Yarin okulumda tanisma partisi ve konser var iki tane sabah 1 sen aksam 7 ye kadar ne giysem elbise düşündüm sonra tayt geldi aklima fikirlerinizi rica ediyoruum? :)
Cevabın nedir?
+1 yılCanim bu dediklerimi yanlis anlama ama biliyorsun turk erkeklerini. Tanismada olacagi icin cok mini giyinme derim, birde universite okuyorsun yanlis anlasilmaya acik bir ortam. Erkekler her tanistigi kizla acaba birlikte olur muyum dusuncesi tasiyor. Bunlari bir uyarma olarak soyluyorum beni yanlis anlamazsin umarim. Gunluk hayatinda giyin et ama ilk tanimsa ortaminda onlara bu firsati verme. Fikire gelince; koyu tona yakin bir jean, icine beyaz guzel atlet ya da tsort ustune siyah deri ceket. Ayakkabi olarak siyah botlar var ya hani 2 senedir moda olan o. Sacinda at kuyrugu sıkı toplanmis. Bence cok şık olur "fikrimce" 😊
25 Yorumla- +1 yıl
Yardimci olduysam ne mutlu canim 😊 amacim en iyi cevap olsaydi zaten secildigi halde yazmazdim. Tamamen yardimci olmak amacliydi, senin canin sag olsun. ❤ bu arada makyaj olarak badem goz makyajini oneririm. Sana cok yakisir🙈
- +1 yıl
Gozunun icine kalem, ustune de kalem uclarda birleşiyor 😊 iyi uykular bende yatiyorum artik, googleye yazarsan cikar zaten link veremiyorum. 😞
⭐🌙
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılElbise ten çorap bide deri bot giy siyah konserde rahat edersin topkklu olmaz siyah güzel deri bir bot al böyle git saçlar dalgalı açık ya da düz atkıyrugu olabilir
516 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılRica ederim
Cevap sahibi+1 yılÜstüne siyah deri ceketide unutma iyi eğlenceler;)
Cevap sahibi+1 yılEic için tşkr;))
Cevap sahibi+1 yıl:))))
Cevap sahibi+1 yıl<3 ❤️💋
Cevap sahibi+1 yılAyy canım sağol sende öylesin;)
Cevap sahibi+1 yılBende seni canım sende tarz ve çok güzelsin muah❤️💋🌺😊
Cevap sahibi+1 yılRica ettim❤️😊
Gizli Üye(30-35)+1 yılTayti cok iyi kombine etmen lazim. Ayakkabi ve ust secimin cok iyi olmali. Onun yerine biraz kisa bir elbiseyoe siyah ince corap giyersen daha iyi olur. Topuklu giy ayagina ya da topuklu bot tarzi bir ayakkabi giy. Kadinsi olursan daha cok begenilirsin :)
033 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılRica ederim :) en iyi cevaptaki de cok hos ama :)
Cevap sahibi+1 yılAma tenden ziyade, siyah corapli kombinler daha zariftir buna yonelik seyler dene :) gelisim universitesi avcilar kampusu mu?
Cevap sahibi+1 yıloradan çok sık geçiyorum kuzenim avcılar'da yaşadığı için, metrobüs yolu üstünde direkt eheh :)
Cevap sahibi+1 yılneyse çok deşifre ettim seni ya konserde seni arayıp bulmaya çalışmasın millet :)
Cevap sahibi+1 yılvaay ben kendimi korumasını da bilirim diyosun yani :)
Cevap sahibi+1 yıltamam görürsün sen ya bir gün okul çıkışında arkandan gelip seni korkutcam :)
Cevap sahibi+1 yılhahaha hiç korkacak havan yok valla tekmeyi çakar dersimi verirsin bu coollukla :)
Cevap sahibi+1 yılşaka bir yana, çok neşeli ve pozitif birisin yani bir gün korkutmak için değil ama merhaba demek için gelebilir miyim? :)
Cevap sahibi+1 yılşu an değil zaten ya henüz şehir dışındayım, 2 hafta sonra falan geleceğim ama korkmaman şartıyla yolda karşına çıkmayı düşünüyorum :)
Cevap sahibi+1 yılçok arada cevaplar ama tamam bu da yeterli bir cevap :) zaten daha 2 hafta var o zaman geldiğinde karar verirsin. istemem dersen gelmem, gel dersen gelirim. merak etme sadece bir yerde oturup bir şeyler içeriz sonra geldiğim gibi giderim yani beklenti içinde falan sanma sakın beni :)
Cevap sahibi+1 yılgizliyim işte kendin dedin :) mesajların açık mı yazıyım mı?
Cevap sahibi+1 yılevet değilmiş ya açık olsa ne olurdu sanki? tüm gün gizli takıldım şimdi çıkartıyosun beni :D
Cevap sahibi+1 yılhayır çık dedin çıkarım :)
Cevap sahibi+1 yılrica ederim bu kadar sohbetin üstüne seni kırarsam ayıp olurdu :)
Cevap sahibi+1 yıl2 hafta sonra yine yazcam ama tamam mı? :)
Cevap sahibi+1 yılanlaştık hadi iyi geceler :)
- Moda & Stil konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılhttps://i.hizliresim.com/jYR0Er.jpg eminim sana yakışır
13 Yorumla- +1 yıl
rica edreim iyi eğlenceler...
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
94Cevap
+1 yılSiyah tayt, sıfır kol, bol, beyaz, üstü siyah yazılı bluz, deri siyah ceket, siyah, deri, kisa, bilekte, düz tabanlı botlar, siyah ve hardal renkli bileklikler. Küpe kullanıyorsan metal, halka, küçük küpeler ve kıkırdakta küpe...
-Gecen bol olsun.-21 Yorumla
+1 yılbişey giymezsen daha çok dikkat çekersin ya da götünü başını aç mini giy bide göğüs dekoltesi okulun ünlüsü gibi bişeyi olursun tabi böyle bişey istiyosan
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltayt giyme bence herşeyin beli eder uzun bir etek giyebilirisn siyah seni zarif gösterir veya beyaz bir etekte olabilir ama tayt giyme derim :)
122 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılrica ederim bende davet eden yok ki gelsemi acaba :) gerceği pek aram yok partilerle :) ama gelip izlerdim :) bir kenarda durup :)
Cevap sahibi+1 yılsadece okulmu bence oranın cevresi hepsi gelir %100
Cevap sahibi+1 yılüniversitede yenimsin sen gerceği bende okuyorum ama dışardan evdekilerin hepsi üniveriste okudu bnde hakkımı dışardan yana kullandım :) o yeterli çok bile :) sonucta bende onlarda kppsden gececez :) tek vark 3 ayda bir sınava girmem hafta sonları :)
Cevap sahibi+1 yılöyle değilmi doğruyu diyorum demi :)
Cevap sahibi+1 yıltşkr ederim haklı çıkardığın için :)
Cevap sahibi+1 yılsağol ve günaydın :)
Cevap sahibi+1 yılnasıl gecti parti :)
Cevap sahibi+1 yılhee daha 45 dk var o zamn :) elbise secimi nasıl yaptın :)
Cevap sahibi+1 yıl30 dk kaldı galiba gitmeye niyetin yok :) aslında :) orda olsaydım eşlik ederdim sana :) kalbimin sesin dinle neyi giymek istersen onu giyersin ama okdar seksi olmasın dikkat et
Cevap sahibi+1 yıltm durdum bekliyorum :)
Cevap sahibi+1 yıleee o zaman iyi eğleneceler benim yerimede oyna :)
+1 yılErkek tavlican di mi? Seni gidi seni? Alti ustu tanışma ve konser. Siz kozlar amma abartiyorsunuz. Gorende düğüne gitcen sanir. Allah bilir kuaför e de gidersin sen. Kirmizi halida yuricen ya bir de gece elbisesi giydin mi tamamdir:)))
00 YorumlaModa & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kurtarıcınız tayt olmasın lütfenn...
Tarz değilsınnn...
www.guncelolay.net/uploads/thumbs/539d9e539-1.jpg20 Yorumlaseni strece sarılmış dana eti gibi gösterecek tayt giy. Bak bakalım karpuz görmüş gibi nasıl ilgilenecekler seninle
10 YorumlaSarışınsın. Siyah giyinirsen yakışır. Dalgalı saç, dar bir elbise , siyah bot, üstüne siyah şal. Kırmızı ruj 💄😍
01 Yorumla
+1 yılhava nasıl olucak oarada onada dıkkat et ama tayt sade kaçar bence
04 Yorumla- +1 yıl
üşümeyecegın bır elbıse olabılır. kapalı alanda ıse evet elbıse
- +1 yıl
üşüme o zman:)
tayt bence günlük de giyiliyor elbise tercih etmelisin
16 Yorumla
+1 yılPopüler olmak istiyorsan şayet hiç bişi giyme tamamen bedeninle git.. Bütün dikkatler sana yönelicektir. Tavsiyem içim teşekkür etmene hiç gerek yok gerçekten :)))
00 YorumlaProfil resminebaktımda bence bir sey giymeden git :D
20 Yorumlatarlaların ortasına dikilen korkuluklar gibi giyin ayrı bir renk katarsın :)
10 Yorumla
+1 yılBen olsam sahsen siyah bir tayt giyerdim uzerine gobegi acik kazak altina siyah deri zimbali bot olabilir saclarima fom cekerdim oje ruj eyeliner filan :)
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhangi okul acil yarın benimde var aynı okulmuyuzzzzz kızam :d?
014 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılinanmıyorum aynıııııı :)))) uluslararası ilşkiler bölümüm senin?
Cevap sahibi+1 yılavcılar sen egdgdgsd
Cevap sahibi+1 yılhttps://ink361.com/app/users/ig-476998135/photos bu çocuğu tanıyormusun canım biizm okuldan? :d
Cevap sahibi+1 yıl4 canım :) daha ilk senem
Cevap sahibi+1 yılyüksek okul canım
- +1 yıl
Bak sen su bizim kizlara :D
- +1 yıl
Hello kizlar :D
Cevap sahibi+1 yılahahha c
+1 yıl5 liralık taytla 5000 liralık hava atan kızan çok tatlısınız :(
02 Yorumla- +1 yıl
yok canım öyle ekonomik seviyeyle alakalı aşağılamalar yapmam da son zamanlarda tayttan artık gına geldi. envai çeşidini çıkardılar. pazarda 5 liraya satılan şeyi giyen ikoncan hissetmeye başladı kendini. espriydi sadece :))
Moda & Stil konusunda 12,2b cevap paylaştı. Cok severim Konserleri.
Kısa Bluz, Mini etek, Strec.
Kısa topuk :)07 Yorumla- +1 yıl
Fordculara karsı ne yapacak kız?
+1 yılBizdeeee gelaaaaaaaaaakmiiiiiiiii
12 Yorumla- +1 yıl
:D üniversitelim benim <3
+1 yılIcine tanga ya da gstring giy disinla pek ilgilenen olcani sanmiyrum canım 😆
10 Yorumla
+1 yılGeyikli tayt, ördekli kazak, ugg ayakkabı hülya avşar küpeleri ohh
00 Yorumlaeğlenebileceğin hoplayıp zıplayabileceğin bir kıyafet seç bence. . p
00 Yorumla
+1 yılGelisimde sanırım :) sen ne giyinecegini bilirsin. Bende orda olacağım
043 Yorumla- +1 yıl
Evet ciddi?
- +1 yıl
Yalnız mı geliyorsun :)
- +1 yıl
Güzelmiş, ne giydin? :)
- +1 yıl
Vazgeçtim tamam
- +1 yıl
Herkeste tayt var :) biz niye burdan konuşuyoruz hala?
- +1 yıl
Hangi arkadaşlar, kaç kişisiniz
- +1 yıl
Hala niye burada konuşuyoruz anlamadım
- +1 yıl
Dışarı çıktım okulda bitti isim
- +1 yıl
Görüşmek istersen dışarıda görüşürüz, akşam taksim olabilir. Şu an bir isim var
- +1 yıl
Bozulma ama :) konser 4.5ta değil mi zaten? Belki yetişirim.
- +1 yıl
Çıkışta gel bir yere gidelim işte ?
- +1 yıl
Geceye kadar olacak hali yok konserin, niye mızmızlık yapıyorsun? Iyi ki okuldan bir çıktım yani.
- +1 yıl
Doğrudur :) ben sık sık giderim zaten konserlere , festivallere. Ama sen bunlara pek açık değilsin belli. Daha kampuste olmadığım için görüşmedin bile benimle
- +1 yıl
Konserde eğlenecegız ama dışarda gorusmeyecegiz? Çok samimiyetsizsin. Kendine özgüvenin yok , kaldı ki arkadaşlarınla gelecek ve beni öyle görecektin. Umarım kampuste görmem seni.
- +1 yıl
Ben de dışarda gezmek için kız aramaya gelmedim? Ama sen samimiyetsiz davranıyor ve yanlıs anlıyorsun bilerek. Güzel bir gün geçirebilirdik başta söyleseydin benle olmak istediğini.
- +1 yıl
Sabahtan beri konuşuyoruz görüşsek daha iyiymiş ya.
- +1 yıl
İstanbul ünideyim. Konser için gelmiştim sizin oraya. Arkadaşlar çağırmıştı.
- +1 yıl
Maybe next time diyelim o zaman :)
- +1 yıl
Aynı okulda olmadığımıza göre ve senin anlayışına göre zor.
- +1 yıl
Gerçekçi olduğunu düşünmüyorum :)
- +1 yıl
Bana yaklaşmıyorsun ki. Ve herkes özelimizi okudu burdan, ve hala burdan konuşuyoruz.
+1 yılAh orda olsaydımda gelseydim köyde okuyoz resmen tercihlerimi...
06 Yorumla- +1 yıl
Afyon Kocatepe
- +1 yıl
Değilmi berbatın önde gideni :))
- +1 yıl
Öylee :)
bende gidiyorum o eğlenceye
310 Yorumla- Moda & Stil konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılsen giyinirsen bir çekiciliğin kalmaz
111 Yorumla- +1 yıl
Hahah iyidi 👍
Bence çok abartma millet kot pantolon hırkayla gelir göze batıp kro ilan edilme
10 YorumlaOlabildiğince az giyin don sütyen git tanınırsın popin kalkar
10 Yorumlagelişim üniverstesinin bir partisi olucakmıs onun haricinde baska okulda parti yok sanırım
09 Yorumla
+1 yılGelisimden mezunum denyo dolu duzgun bisiler giy bence :))
08 Yorumla- +1 yıl
O okuldaki kadarina rastlamadim ben. Kantinden birsey alirken kiz arkadasimin yanina oturan vardi. abaza dolu
- +1 yıl
Oyle yani ordan erkeklere takilma bilgisayar bolumundekilee mantikli biraz biz de bilg bolumunden mezunduk :))
- +1 yıl
Takip et takip edeyim :))
- +1 yıl
Evet sen etmeden edemiyorum galiba
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok yaratıcısın ya tayt tayt kusacaz artık :) şaka şaka yakışıyorsa giy tabi ama bence erkekler de sıkıldı.
00 YorumlaSıyah bı şalvar gıy ustune boğazı bı kazak gıy beyaz bı spor ayakkabı : ))) böyle git
00 YorumlaModa & Stil konusunda 512 cevap paylaştı. Bence hafif dizüstü elbise ama içinde sutyen ve külot olmasın kırmızı hafif topuklu ayakkabı elbise sıfır kol ve üstüne kaşkol giyebilirsin
00 Yorumlaultra mini, ultra. dekolte ve goz banyosu operasyonu tamamdir :D
00 Yorumla
+1 yılsiyah bir tayt üstünede kırmızı bady dekoltolu taytın altında bişey giyme tüm erkekler kuyruk olur...
00 Yorumlapinhani konseri mi? eğer oysa bende ona çok gitmek istiyorum ama ben o üniversitede değilim ama senin için gelirim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHicbisey gime anadan dogma git rahat rahat dolas:-):-):-):-)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTayt mı hiç giyme o zaman. Yatağından kalktığın gibi gitmiş gibi oldun.
10 Yorumlaiçinden ne geliyorsa onu giy kalbinin sesini dinle :)
00 Yorumla
+1 yılresmini atarsan fikir vermede daha yardımcı olabilirim :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılüryan git tüm gözler sende olmazsa bişey bilmiyorum =D
10 Yorumla
+1 yılSen her türlü giderin var bence
110 Yorumla- +1 yıl
Ama zayifsan tayt giyy :)) bide anaokulu hocasi olcan sanirsam hangi okula gidersen soyle
- +1 yıl
Profilini okudum :))
- +1 yıl
Kaçıncı sinifsin
- +1 yıl
Bide resimdeki sen misin?
- +1 yıl
Süpersiniz bence :)
Hayır izin aldınmı bizden gidebilirmiyim diye?
03 Yorumla
+1 yılKonserde kot giy kot.
00 Yorumla
+1 yılEvet pinhani geliyor :D
112 Yorumla- +1 yıl
Evet canim benim :D
- +1 yıl
Tibbi dokumantasyon ve sekreterlik
- +1 yıl
2 yil
- +1 yıl
Gelmeyi dusunmuyorum cunku ben aydilge yi istemistim :D dersimde var 5 de
- +1 yıl
Siz tanisin ben almiyim :D
- +1 yıl
Oyle birsey yok
+1 yılGitme. Çok Keko vardır o ortamda, ilk partide
01 YorumlaMemelerini açma bencr
20 Yorumla
+1 yılhiçbişi giyme herkesle tanışırsın :)
10 YorumlaKilotlu Çorap giy TamamS
00 Yorumla
+1 yılSen çuval giysem bile yakışır cicimm:))
01 YorumlaSalla gitsin cafcaflı birşey olmayacaktır
16 YorumlaKız yoksa sen bizim ünv'denmisin
02 YorumlaBence tayt giy 6 saat boyunca rahat olur
01 Yorumla
+1 yılGuzel giyin :) aciklayici olduu :D
08 Yorumla- +1 yıl
Saka bir yana spor giyin bide at kuyrugu saclar mm super :)
- +1 yıl
Sen kendine ne yakistirirsan onu giy :) ama sac icin sana fikirler verebilirim :) bir kuaför olarak ;)
- +1 yıl
Giyecegin kiyafet onemli once onu secmeliyiz :))
- +1 yıl
Ben sana bir sac oneririm alakasız bir kiyafet giyersin :) ne sac ne kiyafet olur ozaman anlatabildimmi zor hatun :)))
+1 yılHangi üni o yarın bizimde var öyle şeyler :D
05 Yorumla- +1 yıl
Aaa benimkide partner olalım en iyisi kaçta bekliyim seni :D
- +1 yıl
Yok bee oralarda olsam kesin tanışırdık zaten bu günemi kalcaz :D
Altina da new balance giy ¬¬)
03 YorumlaGuzele ne yakismaz ki cuval giy git :)
01 Yorumla
+1 yıl+9 erkek itemidir tayt
01 YorumlaBence hic bisiye gerek yok bolede iyisin
02 YorumlaSen önce oranı buranı kapamayı öğren
30 Yorumlabence sexi bişiler giiyyy
00 Yorumlaaklınızı böyle seylerle niye meşgul ediyonuz
10 Yorumla- Devamını Gör (50)
Devamını Gör(95)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Moda & Stil > Sorular > Yarın universitemde konser ve tanışma partisi var ne giysemm :))?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler