Abartı değil bencede gayet sade ve şık zaten istenilen kızında diğerlerinden şık olması gerekir abartı değil csnım
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya çok tereddüt ettim de çok teşekkür ederim bir kaç elbise denedim fakat arkadaşımın kardeşimin giyeceği elbise benden abartılı oldu😂benim için sıkıntı yokda bu elbiseyi giymezsem beni yakacaklar😂
😅 giy canım abarta abarta giy herşeyin tadını çıkar bu günler ömründe birkere yaşayacaksın çok güzel ol her şeyi abartabilirsin gönlünce dozunda ama unutma keyfini çıkar..
Ya yüzük takilmayacak sadece tanışma ve isteme olacağı için abartı gibi geldi ama arkadaşlarımda normal giyersen bir farkın olmaz bizden dediler doğru dimi😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bence normal
baska renk giyin bu ne cidden bu rengi kim sever ya gelenler geri gidicek kiz
Ya rengi böyle değil normalde resimde değişik çıkmış yoksa daha koyu lila
Abartı değil bencede gayet sade ve şık zaten istenilen kızında diğerlerinden şık olması gerekir abartı değil csnım
Ya çok tereddüt ettim de çok teşekkür ederim bir kaç elbise denedim fakat arkadaşımın kardeşimin giyeceği elbise benden abartılı oldu😂benim için sıkıntı yokda bu elbiseyi giymezsem beni yakacaklar😂
😅 giy canım abarta abarta giy herşeyin tadını çıkar bu günler ömründe birkere yaşayacaksın çok güzel ol her şeyi abartabilirsin gönlünce dozunda ama unutma keyfini çıkar..
🥰teşekkür ederimm
10 numara ol eminim çok güzelsindir hep güldürsün Rabbim, hayırlı olsun güzellik🤗
Bebeğim kusura bakma ama siz kapalılar bu kıyafetlerle nasıl rahat ediyorsunuz
Yo abartı değil gayet güzel
Ya yüzük takilmayacak sadece tanışma ve isteme olacağı için abartı gibi geldi ama arkadaşlarımda normal giyersen bir farkın olmaz bizden dediler doğru dimi😂
E yani 😂 abartı değil ya gayet güzel hayırlı olsun bu arada ☺️🌸🌸
Teşekkür ederim 🌺😌
Normal bence abartı değil
Dimi ama söz olmayacak bende o yüzden abartı mi diyorum?
Normalde de alınabilecek bir elbise çok takma yani kimler nelere harcıyor parasını
😂😂model olarak abarti demezler insAllah herkes arkadaşlarımda öyle diyor ama tül olunca yüzük takılsa değilde 😂😂
Bence yerinde bir tercih.
Bilemiyorum ama güzel fazla göze batmıyor
Hayırlı olsun kardeşim gayet güzel ve edepli elbise
Yok güzel elbise bence
Nisan icin daha uygun bir elbise
güzel renk modeli yakışır umarım
tesettür abiye mi?
Evet
İsteme için normal
Bence gayet hoş