Bol kot pantolon tercih eder misiniz, nasıl kombinlersiniz?

Kimler bol giyinmeyi seviyor? Bol giyinmek kadar rahat bir şey yok bence ❤️ bu sefer uyum nasıl olmuş kolye, oje, ayakkabı, çanta ve giyim toplu bakınca ✌️
Ben bol kot pantolonları oversize tişörtlerle tercih ediyorum
Rahat ve çok güzel oluyor bence de 😁
Teşekkürler 💋🌸
Rica ederim ❤️❤️😘😘🌺
Görüş
53Görüş
Oldum olası kendimde bol giyinmeyi sevmiyorum beni tuhaf hissettiriyor, üstüme yapışan kıyafetleri giymekten zevk alıyorum pantolonda bol diye en fazla jogger fit tercih ediyorum geriye kalan pantolonlarım skinny fit kot olsun, kumaş olsun hep dar kesim dar paçadır. 😁
Kombinin de tatlış olmuş 🌺
Sende bol dene bol iyidir ve teşekkür ederim :)
Loose fit kot pantolon alırım 1 tane belki 😅
Bol al bol ondan daha bol lazım 😁
Böyle de cool duruyor
Biraz daha paçalardan bolluk lazım
O zaman da bayağı çuval gibi oluyor ama o yüzden sevmiyorum aslında 😕
çuval giyse yakışır sözünü yerine getirmek lazım :d
O benim için geçerli mi orası meçhul o kadınlara söyleniyor ben kadın değilim. 🥺
Açıkçası ben çok fazla bol pantolon tercih etmiyorum üzerimde Güzel durmuyor bir de bedensel engelli olduğum için bacaklarda böyle hafif eğrilikle söz konusu olmasından kaynaklı çok tercih etmiyorum açıkçası ama mesela yaz günlerinde çok sıcak havalarda güzel gidiyor o da kısa bir süreliğine giymiştim.
yazın tercih etmelisin bence
Aynen genelde yazın tercih ediyorum sıcak Alanya'nın sıcak havasında güzel oluyor ama genelde Bermuda şortları seviyorum
Şort zaten pantolondan daha rahat hava ısının şort soruları gelecek
Ah İzmirli ah yaktın beni 😂
sebep
Öyle işte ☺️
öyle olsun
🤗🤗
dar pantolonlar cok korkunc zaten her iki cinsiyette de, ama asırı bol da guzel degil straight fitler ve dusuk ya da orta bel pantolonlar cok iyi oluyo
kesinlikle dar çok kötü hele dar kısa paca giyen erkekler gene kadına yakışanı oluyor ama erkeğe hiç gitmiyor ya
evet bir de yakıstıgını dusunup inatla giymeleri cok komik. freak show resmen 😂
hahaaha bir karnaval yapıp şehir şehir gezdirecen :D
hayır gayet açık giyinirim
Bu pantolonlar ve bu topuklularla özellikle de ayak topuğu bu modeller de açık oluyor ya mükemmel bir çekicilik veriyor kadınlara bol kotlar da kot çok ince yazlık model olup çamaşır tercihi de normal tam kalçayı saran değil de diğer tipler tanga gibi mesela giyinilmesi beni etkiliyor benim hatun da tercih bu yönde
evet model olarak bu ayakkabıda açık ve yazın genelde şort daha güzel ve rahat tercih oluyor kot da
Tabi ayaklar da bakımlı ve güzel olması gerekiyor bebek ayağı gibi pürüzsüz bir topuk güzel ojeli tırmaklar
oje ne gerek zaten ayakkabı ucu kapalı
Ayakkabıyı hiç mi çıkarmıycak sonuç da çıkarınca terli yorgun ojeli ayaklar olacak
Dışarda çıkmaz ve terlemez o ayakkabı ile
Severim de rengine bağlı. Mesela gri bir tane palazzo pantolonum var. Pantolon bol olduğu için üst kısmı dar oluyor, salaş bir şeyle kombin yapmıyorum. Güzel de duruyor.
Aynen güzel durur kesinlikle
ama bu dar paça bir kesim kot bol değil ki uyum falan güzel yakışmış
Bol sevmem yani olmuyor bana
olur sadece gözün alışsın yeter :D
Bana olmuyor ya
neden ki:d
Bilmem tipime uygun değil
bilemedim şimdi
Evett
Vay arkadaş yaa avuölasaydın bir de kızım bemi delirtiyorsun yapma şöyle şeyler. Pantolona gelşnce eşim de böyle iki pantolonu var ve bence çok itici yaa bu bol panyolon modası bir an önce kalkmalı, kadınların cazibesi kayboldu gitti
devam etmeli arta arta:D
bir kız arkdadaşımla burada güneş yanık izi olan bir konu üzerine yakın çekim yaptım ve hazır çekmişken kolye ve ojede net gözükün dedim...
Şu tarz bol pantolon sevıyorum kendımde izmir’li.
Paçası biraza daha bol olmalı buna bol denmez ki normal
O zaman Ayakkabı ortaya çıkmaz 🥺
Çıkar çıkar niye çıkmasın :)
Bol kotlari seviyorum ayri bir havasi oluyor salas simetrik bluzlarla altina spor ayakkabiyla kombinliyorum genellikle
çok güzel tercihler beğendim cidden
Tesekkur ederim
bende teşekkür ederim görüş için:))
bol kot pantolon giyen fit bayanlar her zaman hoş görünür. Özellikle askı izleriyle kombinlemişse :)
iz ne alaka
iz bronz tenden kaynaklandığı için hoş görünüyor
Tercih etmem. Orta ayarda olacak benim kıyafetlerim. Hatta biraz dar.
bolun rahatlığı başka :)
Orası öyle evet :)
Genelde platform bot ve crop uzun kollu bluz ile
yakışır :DDD
İlahmısın silahmısın. Düşman toprağı gibisin Sana doğru bakan vuruluyor.
şiddet dolu bir iltifat :d
Wonders of the World görünce kendimi kaybediyorum.
Beyaz ayakkabı olmamış o kotun altına haberin olsun.
sadece kot olarak bakma genel tam çanta büstiyer kot ayakkabı oje kolye hepsi bütün
Ayakkabı bozuyor her şey güzel o ayakkabı olmamis
Beyaz Spor ayakkabı olabilir ama bu pantolon altına olmamis
Ben ne çok dar ne çok bol giyerim. Kombinin fena değil.
Ona bolda ekle bence :)) ve teşekkür ederim 🙏
Bol sevmiyorum kıyafet. bu arada üşenmemiş herkese yanıt vermişsiniz :D :)
gördüklerime hep yazıyorum düzgün ise görüşü:D
Üstündeki kombini beğendim ben de askılıyla kombinlerim üstüme de sonbahara uygun bir ceket
ceketleri severim beyaz bir ceket attım üstüme bende sonradan
Aslında pek tercih etmiyorum. Giyincede boyfriend tercih ediyorum.
onlarda farklı güzel tarz
Ben kendime yakıştırmıyorum ya. Dar giyiyorum sürekli, ondan belki de.
gözün alışması lazım kendine bence tek sorun o yoksa yakışır sana da :d
Ben daha çok bol tercih ederim. Rahat oluyor ve öyle alışmışım.
Bol rahat bencede her daim giyilir rahat rahat 😍
En İyi Görüşler