Uyumsuz olsa da o bacaklatı böyle güzel şekilde görmek çok hoş. Ve yalnız değilsin dışarda birçok kız böyle zevksiz giyiniyor 😊 yime de üstündekilerün garip şekilde bir bütünlüğü var yani sırıtmamış sadece çocuksu bir seksilik katmış sana.
Yorumum değişmeyecek. Bir tek çıplak bacaklatını brğensem de sşyah şnce çorapla seni daha çok görmek istediğimi biliyorsun. Öyle olmalı bence hava da serin...
Sabahları geç kalktığım zamanlar ve vaktin çok dar olduğu anda elime ne geçirirsem giyiyorum mecburen e haliyle ortaya saçma sapan bir görüntü çıkıyor. Seninkisi acayip olmuş. 😅
Hayır evin içinde dahi uyumsuz giyinmekten hoşlanmıyorum her şey düzenli uyumlu güzel ve temiz olmalı diğer türlü sevmiyorum kadın ve erkekte her daim temiz ve titiz olmalı.
Arada hüzünlü olmak iyi ya. Her zaman gülmeyelim. Ben Diyarbakırlıyım acı severim. Acı da güzelidir. Mesela üzülecek konu. Senin adını bilmiyorum prenses. Adını bilmediğim için üzgünüm bugünde 😁
Yok olmayacak ben acılı ciğer kebabı yiyecem bir de ayran zaten öğle yemeği vakti geldi. Zaten ne Diyarbakır anladı beni ne de sen demiş ya Ahmet Kaya. Bu yüzden Moskovaya kaçtım 😁
Olur mu güçlenmek için kaçtım. Tekrar gelecem. Halkım yurdum can damarım. Mücadelem nefes bitene kadar. Muasır medeniyet olması için tek başına da kalsam devam. Sadece yalnızlığım canımı yaktı biraz. Ondan kaçtım. İnsan olduğumu hatırladım. Gelir gelmez pişman oldum. Benim için topraklarımdan gayrısı yalan. Zaten bu yüzden evlenmedim. Sevgili dahi yapmadım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
39Görüş
Uyumsuz olsa da o bacaklatı böyle güzel şekilde görmek çok hoş. Ve yalnız değilsin dışarda birçok kız böyle zevksiz giyiniyor 😊 yime de üstündekilerün garip şekilde bir bütünlüğü var yani sırıtmamış sadece çocuksu bir seksilik katmış sana.
uyumsuz bence:d
Yorumum değişmeyecek. Bir tek çıplak bacaklatını brğensem de sşyah şnce çorapla seni daha çok görmek istediğimi biliyorsun. Öyle olmalı bence hava da serin...
hava serin ama ben genelde kapalı sıcak yerdeyim
Yaa yine yapıyorsun bak. Ne zaman cevap versen her seferinde şu güzelim fotoya bakıp öyle yorum yapıyorum
evet "bazen" dikkat etmeden çıkarım acelem varsa ama seninki çok fena olmuş :D asdhaskdad
normalde ben üzerimdekine uydurmak için saatimin kayışını da değiştiriyorum çıkmadan. 5 farklı renkte kayışım var :D
sınav haftası kombini bu :d bide bende dikkat ederim ama normalde
Sabahları geç kalktığım zamanlar ve vaktin çok dar olduğu anda elime ne geçirirsem giyiyorum mecburen e haliyle ortaya saçma sapan bir görüntü çıkıyor. Seninkisi acayip olmuş. 😅
Saçma saban kombineleri arada severiz bizde :) bende sınava yetişmek için yaptım 🥳🤣
Hiç olmadı. Ayakkabımdan saatime kadar uyumlu olmasına dikkat ederim. Evde bile uyumlu, özenli giyinmeyi çok severim.
Her yerde şık insan 🥳🥳
uyumsuz olduğunu bile bile giyince kombin yapmış oluyor musun ki? hani "kombine etmek" ifadesinin kısaltılmışı ya, o açıdan.
Evet uyumsuz kombin olur adıda 😂
Hayır evin içinde dahi uyumsuz giyinmekten hoşlanmıyorum her şey düzenli uyumlu
güzel ve temiz olmalı diğer türlü sevmiyorum
kadın ve erkekte her daim temiz ve titiz olmalı.
Temiz ve titizlik başka konu ki
Başka tabii ki ben ondan da bahsetmek istemiştim
Oluyor evet, bazen acil işim oluyor elime ne bulursa alıp giyip çıkıyorum.
acil olmasa bile insan bazen düşünmeden alıp giymesi iyi oluyor ya :D
Geceden başlarım ben ne giysem diye fkfkg.
:D sabaha her şey hazır oluyor o zaman
Yok olmuyor 😄
Yinede Bir karmaşa oluyor fjfjf.
🤣🤣 Sana uyumsuz elbise mi varmış kendini hariç tut bu olaylardan
Var tabiki :)
Nerde hadi 😀 düşman çatlasın
Yukarda ekli 😂
Hiç inandırıcı gelmedi 🤣 Kötü yalancısın bunun nesi kötü
Uyum 0 aralarında
Olsun ama yakışmış 🤣
yakışmayan bir şey almam ki:D ve teşekkür ederim
😀 Merakla bekliyoruz
sıradaki kombin kot pantolon ve 3 cm topuklu ile çicekli büstiyer:d
😀 Tarif yok paylaş gelsin
paylaşacam zamanı seçmedim daha :d
Önce meraktan ölenler ölsün 🤣
haha kalan sağlar bizimdir :DDDD
Ben daha çok yaşarım 🤣beni bunlar öldürmez
o zaman bizimlesin haha:D
😀😀 Kurulmak kolay değil
kurmak bir formata bakar :dddd
Kurtulmak yazacaktım 🤣🤣 Sende hemen vur
görünce kaçırmayım dedim :d
Sen bir gün pot kırarsın elbet 🤣 pusudayım
insanlık hali elbet olur bende de :d
Pusudayım 🤣🤣
hadi bakalım :D
Vall rastegel ne bulursam giyip çıktıgım çok oluyor
🥳🥳🥳🥳en iyi yöntem hızlı pratik 😬
Ben bu konularda takıntılıyım. Kombinim içime sinmeden dışarı çıkmam.
Takıntılardan kurtulmak istiyorum rahat olmak lazım yaa
Oluyor izmir’li. Eşofman üstüne keten gömlek giyip çok çıktım dışarı 😂
😂😂😂devamını bekleriz :))
Hayır, evden çıkmadan önce mutlaka üzerimde uyumlu durup durmadığına dikkat ederim.
Hep uyumda sıkıyor ya
Uyumdan kastım benim kafamda uyması yoksa insanların düşüncesi pek umrumda değil.
Ne kombini kardeşim toplasan 2 pantolon 2 kazak 2 gömleğim vs vs var ne kombini :D
Onlarda kombin sonuçta 😬
Birgün birini diğer gün birini giyiyorum millet çakmıyor doğru :D
Yani oda kombin işte :)
Peki peki anladık sen neymişsin be abi pann
Bazen yapılır takma insanları sen kendine yakışanı giy kombin uyum olsa da olmasa da
takmam zaten öyle olsa bura da paylaşmam maksat eğlence olsun :d
Yani 🥰
🥰🥰
hafta sonları inanılmaz salaşım ve çok keyf alıyorum
kesinlikle öyle ve keyif alamayda devam et her zaman :DDDDD
teşekkürler güzel İzmir'in güzel Prensesi (İzmir'in bende ayrıcalığı hep var)
İzmir hep farklı ayrıcalıklı :D
kesinlikle öyle, insanı, doğası, havası hmmm birde barları seviyorum bu şehri yahu
sahilde oturmak varken barı kim ne yapsın ki
barda müzik, içki hoş alımlı güzel çekici seksapel izmirli hatunlar var :D :)
dalga sesi kendi seçtiğin kısık ses bir müzik ve dostlar sahilde
zevkler ve renkler
Evet
Yani bazen oluyor evet ama bu kadar da uyumsuz olmuyor 😂
olunca tam olacak ya hep ya hiç hahaha
Böyle kızlara bayılıyorum ya tam benim kafadan
bulursun elbet gönlüne göre sende birini
Ya öyle şeyler durduk yere olmuyor ki yani affedersin gökten zembille inmiyor biriyle tanışıyorsun herkes bir değişik
belki iner :d
Ya şimdi sana desem ki seninle tanışalım sohbet edelim birbirimizi tanıyalım bana bir sürü şeyler söyleyeceksin o yüzden inmez 😂
sanal dünya sanal kalır bende
Kafanda bazı şeyleri böyle oturursan yapacak bir şey yok
gerçek hayatçıyım ben
E biz de uzaydan yazmıyoruz ki İzmirli biz de bu dünyada yaşıyoruz yani sadece teknolojinin nimetlerinden faydalanıyoruz 😂
teknoloji ilgi alanım olsada sanal ortam yalan ortam güven olmaz bulaşmam
Sen bilirsin benim abim buradan tanışıp evlendi herkes için aynı değil
KS den mi bide:D
Aynen öyle ama şimdi kullanmıyor tabii ikisi de ama burada tanıştılar
çok saçma olmuş bence ama karar onların tabi hayatta
Saçma olan bir şey yok adamları anlaştı evlendi 1 yıldır da evli ve mutlular senin için saçma olabilir
bende kendi adıma dedim zaten dikkat edersen hayat onların deyip bıraktım
🤗🤗
Şu hayatta düşüneceğim en son şey kombin yapmak olur
kombinler önemli bakınca ilk izlenimi veren etkenlerden
Vermesin sanki donsuz geziyoruz
sen bilirsin
Kombin yapamıyorum ben ya
Bu arada olmamış kanka ya
oldu diye atılmadı zaten başlık bile uyumsuz diyor :Ddd ve gülücük var
Özledim kanka ya olmamış halin bile güzel nerelerdesin neler yapıyorsun Mersin nasıl
mersin soğuk sınavlar yüzünden çok girmedim iyiyim sen nasılsın
Canım sıkkın. Tadım kaçık
sende düzeltecek şeyler yap
Bugün hiç tadım tuzum yok
Üstelik çok huysuzum
Tedirginim huzursuzum
Yapıyorum
yapmaya devam
Arada hüzünlü olmak iyi ya. Her zaman gülmeyelim. Ben Diyarbakırlıyım acı severim. Acı da güzelidir. Mesela üzülecek konu. Senin adını bilmiyorum prenses. Adını bilmediğim için üzgünüm bugünde 😁
selin
Memnun oldum bende şerefhan 😁
Yok olmayacak ben acılı ciğer kebabı yiyecem bir de ayran zaten öğle yemeği vakti geldi. Zaten ne Diyarbakır anladı beni ne de sen demiş ya Ahmet Kaya. Bu yüzden Moskovaya kaçtım 😁
burada durmak için sebep yok zaten :d ve bende memmun oldum
Olur mu güçlenmek için kaçtım. Tekrar gelecem. Halkım yurdum can damarım. Mücadelem nefes bitene kadar. Muasır medeniyet olması için tek başına da kalsam devam. Sadece yalnızlığım canımı yaktı biraz. Ondan kaçtım. İnsan olduğumu hatırladım. Gelir gelmez pişman oldum. Benim için topraklarımdan gayrısı yalan. Zaten bu yüzden evlenmedim. Sevgili dahi yapmadım.
senin hatan bence evlen yap gelmede bir şey yok burada
Çok şey var biliyor musun. Öyle güzel şeyler var ki.
Sağ olsun nutuk gözlerimi açtı.
ne kadar süredir türkiye dışındasın
Aslında eğitim için çıktım ve ekonomik bağlantılar için. Hepsini sağladım. Şimdi daha güçlü dönecem. Uzun zamandır dışardaydım.
valla şu bir gerçek kaç gurbetci ile konuşsam hepsi dönecem diyor daha döneni görmedim sende dönmezsin
Gün sayıyorum sana fotoğraf atacam dönünce
bide geri dönerden atarsın moskovaya 1 2 hafta sonra :D hahahaa
Yarın yola çıkıyorum kanka. Haberin olsun 🤣
Çık bakalım 😂
Çıkarım ama İstanbul'a belki 1 2 ay sonra adana belki ırak Petersburg 😁
Çok tatlı ln hannah Montana gibi.
Çok beğendim bu sensen diye de utanarak yorum yaptım gizlendim.
teşekkür ederim
Rica hannah 😊
Takım elbise giyip ayağıma terlik giymeyecek kadar dikkat ederim
takım ve spor ayakkabı peki
O bazı yerlere yakışıyor ya hiç denemedim ama takımın altına beyaz spor ayakkabı giymek istiyorum
Takımın rengi ne olacak
Siyah olmasın mı
Ona beyaz ayakkabı çok fazla sırıtır
Renk patlatısın ki hoş gözüksün