shreeded brothersin vicut gelistirmede (gerileme) kral olmasına rağmen daha 100 kiloluk arabayı çekemedi full yağlı dünyanın en güçlü adamları 1 tonluk araba çektiler üstelik bu adamlar eğer kaslı olsaydık bu 1 tonluk arabaları çekemezdik dediler herhangi bir kassız çok hızlı dövüşen biri karşışındaki rakip steroid ve protein tozu (güç basan) bassa bile bunun feriştahını öyle bir ederlerki yani esmer adamdır esmerler atamızdır kaslı sarışın erkekler (karılar) hiçbir türlü buraya gelen yabancı turistle çıkmassınız gidio ajansdan paralı orospunuzu veya arkadaşınızı getirip bana baktılar dersenizde kimse yemez rusyada slavlarda kültür ve yetiştirmeden dolayı abdnin ve ingilizlerin aksine esmer uzun boylu zayıf (güçlü) erkekler sevilyo esmer adamdır diğerleri belirsiz benim anlamadığım üst düzey kadın modellerde esmer bence erkek esmerdir esmerlik bu kadardamı önemli laaannnnn kadın sarı veya beyazdır
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bu çocuk denklem sadeleştirmeyide bilmiyo (sarışın+kaslı+erkek=esmer+kaslı+erkek) dersek kaslı ve erkekleri karsiya atarsak sarışın=esmer olur sonuç tanımsız olacağından [{(√sarışın). π}+{√esmer)}. π] olur buda π.[√{(sarışın-esmer).(sarışın+esmer)}] çıkar..
00 Yorumla
Valla sarışın kumral arası birşey olduğumdan mıdır bilmiyorum ama :D Tam ortası daha çekici bence fazla esmerler kötüde kumrallar iyi diyebiliriz :D
03 Yorumla- +1 yıl
Ahaha benden bahsediyorsun :)
- +1 yıl
kendi tenimi bildiğim için karşı teninde benim gibi olsun diyosun karışıklık yaşamam der gibi ama ben neler gördüm neler:D
Esmer için dünyayı, sarışın için esmeri yakarım :DD
1414 Yorumla- +1 yıl
ahahah koptum cok güzel ama :DD
- +1 yıl
hiç duymadığım bir laftı :))
- +1 yıl
Ben hayatmda bu kadar yaratıcı gibi görünen ama böylesine saçma bir cevap görmedm
- +1 yıl
çok neşeli bir kızsın:D
- +1 yıl
karşı tarafta pozitif oluyor bozma:)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
64Cevap
+1 yılKaslı kassız değil de adam olanın olgun olması, karakter sahibi olması zor günde benden bu kadar dememesi önemli..
Ayrıca beyaz tenliler, sarışınlar ilgimi çeker..13 Yorumla- +1 yıl
en önemlisi tabi
- +1 yıl
shreeded brothersin vicut gelistirmede (gerileme) kral olmasına rağmen daha 100 kiloluk arabayı çekemedi full yağlı dünyanın en güçlü adamları 1 tonluk araba çektiler üstelik bu adamlar eğer kaslı olsaydık bu 1 tonluk arabaları çekemezdik dediler herhangi bir kassız çok hızlı dövüşen biri karşışındaki rakip steroid ve protein tozu (güç basan) bassa bile bunun feriştahını öyle bir ederlerki yani esmer adamdır esmerler atamızdır kaslı sarışın erkekler (karılar) hiçbir türlü buraya gelen yabancı turistle çıkmassınız gidio ajansdan paralı orospunuzu veya arkadaşınızı getirip bana baktılar dersenizde kimse yemez rusyada slavlarda kültür ve yetiştirmeden dolayı abdnin ve ingilizlerin aksine esmer uzun boylu zayıf (güçlü) erkekler sevilyo esmer adamdır diğerleri belirsiz benim anlamadığım üst düzey kadın modellerde esmer bence erkek esmerdir esmerlik bu kadardamı önemli laaannnnn kadın sarı veya beyazdır
+1 yılEsmer ya da kumral sarılınları pek sevmem nedense.. İtici buluyorum ama tabi tanımadığım için olabilirde bu.
14 Yorumla- +1 yıl
kesinlikle tanımadığından evt
- +1 yıl
Olabilir bazı sarışınlar tatlı oluyor bazılarıda çok havalı kendini bir şey sanıyor. Bulunmaz Hint kumaşı gibi.. Byda gonul işine bağlı aslında :))
- +1 yıl
havalı olanlar çoğunlukta evt. ama şirinler. gönül işi girdimi araya seviyoruz dibine kadar:D
- +1 yıl
Ne diyeli.. Doğru :D
+1 yılTürkiyede gercekten kasli erkek buldukdan sonra sarisin esmer ayirmamak gerek...
25 Yorumla- +1 yıl
Güzel cevap gerçekten
- +1 yıl
Hahaha :) sen bulamıyorsan biz ne yapalım :)
- +1 yıl
Ya hayir almanyada herkes fitness e gidiyor asiri derecede kasli burada erkeklerin 50% asiri derecede zayif zayifliktan six packi var diger kismida türkish göbek :)
- +1 yıl
Almanyayı biliyorum:D
- +1 yıl
ooo hello beatifull :DD döktürmüşsün yine eic gelir :PPP ebo..
Sirasina göre tercihim (kas olsada olmasada)
1. Esmer kaslı ---> sert duruyo 😍
2. Kumral kaslı ----> orta ~ 😰
3. Sarışın kaslı --------> yumuşak (tatlı) 😮04 Yorumla- +1 yıl
Cok guzel acikladin:-)
Esmer ve yakışıklıysa esmer bence, esmere kas daha bir yakışıyor sanki. :D Ama normalde sarışın, kassız erkekler favorim adhjaksd
03 Yorumla- +1 yıl
Esmerle sarisin teklif etse sana:-)
- +1 yıl
Piyangodan 2 kisiden bahsettim sarisin h, m
+1 yılSen bu kızlara guvenme. Erkeklere de guvenme. Erasmusda Avrupalılara falan eriyorlar. Sonra bir latin geliyor ona da eriyorlar. Yani kızların da erkeklerin de derdi baska
112 Yorumla- +1 yıl
dertleri ne:)
- +1 yıl
Nefes alsın yüzü gozu düzgü olsun sevimli olsun farklı olsun vs..
- +1 yıl
nefes alsın konularına girersek çıkamayız:D
- +1 yıl
Olay su ki millet sanal alemin manyaklıgına kapılmıs durumda. Yani ne istedikleri kendileri dahi bilmez ama esmer tabikide sarısın tabilki de gibi iddaalı cumleler kurarlar.
- +1 yıl
psikoloji doktoru gibi konuşuyosun konuşman ilgi çekici bu bir gerçek:d
- +1 yıl
Hep olmak istemisimdir atanamayan psikologum ben :D
- +1 yıl
Siyasete girmek istemiyorum ama AKP hukümeti hep kendi adamlarını atasın vatandaş kimin umrunda
- +1 yıl
Ben de siyayete hiç girmesek diyorum cunku atanamayan psikolog olayını mecazi olarak kullandım ve otesını oneemsemiyorum :)
- +1 yıl
abi senin konuşmana bayıldım dur 1 sn:D
- +1 yıl
Sanırım gec gordum yorumunu
- +1 yıl
Hala baygın mısın acaba :D
- +1 yıl
Buradayim psikologcum:-)
Esmer kassız erkek. Böyle davul gibi oluyosunuz sonra. Kafa minnacık vücut maşallah gökdelen gibi korkutucu.
01 Yorumla- +1 yıl
Abrti sisirenleri tastiflemiyorum:-)
+1 yılBen kumraldan yanayım daha bir çekici oluyorlar.. hele gözlerde renkliyse
12 Yorumla- +1 yıl
Allah kalbine göre versin ne diyelim o zmn:)
- +1 yıl
Amiin amiim 😜
Erkege gore degisir normalde tercihim esmer kasli ama gunesi beklerkendeki kerem yani emre kınay benim fikrimi tamamen degistirdi
05 Yorumla- +1 yıl
bak onu bende beğeniyorum :o
- +1 yıl
kerem bursinden bahsediyorum ben emre kınayı geç
Esmer kasli ben esmer erkeklerden hoslaniyorum kirli sakalli bakimli sacli falan daha hos oluyor
02 Yorumla- +1 yıl
Cok seksi bir anlatis. p
Simdi boyle diyince karar verilemiyor bu iksini bir de yuzune bakmam lazim :) yuzu guzel hangisiyse o :)))
08 Yorumla- +1 yıl
Yüze göremi degerlendirme.:-)
- +1 yıl
Ozguvenini yesinler:-)
- +1 yıl
Hosuma gitti:-)
- +1 yıl
Resimine baktim cadi oldugun belli:-)
Esmer.. nedeni.. esmer daha erkeksi geliyo bana.. ve daha alimli. Enerjisi daha yuksek sanki..
04 Yorumla- +1 yıl
esmerleri övdün sarışınlarıda ufaktan bişey deseydin aralarındaki farkı anlardık:p
- +1 yıl
Ölü gibi ilginc oldu
+1 yılEsmer gamzeli " diyoz hep ama tersi geliyor. Vücudu iyi olsun giyinmeyi bilsin kasa gerek yok ya..
09 Yorumla- +1 yıl
hahahaha çok iyisin:D zaten o kıvırcık saçlarınada iyi biri gelsin artık
- +1 yıl
Vala fasa fiso hep kel geliyor benim saçlara göz dikiyorlar heralde :-)
- +1 yıl
yaş aralığın 18-24 . nasıl o yaşta gel denk gelir bu işte birşey var. yaşınımı gizledin itiraf zamanı:D
- +1 yıl
Bu yaşıma kadar keller çok akıllı olurlar diye kandırıldım baktım boş bunlar artık Sırma saçlı kategorisine giriş yaptım.. akıl yaşta değil baştadir (saçta da olabilir) :-)
- +1 yıl
hahaha beni çok güldürdün:D
- +1 yıl
O zaman allah benden razi gelsin :-) amin
- +1 yıl
aminnnn:) saçlarına iyi bak kestirme
- +1 yıl
Emrin olur ^^
- +1 yıl
estağfurullah emir ne demek
bence ne çok sarışın ne çok esmer ortası kumral gibi olanlar iyi oluyor yani bilemedim şimdi :d
03 Yorumla- +1 yıl
ne aradığını bizmi bilicez kafanda bir portföy yokmu:p
- +1 yıl
Ne istedigini bilmiyosun. d
+1 yılSarışının adı , Esmerin tadı..
Sarışına bakılır, Esmere tapılır..33 Yorumla- +1 yıl
bunu kadınlar için söylememişlermiydi:o
- +1 yıl
ahaha oylemi :)
- +1 yıl
Yanii. p
+1 yılEsmerim, mutluyum. Erkeklere gelince de renklere takılmam yeter ki adam gibi adam olsun
01 Yorumla- +1 yıl
mesela burada zaten:)
+1 yılKaslı olmak sportif ya da bakımlı olmak değil buna inanmıyorum kendine değer veren insan spor yapar temiz olur vs bu sebeble esmer olsun benim olsun ama lütfen kaslı olmasın;) kumral da olur ya hu
03 Yorumla- +1 yıl
Sorucak baska laf birakmadin:-)
- +1 yıl
Niye kasli olmuyo :D
+1 yılBunlar sarışın ne onu bile bilmiyor boşver. Saç rengiyle sarışın olunduğunu sanan bir dünya cahil var. Sarışın adam bile ben esmerim dediği günden beri bir şey demiyorum bu konu hakkında. Neymiş efendim saçları siyahmışta ondan esmermiş.
00 YorumlaPi*ç gibi ne esmer ne sarışın olanlar burdamı ne hissediyosunuz merak ettim.
00 YorumlaBeyin kaslarını gelişmi erkeğin biraz tipi olsun bütün kadınlar onu tercih eder. Mesele vucut değil ^^
00 Yorumla
+1 yılEsmer. Erkek dediğin kara kaşlı kara gözlü olur nokta
23 Yorumla- +1 yıl
biz sarışınlar erkekten saymıyormusun çıtır çerezmiyiz:D
- +1 yıl
Bkz: her topal satıcının bir kör alıcısı vardır
- +1 yıl
yaa lütfen:D
+1 yılesmer kaslı erkek daha bir çekici gelir bayanlara sanırım
00 Yorumla
+1 yılkumral kaslı erkek soruyu görüp küstü bana kalırsa...
01 Yorumla- +1 yıl
neden küssün:)
o degilde esmer vücutta kaslar daha belirgin olur, vücutcuların yazın kendilerini bronzlastırması bu yüzdendir :)
01 Yorumla- +1 yıl
gibi gibi
Moda & Stil konusunda 318 cevap paylaştı. Ben esmeri findik ile ben esmeri badem ile beslerim
11 Yorumla- +1 yıl
bombayı besliyosun elinde patlar:)
Moda & Stil konusunda 472 cevap paylaştı. İlla kaslı olması mı gerekiyor her ikisininde ayrı sempatiliği var
01 Yorumla- +1 yıl
Senin ilgi alanin sana kalmis:-)
+1 yılYa sarışın esmer niye yarıştırılıyo saç boyası diye bir şey var ama bence erkekte esmer :D
02 Yorumla- +1 yıl
orjinallikten yanayız:)
- +1 yıl
:D Bencede
+1 yılValla hep sarışın istiyorum ama esmer geliyor demek ki hayırlısı buymuş, sarışın olduğum için sarışın erkeğin de yanıma yakışacağını düşünüyorum
06 Yorumla- +1 yıl
Aynen
- +1 yıl
halk anlayışında esmerler daha çekici geliyor diyorlar fakat bence normal sarışın değilde güzel vucutlu sarışın erkekler çok olmadığı için görünürde onlar daha çekici. resminede baktım evt sana sarışın yakışabilir:)
- +1 yıl
Ama işte şans hep esmer geliyor :)
- +1 yıl
esmerler denk geliyorsa vardır bir hayır seni üzmesinler önemli olan o yapcak bişey yok=)
- +1 yıl
+1 yılöncelikle her iki tarafta da kaslı secenegi oldugu icin bilimsel bir yolla bunları sadelestirelim. D:
011 Yorumla- +1 yıl
gel bakıyım sen devam et hadi :DD
- +1 yıl
:D :D
- +1 yıl
güzel gidiyodun cümlenin hiç bitmemesini istedim. p
- +1 yıl
eyvallah :D
- +1 yıl
suç bizde herşeylerine tamam dersek olucağı bu. benimkinin yaptıklarını anlatsam kafayı yersin:D
- +1 yıl
anlat :D kafayı yemek istiyorum
- +1 yıl
sadeleştirelim hadi. senin fikrin nedir öncelikle:d
- +1 yıl
ben genelde sarısın severim :)
- +1 yıl
itiraf et sarışınlar daha şirin ve sevecen :)
- +1 yıl
yani :D
- +1 yıl
teşekkürler:D
+1 yılhiç düşündünüz mü ; bir erkek neden kas yapma gereği duyar? bence kendini eksik hissettiğinden dolayıdır. ve enteresandır ki gördüğüm bütün kaslı erkeklerin zeka seviyesi çok düşük.
04 Yorumla- +1 yıl
Senle istediğin konuyu tartışalım bakalım ne kadar zekisin
- +1 yıl
Eksiklik senin beynin de sanırım. Bu işi mesleğinin olduğundan yapıyoruz. Sana mesleklerini saysam apışıp kalırsın
- +1 yıl
vücudunuzu değil beyninizi geliştirin
Gizli Üye(30-35)+1 yılEsmer göbeksiz erkek
Kas olsa güzel olur ama pek farketmez05 Yorumla- +1 yıl
isteksiz oldu bu :)
Cevap sahibi+1 yılsmile yok diye mi :D
- +1 yıl
farketmez derken çokta fifi gibi hissettirdin karşıya:D
Cevap sahibi+1 yılHe evet kas konusu öyle ama esmer olsun her türlü :D
- +1 yıl
her türlüü hahaa deli:D
Gizli Üye(30-35)+1 yılEsmer olsun kassizda olur. Daha erkeksi oluyor esmerler.
01 Yorumla- +1 yıl
klasik
+1 yılDun metrobuste karsimda biri vardi telefonuyla ugrasirken bile kaslari cok belirgindi kumraldi :D
014 Yorumla- +1 yıl
toplu taşıma servislerinde sapık çok orada gördüklerini unut:d
- +1 yıl
Hayur hicte sapik degildi. Gayet normal bir insan gibi telefonuna bakti
- +1 yıl
genelleme yaptım. bir erkek olarak bana bile arkadan yaslayan oldu. o yüzden toplu taşımada tanışma falan büyük risk :)
- +1 yıl
Git be :D
- +1 yıl
şaka yapmamıştım:D umarım sana yakışanı bulursun:)
- +1 yıl
Benim soyledigimle ne alaka bu. Hergun yuzlerce kisi goruyoruz. ben arayista degilim
- +1 yıl
beni kötülemek içinmi yazıyosun sen:D ne alaka diye bir konu değiştirip yazmadım örnek verdim. güzel kızsın zaten arayışta olmaman normal: seni arayıp bulsunlar:)
- +1 yıl
Ben cirkin istiyorum :#
- +1 yıl
yakışıklı olupta seni aldatmasından dolayımı başka bir nedeni varmı. evleniceğin kişiyi iyi seç bebeğiniz güzel veya yakışıklı olmasında büyük etken o kişi:)
- +1 yıl
Benim bebegim nasil olursa olsun ama babasi gibi katakterli olsun :D
- +1 yıl
Allah ne istiyorsan onu sana versin amin:)
- +1 yıl
Bana soz birakmadin :D
- +1 yıl
valla seninle konuşmak güzel konuşucaksan konu çok. söz bırakmamak olurmu :D
- +1 yıl
Ah cok tesekkur ederim :D
Esmer çünkü sarışın erkekler bana soğuk geliyo yani ne biliyim öyle işte :D
03 Yorumla- +1 yıl
Soğuk geliyo derken hiç soğuk günde el ele tutuştunmu bende sarışınım hiçte soğuk değilim herkes sıcak bulur:D
- +1 yıl
esmer erkekler benim hoşuma gitmiyosd:S.
paralı, kaslı, anlayışlı, romantik... isterler, devamını sen tamamla işte
01 Yorumla- +1 yıl
kardesim :))
Beni mi arıyosunuz :) sarışın yeşil gözlü 2 senedir Fitness ile ilgilenen yani beni mi arıyosunuz :P :D
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 327 cevap paylaştı.
+1 yılAdam gibi adam diyecekleri yere kaslı diyorlar. O kaslar zamanı gelince tokat yumruk atınca görür bazıları :)
00 Yorumla Fark etmez sevgilim kumral ama sarisin veya esmer olsaydida fark etmezdi
08 Yorumla- +1 yıl
istediğin bir model yok yani erkek görünümlü olsun yeter:)
- +1 yıl
bu devirde erkek bulmakta zorlastı. gözlüklerinide beğendim:)
- +1 yıl
umarım uzun arayışlar sonrasında bulmuştur. direk güzel kız modunda yazmamıştır:) mutlu olun
- +1 yıl
anlamadın ki. çocuk senin güzel yüzünü beğenipte ilişkiye başlamadıysa ne mutlu sana kalbini sevdiyse ayrılma:)
Moda & Stil konusunda 994 cevap paylaştı. hepsi kaslı istiyor bizde jeniffer lopez gibi tamponu olan karı istiyoruz ama olmuyor işte
02 Yorumla- +1 yıl
güldürdün:D
Açık kumral olsun hatta ten rengi daha açık olabilir
01 Yorumla- +1 yıl
ten rengi açıklar pek iyi durduğu söylenemez
- Moda & Stil konusunda 355 cevap paylaştı.
+1 yılBen geldim 44 cm biceps ile sarışın arkadaşınız karşınızda :)
10 Yorumla
+1 yılSarışınlar hapşursun, esmerler çok yaşasın :D esmerler daha sempatik duruyor.
12 Yorumla- +1 yıl
duymadığım bir yorum daha hahaDÇ
- +1 yıl
hehehhe
Gizli Üye(30-35)+1 yılsiyah saçlı, kaslı, siyah gözlü, seksi...
Tipim o ve zevkler ve tutkular tartışılmaz04 Yorumla- +1 yıl
söz bırakmadın teker teker yazsaydın:)
Cevap sahibi+1 yıltipim değilsin ben daha çok theo james yüzüne sahip birini ve daha az kaslı bir erkeği isterim ve türk olmayacak tercihen italyan veya ingiliz
+1 yılKaslı bir erkek istiyorlar da kendileri standartın epey altındalar :D
01 Yorumla- +1 yıl
+1 yılİllaki kasli olcak yani olemi. Yok killi yok damarli olesini bulsak tobe tobe.
00 YorumlaSarışın kaslı erkek sarışınlar cok tatlı gelıyo nedenı bu :D
05 Yorumla- +1 yıl
Gozlerinle her erkegi tavlayabilirsin. d
- +1 yıl
Hahaha. d
Kimse sarışın dememiş ama kıvan... Derken kelime bitmeden kendinizden geçiyorsunuz :D
01 Yorumla- +1 yıl
Sarisin en iyisi bilmiyolar bosver. d
Kızın boyu 1,50 kaslı ve yakışıklı erkeklerden hoşlanıyor, ''seni apartmandaki foto seller görmüyor, neyin peşindesin'' diyorum :)
00 YorumlaEsmer ve kaslı sayılırım ama bu seferde artis:damgasi yiyosun : ) gene sevgilin olmuyo :D
03 Yorumla- +1 yıl
resmine baktım iyisin:D
- +1 yıl
yalnızlık Allaha mahsuz kardesim arayış içinde ol:D
Gizli Üye(30-35)+1 yılEsmer çünkü beni etkiliyor :D sarışınlar göz zevkime uymuyor
08 Yorumla- +1 yıl
ya bu çok tatminkar olmadı konuyu açD
- +1 yıl
ben esmerim :D
- +1 yıl
esmer tenliyim esmer tenlileri tanırım demek mi:D
Cevap sahibi+1 yıldaha ne kadar acıcam ya sarışınları sevmiyorum esmerlere hep bir adım öndedir benim için :D
Cevap sahibi+1 yıl@eneshanaslan napak yanii
- +1 yıl
1 adım önüme gel aişkm :D
- +1 yıl
anladımm :)
- +1 yıl
enes rahatsız etme kızları takip ediliyosun
Gizli Üye(30-35)+1 yılSarışınları çok begeniyorum esmerler bana gore itici ama istisnalar var
02 Yorumla- +1 yıl
arkadaşım neden kızları rahatsız ediyorsun benim gibimi benim gibimi
Tabikide ben... Yani esmer kaslı erkeklerden bahsediyor :)
00 Yorumlahep esmerler dikkatimi çekmiştir daha erkeksi
33 Yorumla- +1 yıl
herkes daha erkeksi diyor. sarışın erkekler kadınsımı bana bunu açıklayın
- +1 yıl
kadınsı değil ama erkeksi de diyemeyiz şimdi. sonuçta erkekten bahsediyoruz ve karizmatik, koruyucu, sert ve karanlık duran biri ancak erkeksi geliyo bana. sarışınlar ise daha tatlı ve masum gibi. yani sarı saçlı maviş gözlü beyaz tenli bir erkeği ben alır oğluşum diye severim :D
- +1 yıl
hahahaha güldürdün beni:D
Gizli Üye(30-35)+1 yılIki dakkada harcadin bizim lokmalari. Illa kaslimi olmak lazim kardesim :D
01 Yorumla- +1 yıl
hahahaha kopardın beni :D
+1 yılEsmeriz ama hic + sını hormedim valla bide herkez utanmadan esmer yazms :)
00 Yorumla
+1 yılErkek mi? (Senin de erkek olduğunu görüyorum da, bu yüzden.)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSarisin kaslu ve büyük ihtimalle sarisib erkekler.. Herzanan ilgimi cekmistir
08 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEvet :)
Cevap sahibi+1 yılRica ederim :)
Cevap sahibi+1 yılYok saol :)
Cevap sahibi+1 yılAdammi yoiyosun dedik?
Tanismak istemiyomm niye anlamiyon
ikisinin arası beyaz tenli ve siyah saçlı erkek
15 Yorumla- +1 yıl
kas olması önemli değil anladım
- +1 yıl
hmmm zevk meselesi tabi
- +1 yıl
Beni tarif ettin 😆
- Moda & Stil konusunda 317 cevap paylaştı.
+1 yılBuldukta tercih etmesi kaldı heralde asddfghjk :D
11 Yorumla- +1 yıl
hahaha. d
esmer kaslı erkek tabi ki. Daha seksi daha erkeksi
11 Yorumla- +1 yıl
sarışınlar daha seksi derler genelde. esmerler daha erkeksi. ama sarışınlarda kadınsımı sorusu gelir aklıma çok saçma
- Devamını Gör (157)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat