Moda & Stil Yapışkanlı sütyen yerine ne kullanılabilir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Bunun yerine dolgun göstermek için ne kullanılabilir. Çok küçük göğüslerim var o yüzden yandan sıkılınca daha büyük duruyor almak istiyorum ama yapışkanları gidiyor bunların bunun yerine ne kullanılabilir? Yapışkanlı sütyen yerine ne kullanılabilir? Cevapla Dolgu Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Moda & Stil konusunda 4b cevap paylaştı. Küçük göğüsleri olanlar tercih edebilir gadası 0 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Bunlar cidden hiç iyi değil. Destekli sütyen kullanmaktan başka çaren yok bence. 0 0 Yorumla
ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Straplez balensiz sütyen olabilir göğüs ucu kısmı kalın olan 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Link örnek Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Knk trendyola yaz çıkıyor üşeniyom kdkdjd Yorumla
Bahtıgüzel00 Takip Et Master Yaş: 110 , eic 99% 8 ay Yapışkanlı sütyen yerine göğüs ucu bandı kullanabilirsin 0 0 Yorumla
devilish_humanity Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Moda & Stil konusunda 994 cevap paylaştı. bence dolgun gostermene gerek yok sonucta gercekten dolgun degıl 0 0 Yorumla
Dasimatrina Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Aynısı bende var hiç memnun değilim düşüyor sıkmıyor bile hiç 0 0 Yorumla
Ğeribo Takip Et Xper 7 Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Beni dinle sakın bunlari hiç kullanma!!! 0 0 Yorumla
Angarali-Bebesi Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Moda & Stil konusunda 311 cevap paylaştı. bu yapıosomu alskşjdfşa 0 0 Yorumla
SadrazamPower Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Avratta sahtecilik yapma büyük suç. 0 0 Yorumla
Hairmafya Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Toparlayıcı kullansan 0 0 Yorumla
samet19997 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Hiç kullanma 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla samet19997 +1 yıl Gerek yok göğüslerin küçük mü Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla samet19997 +1 yıl O zaman kullan çık mu küçük Yorumla Soran +1 yıl Maalesef Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Küçük göğüsleri olanlar tercih edebilir gadası
Bunlar cidden hiç iyi değil. Destekli sütyen kullanmaktan başka çaren yok bence.
Straplez balensiz sütyen olabilir göğüs ucu kısmı kalın olan
Link örnek
Knk trendyola yaz çıkıyor üşeniyom kdkdjd
Yapışkanlı sütyen yerine göğüs ucu bandı kullanabilirsin
Bende hiç kullanmadım ama düşünüyorum bende
bence dolgun gostermene gerek yok sonucta gercekten dolgun degıl
Aynısı bende var hiç memnun değilim düşüyor sıkmıyor bile hiç
Push up sütyen başka da alternatif yok zaten
Beni dinle sakın bunlari hiç kullanma!!!
bu yapıosomu alskşjdfşa
Kullanma sütyen sıkma
Avratta sahtecilik yapma büyük suç.
Bence hiçte hoş değil
Göğüs ölçüsüne bağlı rahatlığı
Toparlayıcı kullansan
Hiç kullanma
Neden
Gerek yok göğüslerin küçük mü
Evet
O zaman kullan çık mu küçük
Maalesef