3500 e şu an beğendim pahalı ama daha önce böyle marka pahalı almadım hiç ama çok beğendim taksitle alabilirim ama uzun ömürlü mu gercekten hakiki deri mi nasıl anlayacaz

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 3500 e şu an beğendim pahalı ama daha önce böyle marka pahalı almadım hiç ama çok beğendim taksitle alabilirim ama uzun ömürlü mu gercekten hakiki deri mi nasıl anlayacaz

Bakımını yapar temiz kullanırsan epey uzun ömürlü. Ayrıca çok daha kalitesiz markaların suni deri kalitesiz ceketleri bunun 3/2 fiyatına satılıyorken bunu almak çok daha mantıklı gibi. Ben Derimod ürünlerini çok kullandım ve çok memnun kaldım her defasında. Tavsiye ederim.
Cevap
12Cevap
bence güzel beğeniyorum
İyi bir markadır. Ama deri ceketin uzun ömürlü olmasını istiyorsanız periyodik olarak bakım uygulamanız gerekir.
Onu deri satıcısı, tamircisi.. vs konuya hakim olanlar iyi bilirler. Birtakım deri bakım kremleri oluyor. Deri koltuklarda bunlar var. Sanırım montlarda da benzeri şekilde bakım olur. Ama periyodu, nasıl olacağı konusunu tam bilemiyorum.
Bizde de Derimod tan alınma kullandığımız montlar var.10 yılı geçti ve hala da severek kullanıyoruz. Ama eşimin montunda deri iyice incelip yırtılma oldu. Deri tamircisi bakım olsa bu olmazdı dedi.
Fiyatı markaya bakarak cok degıl maalesef
Hakiki deri olsa mutlaka acıklama kısmında yazar ama bu fiyata sanmıyorum
Uzun sureli kullanıma gelince yıpranması daha kolay bence kaşe vs kumaslara gore
3500 liraysa bedavadan biraz pahalı bence benim. begendigim 17500 ben ne yapayim
Güle güle kullan
İyi bir marka kalitesinden şüphe ettrmeyecek kadar iyi …
Bilmediğin bir markadan alarak riske girme
Ben Derimod markasını kullaniyorum , bir çok deri ordan aldim , kaliteli ürünler arkadasim.. Bilgin olsun.. uzun süre dayanıklı.
Kötü bence.. ama hissesi iyi kazandırdı yüzümüzü güldürdü
Uzun ömürlü olur ama sen ömrünü uzun tutabilir misin çünkü yıl geçtikçe yeni modeller çıkacak ve sen sokakta bu modeli giymekten ister istemez sıkılacaksın. sen bilirsin
Ben kaç yıl oldu alalı bilmiom hatirlamıom ne zaman aldımı hâla duruo ama birazcık büyüktü o zaman galiba
Resimdekide güzelmiş ama
Açıklama kısmında suni yazmiyorsa gerçektir
Deri ceket sevmiyorum ya rahat gelmiyor bana 🥲
Bershka dan almanı tavsiye ederim
Gayet kaliteli. Desa da bakabilirsin.
aksarayda aynı ceketi 2000tl ye alırsın
Banada alsana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?