Cevabın nedir?
+1 yılKiloyu boşver. Saglikliysan sorun yok. Yaş ve bünye zayiflikta genel sebeplerdir. 5ft11" 60kg ve sporcuyum. "Hiç yemek yemiyor musun" diyenlere "Evet, tabletle besleniyorum sadece" deyip geçiyorum (Geyiği anlamayip ciddiye alanlar oldu mu cok gülüyorum ama :D )
"Ele avuca gelmeli" sığ fikrini erkeklerin at çöpe. Kendinden emin ve kafalı bir kadın fizigiyle degil, duruşu ve konusmalariyla yeterince çekicidir. Erkeklerin secebilecegi kadın olmaya çalışmak hayatın değerini kacirmana neden olur. Bırak, yarattığın rüzgara kapilacak olanlar düşünsün, derim ;)42 Yorumla
Soran+1 yıloha bu çok iyiydi çok güzel moral oldu şaşkınlıkla ekrana bakıyorum :D
- +1 yıl
Moralini yükseltmiş olmama sevindim. :) Sağlık ve motivasyon çok önemlidir hayatta. ^^
En İyi Cevaplar
+1 yılŞimdi bir kız olarak söyleyince kıskanıyor diyebilirsin belki ama ne bileyim bana çok sıska geldi, sana 60-7 kilo ol demiyorum ama biraz daha iyi olabilirdi encrypted-tbn1.gstatic.com/images böyle mesela ama yine de şişman olmaktan iyidir senin vücudun :D
10 Yorumla
Bence bazı şeyler kabul edilmeli. Sağlıklı olman ve kendini sevmen gibi. Gayet güzel ve bakımlısın kilonda da herhangi bir problem yok bence :)
00 Yorumla
iyisin;
ama bence elini attın mı avucunun içi dolacak92 Yorumla- +1 yıl
aynen :D
- +1 yıl
hala senin gibi düşünenler varmıymış? :p
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
48
Cevap
223Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılfiziğin güzel yüzün kötü burdaki abazalrn cogu sni begenr yani çıplaksn rsmn yok mu anan baban kzım bu n terbiydr reklam tmişsn kendini bir kapalı pantln giyse rsm atsa var ya müslmn kesilir bnlar bu kadar degerliler işte yorumlarını dkkate alycaksn hpsi sahibnmiş gbi bakıo sana ya nası rahatlıktır bu bilmiorum umrm fakesindr
00 Yorumla
+1 yılModelmişsin... https://www.modelsturkey.com/profil?u=2705
219 Yorumla
Soran+1 yılben ve modellik komik
- +1 yıl
Sitede üyeliğin var.
- +1 yıl
Ve resim sahibi Ece Çavuş. Ya da Ece Çavuş sensin.
Soran+1 yılevet benim onlar orda ne zamandır var kaldıramadım
- +1 yıl
neden önce inkar etme gibi bir şey yaptın?
Soran+1 yılinkar etmedim ki direkt eceyim diye dedim tanıyorlar zaten
- +1 yıl
tamam. Ayrıca gayet iyisin. Zaten tanınıyorsun. Sosyal medyada şu popi (!) denilen tabirdesin. Buradada tanındın. Hadi bakalım.
Soran+1 yıl@Redd34 ne kıvırcam bilen biliyor zaten sen neyin kafasındasın dsdmdfvb
Soran+1 yıl@elegysun bilmesine gerek yok her yerde çıkmışım zaten
- +1 yıl
@Redd34 @elegysun bu tür aramalar benden sorulur :D
- +1 yıl
@elegysun vallahi kimsenin günahını almak istemem ama model olan birisi gelipte burada orasını burasını gösterip soru sormaz. Ve büyük bir U dönüşü yaptığını gördünüz. Ama yine de bilemem. Benim bu fakeleri ortaya çıkarmam : 8 inci bu :D Diğerleri hesabını kapatmıştı. :D
Soran+1 yıl@turşulumagnum resmin üstüne sağ tıklayıp olanı soyledin diye kendini dedektif olan etmişsin ahahahaha ulan ne güldüm
- +1 yıl
Biliyor musun? Duygularımız karşılıklı. :)
Soran+1 yılHadi ya :)
- +1 yıl
kesinlikle :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılsırf burada iltifat almak için şöyle resimler paylaşmanız, benlik saygınızın düşük olduğunu, onaylanma ihtiyacı hissettiğinizi, benlik algınızın da pek yüksek olmadığını hissettiriyor bana.
25 Yorumla
Soran+1 yılişinize gelmiyorsa bakmazsınız
Cevap sahibi+1 yılsizce işime geliyor mu?
Soran+1 yılgelmiyorsa yorumlamazsınız olur biter
Cevap sahibi+1 yılbu akıma bir dur diyen olmalı...
