmedim elbisesini. Futbol maçı için de uygun bulamadım ama yine de model sensin, sen bilirsin.
00 Yorumla Bir ülkenin kurallarına saygı duyacaksın ! İnançsız olabilirsiniz dinsiz de olabilirsiniz ama saygı duymak zorundasınız
00 Yorumla
+1 yılBu kadının kaç olayı oldu ya, herhalde başka reklam bulamadı. Aynı haberi dünya kupası boyunca 5 kere gördüm.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKatar da yabancılar istediği gibi giyinebilir eğer Katar lı değilse tabi
Neden ceza alsın saçma yani abartıyorlar artık her haberi uydurmaktan vazgeçmiyorlar. Ayrıca KS de öyle oldu burada herkes manipülasyon yapıyor02 Yorumla- +1 yıl
daha önce de bi turist giyim şekli yüzünden hapse atıldı ülkenin başkanı vatandaşlarını istese de geri vermedi
Cevap sahibi+1 yılAaaa bilmiyordum bunu olabilir bi araştırcam merak ettim
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÜlkenin kurallarına saygı duyulması gerekiyor ki bence saygı duyulması bir şeydir sonuçta kurallar ve cezalar var keşke Türkiye'de de olsaydı kurallar sadece giyimle alakası değil her konuda.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaşkomutan Mustafa Kemal ATATÜRK'ü minnetle anmak için bir sebep daha 🙏
Bizi bu yobaz arap kültüründen kurtardığın için sana minnettarız atam ruhun şad olsun...
13 Yorumla- +1 yıl
😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂
Cevap sahibi+1 yıl@Scorpion_girl83 komik bisey mi var?
- +1 yıl
Aşırı komik hemde.
Moda & Stil konusunda 369 cevap paylaştı. Böyle angut bir ülkeye, böyle prestijli bir organizasyon neden verilir ki?
10 YorumlaUcuz ve domuz gibi. Tiksiniyorum çıplaklıktan.
00 YorumlaBilerek yasak olan şeyi yaoma istegi nedir anlamiyorim gitme orada yasak işte
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılorada bu kadına tecavüz edilse hapis cezası vermezler ama kadin böyle giyindi diye hapise atarlar.. hükümetin kardeşi katar sırada biz varız zaten
00 Yorumla
+1 yılBuna uzun süre baksam gözüm bozulur yemin ederim. Zaten astigmatım var. Bu tarzlar bana gelmiyor.
00 YorumlaBu Araplarda her haltı yiyor ama dini de kimseye bırakmıyor.
00 Yorumlakatarda adama yol sor afyondan mal gibi yüzüne bakar alkol yasak her bk serbes fas gibi
00 Yorumla
+1 yılKurallar bellidir, uymadıysan cezaya razı olmalısın
00 YorumlaGüzel ve cıvıl cıvıl bir kombin olmuş ama ülke şeriat olunca malum :D
00 Yorumla
+1 yılKıyafetin deseni baya kötü ama konudan bağımsız dkdkf
00 Yorumla
+1 yılvücudundan başka bir donanımı olmayan insanların tavrı. Çıplak.
01 Yorumla- +1 yıl
Bumu çıplak?
+1 yılKatar'da yaşamıyorsa oranın vatandaşı değilse ne alaka.
00 Yorumla
+1 yıloranın kuralları var tek onla bile kalmayabilir ama insan bi geçmiş haberlerden ders alır ya
00 Yorumla
+1 yılBöyle bir sebep için hapis cezası mı siz kafayı yemişsiniz
00 YorumlaÖzgürlüğe saygı duymak yerine baskılamaya anlam veremiyorum.
Yani bırakın insanları ne yapmak istiyorlarsa onu yapsınlar.
Yapmacık olmasınlar, oldukları gibi takılsınlar.14 Yorumla- +1 yıl
Aynen erkekler kızlar birbirlerini yapsınlar amaaan bizene yaaa laikiz biz nolcak ne giyerse de giysin onun tercihi, Müslüman erkeklerde gözünü neresine sokarsa soksun görmesin bakmasın gözlük taksın, Allahın haram dediğinin ne önemi var ki salla gitsin o onların tercihi hadi ordan boş ver herşeyi yap domuz eti yemezsen Müslümansın yeterli 🤗🤗
- +1 yıl
Ne demek istedim biliyor musun
Gizli Üye(36-45)+1 yılİşte o yüzden modern görünümlüde olsa uzak durmak lazım arap ülkelerinden
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de beğendim ama beğenilip beğenilmemek değil mesele mesele başka şey burada belli ki...
00 YorumlaBizim ülkedede çarşaf giyip stadyuma gitse taşlarlar aynı kafa aynı yobazlık işte iki tarafta aynı 😄
11 Yorumla- +1 yıl
Ne alakası var? Bir çok tesettürlü kadın oluyor stadyumda
Gittigin ülkenin kurallarına uysaydin keşke
Kendi ülkende bir şey giymesen de olur
20 YorumlaHem dünya kupası ile tüm dünyayı ülkelerine davet ediyorlar, hem de nasıl giyinilmesi istediklerimi söylüyorlar. Çok saçma
00 Yorumla
+1 yılStadyumda manken istemiyoruz... Geçen sene stadyumda maça konsantre olamamıştım, süslenip püslenip geliyorlar ayıp ayıp 😂😂
00 Yorumla
+1 yılZaten çıplaklık şıklık olduğundan beri böyle şeylerin zina olup ceza verilmesi gerektiği unutuldu
11 Yorumla- +1 yıl
Tebrik ediyorum, erkeklere gözünü kapa havaya bak ayağına bakarak yürü sağa sola bak, zaten sağda solda aynı don atlet kadınlar var farketmiyor nereye baktığı + nefis diye bişey var ve sürekli görülen şeyler normalleşir, herkes çıplak dolaşırsa kusura bakmasın bakarlar bi süre sonra, sonra kendileri de soyunurlar...
Gittiğin yere ayak uydurmalısın tabi hapis cezası fazla olmuş 😄 orası ayrı konu
00 Yorumla
+1 yılBoş muhabbet kararda dönen güzel kardeşim hiç bir yerde yoktur
00 Yorumla
+1 yılBu kadını görünce kendime ekmek yediresim gelmedi.
00 Yorumla
+1 yılAma çok güzel olmuş bence ceza almamalı
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılarka çekimden fenaydı asıl o merdiveni çıkışı yok mu öldürdü beni be
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 472 cevap paylaştı.
+1 yılBilerek yapıyorlar bence yasak olduğunu biliyorlar
10 Yorumla Desenini sevmedim ama modeli çok hoş
10 Yorumla
+1 yılKeşke daha kapalısını giyseydi😔
00 Yorumla
+1 yılBir ülkenin bayrağı asla çorap olarak giyilmez..
00 YorumlaO saatte Katar'da ne işi varmış?
00 YorumlaO kadar da abartı değil gibi
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılHatun taş gibi, yanlış ülkede poz vermiş.
00 Yorumla
+1 yılPiknik örtüsüne benzettim nedense
00 Yorumla
+1 yılAA ne kadar saçma ne hapsi
00 Yorumla
+1 yılDünya kupası bu birsey olmaz
00 Yorumla
+1 yılNefsim like ladı 👍
00 Yorumla
+1 yılGüzel gibi ama kendisine yakışmamış
00 Yorumla
+1 yıltecavüz edilip sınır dışı edilmeli
01 Yorumla- +1 yıl
Hastamısın sen?
+1 yılÇok güzel 😅 çoraplarla bayıldım özellikle 😍
00 Yorumla
+1 yılElbise de kötü yaptığı shop ta
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılBildiğin mutfak masası yemek örtüsü gibi bu.
00 Yorumla Moda & Stil konusunda 1,8b cevap paylaştı. Şık görünüyor ama orada buna müsaade yok
00 YorumlaModa & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kaç abla ülkeden ksfsdfjköjkl
00 Yorumla- Devamını Gör (34)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne