Moda & Stil Gömlek mi daha güzel yoksa adam mı? birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Çuval rengindeki bu gömlek bir an da ben de onu alma isteği uyandırdı neden acaba? Güncellemeler+1 yıl Gömlek Gömlek mi daha güzel yoksa adam mı? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
cengiz____ Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Gömleğin güzel olduğu gerçek. Ama adamı bilemem 😀😀 0 0 Yorumla
KaRa-MaSKee Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl gömlek bana uygun değil.. vede gay değiliz adamla hiç işim olmaz 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 896 cevap paylaştı. buradan bakınca beynini, yüreğini ruhunu gördüysen mesele yok güle güle kullanın 0 0 Yorumla
mehcab Takip Et Master Yaş: 81 , eic 75% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bakış açısına göre değişiyor bana göre ikiside değil. 0 0 Yorumla
Harbigençç Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 95% +1 yıl Bu tip bende olsa Bana da yakışır o gömlek 🤣 0 2 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Sana benziyor Yorumla Harbigençç +1 yıl Bakışın için teşekkür de senin gözler de de bende olduğu gibi miyop var galiba benimle hiç alakası yok bu adamın 😂 Yorumla
_Rᦔꪜꪖꪀ Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 73% +1 yıl adam da güzel durmuş 0 2 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Evet ya Yorumla _Rᦔꪜꪖꪀ +1 yıl salaş sevmiyorum şahsen tarz meselesi 🤷🏻♂️ Yorumla
Dördüncümurat4 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Fotoğrafı çekene yürümediysen sıkıntı yok 0 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 38 , eic 86% +1 yıl Moda & Stil konusunda 792 cevap paylaştı. Gömlek 0 0 Yorumla
İstanbul_bey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Gömlek 0 1 Yorumla İstanbull_hanım +1 yıl Hayır adam güzel. 😃 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Moda & Stil konusunda 5,3b cevap paylaştı. Herif 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Gömleğin güzel olduğu gerçek. Ama adamı bilemem 😀😀
gömlek bana uygun değil.. vede gay değiliz adamla hiç işim olmaz
buradan bakınca beynini, yüreğini ruhunu gördüysen mesele yok güle güle kullanın
Bakış açısına göre değişiyor bana göre ikiside değil.
İkisi de güzel değil 🙄
yakışıklı boylu poslu erkeklere çuval bile yakışır
Bu tip bende olsa Bana da yakışır o gömlek 🤣
Sana benziyor
Bakışın için teşekkür de senin gözler de de bende olduğu gibi miyop var galiba benimle hiç alakası yok bu adamın 😂
adam da güzel durmuş
Evet ya
salaş sevmiyorum şahsen tarz meselesi 🤷🏻♂️
Fotoğrafı çekene yürümediysen sıkıntı yok
gömlek rengi çok kötü
gömleği alana adam bedava :D :D
İkisinide beğenmedim
Gömleği beğenmedim. Brom iyiymiş.
Adam sarışın guzel değil
Gömlek :D
Hic biri
Gömlek