Soran+1 yıltamam
+1 yılYani sporculara göre (Atletizm) çok fit bir vücut ama normal insanlara göre biraz zayıfsın boyuna göre 58 60 arası değişen bir kiloya sahip olsan daha hoş daha güzel olursun
00 YorumlaValla ne yalan sen olduğuna inanmıyorum fakat.
Bu resimdeki bayan zayıf değil standart kilosunda olması gereken kiloda, yani gayet iyi kilosu00 Yorumla
+1 yılnormalde kızların totosunu kaldırmayı sevmem ama senin toton kalkmayı hakediyor :D
sarıı çok tatlısın :D02 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim yaa :D
- +1 yıl
ayak üstü aşık olduk mk :D
önemli değil :D
+1 yılFake olduğunu anladık da keşke boyu atmasaydın. O boy 1.70 ise ben 2 metreyim
14 Yorumla
Soran+1 yılHe he öyle
- +1 yıl
aynen canım kafası da bir hayli fake:D
+1 yılHayır öyle yok el attımmı yok balıketi yok orası burası dolgun dediklerine bakma tam idealsin maşallahın var sakın kilo alma
00 Yorumla
+1 yıl11 kilo kadar zayıfsın fit değilsin. 11 kilo alırsan fit olursun.
00 Yorumla
+1 yılEvet çok zayıfsın 58-60 olsan daha iyiydi... aman yaa nasılsa bir gün fazla kaçırırsın alırsın...
01 Yorumla- +1 yıl
58-60 kilo? şişman diyoruz o kilodakiler
Evet ama cok iyi duruyorsun yani kilo alma boyle iyi.
00 Yorumla
+1 yıl170 kızlarda normalde uzun olmasına rağmen kısa ve zayıf yani sıska gibisin ama güzel diyeyim de kendi içimi rahatlatayım
00 Yorumla
+1 yılbence resimdeki bayan çok hoş ama tüm samimiyetimle derimki güzel olmaktansa iyi anlaşayımda varsın çirkin olsun no problem :)
00 Yorumla
+1 yılİyisin güzelsin tatlısın abicim de sen akıllı telefonunu fotoğraf karelerinden uzak tut bide dudaklarını büzme maşallahın var allah yolunu açık etsin
00 YorumlaYasadığım icin biliyorum az yemek ye cok zayfın derler özellikle verdigin kriterde durum bu aile efradı ve büyükler başı ceker onlara bakarsın onlar kilo verme derdinde tam bir zıtlık
00 Yorumla170 boy 49 kilo zayıf ama sende oyle zayıf durmuyor kilo alabilirsin biraz daha guzel olur ama suanda kotu degilsin
01 Yorumla
Soran+1 yılçok teşekkür ederimmm :)
+1 yılya arkadaş bu günlerde modamı gizli kullanıcı ama resim koyuyor hayırdır
00 Yorumla170 boy ve 49 kilo ahahhahahahahha en fazla 163 ve en az 50 kilosun ayrıca fakesin canıms :D
05 Yorumla
Soran+1 yılgözler lens galiba behkewrlkngtersf
- +1 yıl
@şuşule beyni de fake bence kdkdkskd
Soran+1 yılAhahahahha yazık len :D
- +1 yıl
@şuşule ben aslinda senin tarafindaydim ama jdkdkkdjhd yine de sen bilirsindkfjddjdh
+1 yılbu söylediğin orana göre baya zayıf olman lazım ama normal cıkmıssın resimde ilginç :D
12 Yorumla
Soran+1 yılşişko mu gördün sen bence senin gözlerde sorun var onca kişi zayıf bile dedi :D
- +1 yıl
canım şişko demedim ki ben sıska görünmüyosun demek istedim yoksa tam resimdeki gibiyse gayet iyisin yane :DD:D
+1 yılYa sen sakamisin yaa delirtme beni ne zayifi yaa tassin yemin edrim senin gibi sevgilim olsun kucagimdan indirmem yaa off cok tatlisinn 😆😄
00 Yorumla
+1 yılİdealsin. Rahatlıkla kucaga alınıp havaya atıp tutlabilirsin. Bu erkek için idealdir benden söylemesi :)
00 YorumlaVücut kitle indeksini ölçtür orda zaten ideal kiloda olman gereken sayıyı verecektir.
01 Yorumla
Soran+1 yıltamam denicem :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenim olsan ben sana güzel yemekler yaparak 2-3 kilo aldırırdım. hatun dediğin tuttuğun zaman elini dolduracak :)
00 Yorumla
+1 yılaz tuzssuz ayçekirdeği gibisin :) çıt çıt çıt.. akşam üstü keyfi bir başka olur
00 YorumlaModa & Stil konusunda 742 cevap paylaştı. Boy 1.70 mi :-)) sanki 1.60 gibi begenmedim moruk :-))
10 Yorumlamadem fotoğrafını paylaştın neden gizliden yazıyorsun?
00 YorumlaGoruntun oyle cok zayif durmuyo iyi duruyo ama 170 boya o rakam cok az
00 Yorumla
+1 yılSquata ihtiyacin var canim onun disinda kiloluk bir sorun yok iyisin
02 Yorumla- +1 yıl
squatdan önce beyine ihtiyacı var.
- +1 yıl
Çok sert olmuş @vaniliaicecream
+1 yıl7 kilo alman gerek. böyle düzgün gözüksende aşırı ince ve narinsin.
00 Yorumla
+1 yılGüzel bir fizik kesinlikle.. Hiçbir şey yapmana gerek yok ekstradan..
00 Yorumla
+1 yılSınırlardasın daha fazla zayıflama sakın, güzel kızsın dert eyme bunları
00 Yorumla
+1 yılSadece fizik oda tam değil yüzün güzel değil ve çırpı gibisin
10 YorumlaÇok zayıf değilsin ama bir kaç kilo daha alsan olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence çok hoş ve seksisin ve gercekte insanın aklını başından alıyorsun benimde aklımı aldın ): benimle çıkarmısın :) cevabını şimdi vermeyebilirisn :) düşünebilirisn de :) ama o halinle karşıma gelme sonra ne olur ne olmaz :)
00 YorumlaÇok zayıf değilsin vucut dağılımın hoş duruyor biraz spor ile 2-3 kilo alsan tam olursun çok ta güzel görünüyorsun kızdan anlayan bunu görür ;)
00 Yorumla
+1 yılZayıf değil bence çok iyisin. Biraz daha kilo alırsan tüm seksi olma becerilerin gidicektir. Böyle çok daha çekicisin ;)
00 Yorumla
+1 yılbir çelişki ğördüm resmini atan bayan nedense sorusunu gizli soruyor
03 Yorumla
Soran+1 yılhadi ya
- +1 yıl
haklımıyım
Soran+1 yılhaklısındır
Gizli Üye(30-35)+1 yılyoooo bence gayet iyisin üstelik çok tatlı duruyosun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBemce zayif deglsn 4 kilo daha vereblrsen daha iyi olur
00 YorumlaHatun dediğin vurdunmu ses çıkaracak. bizimle deyılsın
00 Yorumla
+1 yılHayalimdeki kız özellikleri işte :D senin gibisini bulursam direk evlenicem
00 Yorumlagüzelsin ama fake diyoruz çünkü gizlisin açık ve net...
00 YorumlaDelimisin sen manken gibi hatunsun gizlisin tek sorun o sadece :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGayet hoşsunuz çekiciliğiniz var.. elbise seçimi çok hoş.. çorap ile çok güzel tamamlamışsınız.. harikasınız.. formunuzu bu ölçülerde koruyun derim fikrimce
00 YorumlaŞu fizikte kız arkadaş bulmak için yollara düşen arkadaşımdan 3 gündür haber alınamıyor asjgfdsdjfss
00 Yorumla
+1 yılAyni ben gibisin sadece gogus farki var iyisin canim manken gibi
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNasıl koruyorsun kilonu?
ben 60 kiloyum nasıl 47 ye 45 e düşebilirim?04 Yorumla
Soran+1 yılAz yiceksin sadece canım
Cevap sahibi+1 yılHiç yemiyorum sadece kahvaltı yapıyorum o kadar
Cevap sahibi+1 yılEe nasıl olacak
Gizli Üye(30-35)+1 yılZayifliginin nedenini buldum o kadar fakirsiniz ki mk evde eşya yok petek var la teli nasil aldin abovvv :O :) :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMasallah :) Bence iyi gorunuyosun ama kilon cok az boyuna gore saglıgın icin belki biraz kilo almalısın yoksa iyisin yani
10 YorumlaModa & Stil konusunda 994 cevap paylaştı. Ne o dal gibi öyle sevsem ormandan ince bir dal keserim en azından sesi çıkmaz trip atmaz ohhhh
00 Yorumla
+1 yılTutulacak yerin yok. Şöyle 10 kilo en az alman lazim
00 Yorumlabence değilsin. keyfini sür her istediğini ye diyet hesabı yapmadan
00 YorumlaÇok sexi görünüyosun :) kilonda tam ideal manken gibisin işte
00 Yorumlaİisin yaa ben 188 im 56 kiloyum benim gibi olmada😃
00 YorumlaHossun ama fazla zayiflik basa bela. yemegin salcalisi kadinin kalcalisi hesabi ;)
00 Yorumla
+1 yıl55-58 ideal olur sana hafif etli bayanlar daha cekici geliyor bana :) boylede guzelsin tabi ki
00 Yorumla
+1 yılBencede fake sin madem resim koyuyosun profilini neden gizliyorsun bu kız ya arkadaşın ya da olmak istediğin kisi :p
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılyok maşallah iyisin abisi, ama şu resim çekerken dudaklarını büzmeseydin iyiydi be ya :)))
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKum saatini andırmalı kadın vücudu.
Bana pek çekici gelmedi, kalçan çok dar.
Kase biraz genişlemeli.00 Yorumlaİyi görünüyorsun 1 kilo daha al yuvarlak hesap 50 olsun :)
00 Yorumla- Devamını Gör (211)
Devamını Gör(256)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt