Dün yemekteyiz izlerken yarışmacının birinde gördüm. kulağında 6 tane piercing vardı. tatlı duruyor ya :)

Hayır, hiç hoş durmuyor.
Evet, tatlı duruyor.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Dün yemekteyiz izlerken yarışmacının birinde gördüm. kulağında 6 tane piercing vardı. tatlı duruyor ya :)

Göze güzel gözükebilir fakat fenomen insanların takmaya başladığı günden beri daha çok arttı çok abartılıyor bence kulağını delik deşik etmemek gerek birine sarılırken bile kafaların tokuşmasında kulağının yan tarafından çarpıp demirlerin sesini duyar gibiyim ya her şeyi bence dozunda yaşamak lazım bir tane piercing ya da bir tane küpe yetmiyor mu çok fazla olunca ne oluyor demir yığını olmaması tercih ederim erkek olarak
#selamgençlik 🍀🍀
⭐ Herkesin kendi tarzını yansıtan bir aksesuar sınırı oluyor. Kendi adıma piercing bana hiç hitap etmiyor. Dörtten fazla küpe deliği de kesinlikle benlik değil. Sonradan uzun süre düzenli küpe takmamak ta deliklerin kapanmasına yol açıyor ya, o golü yememek için her gün ya da gün aşırı mutlaka küpe takmak gerek. Sevene zahmet olmaz, ben de küpe âşığı biriyim neyse ki. ⭐ 😎😎
#tubasueda 🍀🍀
Cevap
40Cevap
Evet, tatlı duruyor.
Ya yakışan takmalı. Eskiden engel gibi görürdüm şu an baya hoşuma gidiyor. Özellikle dövmeli kargo pantolon giyen o tarz kombinlerde.
İyi ya işte... Boş durmuyor kulak... Çok tutucu dindar ailelerin başı kapalı kızını görüyorum bir gülüyorlar ağız piercingi var kısın te damağın da dilinde yanağında her yerinde 😂💁♀️ Yakışıyorda 👌
zaten tragusumda var çok beğendiğim için riske girip deldirdim geçen mayısta 😀 şimdi de kulaklarımda ki delikleri çoğaltıcam bakalım
Evet tatlı duruyor ama bir insan kendine bile isteğe canının acitmayi sever bilmiyorum.
Saçma geliyor ama bir o kadar da güzel.
Ben beğenmiyorum. Sadelikten yanayım galiba iki tane yeter
Abartmayin ya 😅 1 2 3 tamam da santim basi bir delik ne ya
Gereksiz abartı bence kulakta 1 tane piercing çok tatlı duruyor ama bencee😉😉
Güzel duruyor bende 3 tane delik var ama 3. Acisina zor dayandım 🥴
bazıları hoş duruyor benim de öyleydi bir süre sonra takmamaya başladım
Deldirmediyse olabilir yakisabilirde ama deldirdiyse küpesiz çok kötü duruyor sonra
3. deki tatlı geldi abartılınca güzel olmuyor
Piercing severim kadınlarda ama bu çok itici bu ne abi her şeyin fazlası zarar lafı çok doğru
Beğeniyorum ama deldirmek istemem. Çünkü yeni derdirdim. Mikrop kaptı. Onun ağrısınla uğraşıyorum.
Maalesef herşeyin bir limiti vardır. Tamamen görüntü kirliliği.
Her şeyin fazlası zarar. Hem de kıkırdak bölümlerinde sinirler var yapılmasını tavisye etmiyorum
Karşı tarafta bir iki tane olsun yeter abartmaya gerek yok. Rokunrolcular gibi gözükmektense bir tanesi bile tatlə duruyor😂😇
Birden çok olduğu zaman bir demir yigini gibi görünüyor
Çok çok abartı geliyor kadınların bilezik takması gibi
İyi buluyorum öyle yanımda mıknatıs gezdirir nerde olursa çekerim kendime🤣🤣🤣
hiç bilmiyorum
fotoğrafınız çok güzel çıkmış
Hyr hic hoş durmuyor
Kızlarda tatlı olurda erkeklere gitmez
Toplam 9 tane var bende, ben beğeniyorum.
ben seviyorum ama kapandı bazı delikler
Abartılı buluyorum
Benim hiç hoşuma gitmiyor.
evet bir kulağımda 5 diğerinde 3 tane var
Evet beğeniyorum
Hayır, çoğu kişide abartılı ve hoş durmuyor
Çok saçma kötü 1 tane neyse küpe felan
Kötü duruyor ve sevmiyorum
çok itici bir iyidir
O ne öyle, demir çelik madeni gibi
hayir fazla sevmiyorum
Yakışana güzel duruyor 😅