Arkadaş dün derimod mağazasına gittim durant modelini almak için gözüme bu ürün çarptı erkek mi dedim erkek dediler denedim süper 10 numara her şey iyi hoş aldık. eve geldim ben uzun zamandır araştırma yapıyordum derimoddan dedim bu sayfada ben bunu hiç görmedim kadın olmasın. tekrardan girdim siteye erkek bölümün de yine yok kadın bölümüne baktım var ürün kadın modeli. hemen geri gittim dedim böyle böyle bu ürün kadın ürünüymüş rezil olmayalım falan yok beyfendi erkek reyonundan verdik erkek ürünü siz oraya takılmayın falan beni yolladılar D
neyse bugün de akşam iş çıkışı farklı bir derimod mağazına gittim dedim böyle böyle dediler erkek reyonun olması imkansız ürün kadın modeli. bende aldığım yere gittim iadesini yaptım. kasada ki arkadaş bu ürün kadın ama bende alıp giyicem çok güzel falan bence verme gibisinden konuşma yaptı. deri ceketi çok beğendim benim boy birazda kısa olduğu için ürün çok güzel oturdu üstüme. şimdi arkadaşlar size sorum şu bu ürünü yeniden almalımıyım. bir erkek olarak giyilir mi. dışardan gören aa bu ceket kadın ceketi der mi? çalışan kimse farketmez bile dedi aklım kaldı doğrusu şimdiden teşekkürler
Derimod jenny diye yazarsanız çıkar yeni olduğum için link koydurmuyor sistem ya da bunu yazın google cıkar 22WGD5996U5
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer