Merhaba arkadaşlar saçlarımı 6 ayda nasıl hızlı uzatabilirim şu an omuzlarımda 6 ayda nereme gelir ve nasıl hızlı uzatırım yardım ederseniz sevinirim
Cevabın nedir?
+1 yılhorse tail diye bir şampğuan duydum videolardada , izledim bir çok kişinin saçı uzamış. (Horse Tail) Faydaları
*Saçların uzamasına,
*Saçların yağlanmasını geciktirmeye,
*Saçlar daha parlak görünmesine,
*Saçlar sağlıklı bir görünüm kazanmasına,
*Saçlar gür ve hacimli olmasına, destek verdiği gözlemleniştir.
*Horse tail at şampuanı, saçları daha uzun süre temiz kalmasına destek verir. Eğer önceleri saçlarınızı her gün yıkıyorsanız, bu şampuanı kullanırken, bu süreyi uzatabilirsiniz. At Şampuanı Horse Tail ayrıca
*Saçları daha uzun süre temiz kalmasına,
*Saçların kırılmasını ve yıpranmasını önlemeye de destek verir.
*Boyalı saçların kullanımına uygundur.
*Şampuanın ilk andan itibaren fark edilir hacim etkisinin dışındaki kalıcı etkileri 2 haftalık düzenli kullanım sonucunda elde edilir. birde Yılan yağı ile saç uzatanı da duydum aktarlarsa satılıyor. bu horse tail 'i kuzenim bana önermişti06 Yorumla- +1 yıl
ya benim saçlarım şimdi yıkasam akşam yağlanır ama uzamıyorsa öyle düşünmemek gerekir saç diplerindeki gözenekleri kapatıyor yağ ve kepek taşını oluşturuyor saç diplerinde sivilce gibi yaralara neden oluyor bire bir yaşıyorum hergün saçımı yıkıyorum yani sen düşün... ve yağlı bir saçım olmasına rağmen saçım uzamıyor :)
- +1 yıl
ondan sebep her gün yıkıyorum saç konusunda çok hassasım doktora da gideceğim kısa zamanda :)) kuzenimde aynı sebepten dolayı gitti ve kadın doğum hapı verdi doktoru ona ve şu an yüzü porselen bebek gibi oldu saçları yağlanmıyor bazen ciddi bir hastalık haline geliyor
- +1 yıl
Teşekkürler :)
En İyi Cevaplar
+1 yılSoyle yaparak beline kadar uzatisin:
- Kaynaktan uzak dur, sicaklik falan vurma
- Saclarini haftada EN fazla iki kere yika, yaglanmasi gerekiyor ki beslensin
- Uyumadan once hep iki örgü yap (örmek iyidir sac icin)
- Barcelino diye bir yag var (ben kullaniyorum) haftada 2-3 kez onu kullan, sac diplerinden baslayarak sür ve uyu sabah yika, veya okul olmadigi gunler sabah sur aksam yika saatlerce dursun uzatiyor baya, arkadasimin totosuna kadar saci var o yagdan 100% dogal.
- Cok sicak suyla yikama, ve cikmadan önce soguk su tut ki kan sistemin daha hizli calissin ve saclarin uzasin.
Kolay gele :)01 Yorumla
-Lavanta al aktardan kaynat saçına sür
-Zeytin yağı sürebilirsin
-Günde 8 bardak su iç
-Saçlarını sık sık tara kan akışını hızlandırır böylece o bölgelerde hareketlenme olur (mantıklı bu )
-Saçlarını makine ile kurutma, havluyla kurut
-Proteinli yiyeceklere dayan
Saçlarını duruladığında 2-3 damla elma sirkesi damlat
Son olarak kimyasal ürünlerden uzak dur
Unutma:Şampuan ne kadar fazla köpürüyorsa o kadar kimyasal
Bunların hepsini bilimsel ve lokal olarak seçtim , kısacası nokta atışı , bunları uygula şaşırtacak..13 Yorumla
Saç Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sal saçı geliyommm :P
www.bilgievi.gen.tr/Files/Content/rapunzel.jpg03 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
26
Cevap
65Cevap
Bence formatlar saçları sıfır saç bayanlara yakışıyor. Çekici oluyorlar. Mesela kız esmer gerçi ama ben sevdiğim değil ama yine de çekici. https://img.gecce.com/2013/09/19/resim-123344WQ.jpg
16 Yorumla- +1 yıl
Abi bune ya kel oğlan gibi
+1 yılIsırganlı şampuan çok işe yarıyor. Saçı besleyip doğal uzatıyor. Bide yatarken saçlarını ör. Arkadaşlar hep yıka demişler ama saçların kuruysa sahada kurur söyliyim. Ama böyle bir problemin yoksa her gün saçlarını ıslat şampuan sürme ama. kesinlikle ayda bir düzenli olarak saçlarını kestir. Hepsi bir kenara Isırganlı şampuan dene.
01 Yorumla
+1 yılHiçbirşekilde doğal döngüsünü bozamazsın yılan yağı badem yağı kanteron özü vb bitkisel karışımların sana zarardan başka birşey sağlamayacağına eminim belki uzamasına şu an yardımcı olur ama ileriye dönük düşünmek lazım ilerde saçının şuanki dolgunluğunu parlaklığını göremeyebilirsin hiç bozma normal şartlarda saçlarının normal beslenmesi durumunda 6 ayda sırtına kadar uzar kişiye göre değişir
02 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim
Et süt yumurta saçların hızlı uzamasını sağlar besin olarak... ayrıca saçlarınızı çok sıcak ve soğu suyla yıkamayın ılık su saçların daha çabuk uzamasını sağlar... ayrıca saç diplerine uygulayacağınız masajda çok etkili olabilir... bol miktarda su içmek kırıkları kestirmek... Unutulmaması gereken önemli ipuçlarından biri de, şampuanı saçlarınızın diplerine, saç kremlerini ise sadece saçlarınızın uçlarını sürmeniz gerekiyor.
bunları uygularsanız kafi...:)06 YorumlaBeslenmene bağlı eğer düzgün beslenmen yoksa sac bakım maskelerı var onlardan kullanabilirsin sana en basıtınden örnek papatya cayı çok işime yaradı diyebilirm hem saça renk verıyor hemde sacı besleyip uzamasına yardımcı oluyor aktarlardan alabılırsın ama sana ya kutuda verır ya da bir posete koyarak verır kapalı şekılde olanları tavsıye ederım papatyayı kaynattıktan sonra papatyaları sudan ayıklamak zor oluyor :)
05 Yorumla1 tutam sinemakiyi bir çay bardağı suda kaynatıyorsunuz süzdükten sonra ılınınca içine 1 tatlı kaşığı badem yağı ve 1 bemiks ampül koyup karıştırın ve sadece saç diplerinize uygulayıp biraz masaj yapın ve yarım saat bekledikten sonra yıkanın, haftada 1 uygulanacak.. al ben yptımm frkı gorecennn :)
01 YorumlaCevap gayet açık olacak; İrmik Helvası.
Kaliteli irmikten yapılmış bu helvayı saçlarına sürdüğünde değişime sen de inanamayacaksın. Artık Anadolu Ateşinin yeni yıldızı sen olacaksın.01 YorumlaGUNDE IKI KEZ YIKA DIYENE... sakın yıkama. temız sac degıl kırlı sac daha cabuk uzar. yıkadıkca sactakı yag ve nem oranını degıstırırsın keratın bakımından azalma olacağından daha gec uzayacaktır.
01 YorumlaBen bioblas kullandım zaten saçlarım sağlıklı hızlı uzadı şu an 2. Ayım açım belimin biraz üstünde altı ay çok uzun bir süre saçların sağlıklıysa ve bioblas kullanırsan saçların 3 ayda benim kadar olur bu arada saçların kalınmı?
05 Yorumlasaç yapına bağlı ben bir bayan kuaförü olarak sana kokmayan ama içinde sarımsak özü bulunan kremler önerebilirim. düzenli bir yıkama önemli ayrıca sac yağlanmasını fazla önlememlisin.
02 Yorumlatatlı badem yağı ile saç diplerine masaj yap, 1 saat kalsın sonra yıka.. hızlı uzamasına katkı olur..
02 Yorumla- +1 yıl
Dogru diyorsun
+1 yılEntele otu ve elma sirkesi tam olarak mucize çözümü. Arastirirsan bulacaksindir bayagi uzatiyor kesinlikle denemelisin
01 Yorumla
+1 yılSaç uzatici yağ karışımları var aktarlarda. Onu kullan.
Düzenli bakım yaptir.
duzleatirici ve fonu mümkün mertebe kullanma.01 YorumlaHint yagi ylangylang yagi badem yagi. Haftada iki kez bunlari karistirip kucuk bir fircayla sac diplerine bol bol sur. Iki uc saat beklet sonra yika
01 Yorumla
+1 yılÇam telebentiydi galiba şampuana karıştırıyosun biraz freş bir kokusu var ama işe yarıyo bide hergün yıkamak etkili :))
02 Yorumla- +1 yıl
Valla benimde yaz başında şaçlarım omuzlarımdaydı şimdi baya uzadı :)
+1 yılSık sık soğuk su ile yıka. Kırıklar varsa aldir haftada bir zeytinyağ sur
01 Yorumla
+1 yıl6 ayda uzaması çok zor. bu sürede en fazla 10 santim uzar.
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHer gün sık sık saç diplerine parmak uçlarınla sert ve hızlı bir şekilde masaj yap. Saçları besleyen kılcal damarları ne kadar harekete geçirirsen uzama süresi o kadar kısalır.
01 Yorumla
+1 yılthomas mıdır nedir nette bir formülü var aşırı güzel uzatıyor çokta pahalı bir set değil ona bir bak canım
01 Yorumlabence profildeki resimdeki boy güzel daha uzun yaparsan boy durumunu bilmiyorum ama sakil durabilir
07 Yorumla- +1 yıl
niyekine , saçları upuzun olupta saçları ile sevdiği prensi hapis kaldığı kule şatodan kurtaran içinmi saçların uzun olmasını beklemek anlamadım :) bakımı zor değilmi ,, çok sık kırılır ,, ketarin miydi neydi bir marka vardı şimdi hatırlayamadım ondan kullanabilirsin ,, ama öyle her denilen ürünü kullanma uzmanlara danış ,, dökülme kırılma riskine karşı
- +1 yıl
tamamda ne kızıyorsun burdan nasıl anlayabilirim ona hazırlandığına :) ayrıca tebrik ederim , dans siz genç hanımefendiler için ne güzel birşey ,, ne kadar estetik ,, peki ekleme olursa anlaşılırmı? hani siz bayanlar saça bir ekleme yaptırıyorsunuz ,, ya adını unuttum ,, ama doğrudur ordada çekerler felan ,, test amacı ile ,, bence tekrar ediyorum bir uzmandan görüş al derim ,, İyi bir kuaför olabilir bu ,, veyahut evet bir doktor ,, neden olmasın ,, kelliğe sorunu çözenler bu konudada destek olabilirler diye düşünüyorum.
- +1 yıl
zor bir süreç ,, postije izin veriyorlarsa bence dert etmemen gerek , sonra yıkanırsın olur biter ,,, hem madem postije izin veriyorlar , bırak kendi haline uzasın ,, bol bol saçlarını yıka eskiler hep öyle derler ,, saç su ve oksijen karışımı ile normalden farklı olarak daha fazla büyür kanısındayım
6 ay boyunca soğuk su ile yıka. soğuk su kan dolaşımını hızlandırır ve saç köklerin kanla dolar. yani iyi beslenir ve kısa zamanda uzar. denenmiştir , kesin ve hızlı çözüm...
01 YorumlaSaçma sapan yağlar kullanma ve saçını yıkadıktan sonra kurutma kendi kendine kurumasını bekle her gün maşa düzleştirici vb. şeyler kullanırsanda anca 5 senede uzar haberin olsun :D
01 YorumlaMuhtemelen yasin 20( dil ölçülerin bunu gosteriyor) neyse hizli uzmatmak icin sarimsakli sampuan ya da piyasada satilan bioksin sac uzatmak icin olani var
115 Yorumla- +1 yıl
dilden yaş tahmin etti yahu :D
- +1 yıl
Af buyur teyze anlamadım
+1 yılAnnem hep der saclarını hicri ayın başında kes. 15i ve 15inden sonra kesersen daha yavaş uzar. bir dene benim saclarım hep cok cabuk uzar. Ve bol bol yıka sacını su da sacı uzatır
05 Yorumla- +1 yıl
6 ay baya bir süre uzar merak etme. jet istiyorsan ek yaptır sacına :D
- +1 yıl
yani baska sekilde o kadar hızlı uzayamaz heralde diye düsünüyorum
+1 yılbioxcin hızlı uzayan serumdan al kıs arkadaşım kaza sonuçu kestirmişti 4 ay boyunca kullandı felaket şekilde uzadı
06 Yorumla- +1 yıl
olmadımı :D
- +1 yıl
eee gülü seven dikenine katlanır felaket :D
- +1 yıl
felaket :D:D:D:D
+1 yıl6 ayda 6 cm uzar
ama sana bir bakim kuru vericrm 2 ya da 3 kat hizli uzayacak saclarin desem? :)013 Yorumla- +1 yıl
Dur linkini bulup atayim. Yazin saclarim belime kadardi. Ben hava sicakken bunaldim markete diye ciktim kuafore bir anda girdim o guzelim saclari kulagima hizayla kestirdim. Bu kuru 1 kez yaptim sacalar boynumda :) devam edicem yapmaya omuzlarimi gecsinde insanin kendine ozguveni bile kalmio
- +1 yıl
guzellikvebakimm.blogspot.com.tr/.../...-kuru.html
sabirla yaparsan ise yarayan bir kur :) - +1 yıl
Rica ederim
- +1 yıl
Ben 2. Kere yapiorum bir yab etkisini gormedim.
- +1 yıl
Dedigin gibi bir kac cm de değil ustelik :)
- +1 yıl
Ilk kurden sonra 1 ay ara verdim :) o arada hic dokulmedi. Bunyeden bunyeye degiskenlik gosterebilir ; sac dokulmen sadece ona bagli da olmayabilir. Demirini olcturmende fayda var
- +1 yıl
Bagirsak icin oldugunu biliorum ama ben bir zararini gormedim cok sukur.
+1 yılwww.uzmantv.com/hizli-sac-uzatmak-icin-ne-yapmali
Uzmanından öğren01 Yorumla
+1 yılcanım bak şu kürü uygula saçların çok güzel parlıyo ve uzuyo ben başlayalı 1 ay oluyo saçlarım önceden kulaklarımdaydı küttü yani şimdi resimdeki gibi omuzumu geçiyo :D tavsiye ederimm ♥ kontesce. coma girerek bulabilirsin kürü link atamıyorum :D
04 Yorumla- +1 yıl
rica ☺
- +1 yıl
canım link atamıyorum ama google a kontesce yaz orada haftada 1 cm uzayan saçlar diyo oraya tıkla ordan bakabilirsin küre gerçekten çok faydalı :D
Vitamin B complex kullanabilirsin hem saç hem tırnakları güçlendirir.
01 YorumlaSabah ve aksam günde iki kez yika belki ise yarar :)
02 Yorumla
+1 yılNapacagin belli canim gubre ekeceksin hizla uzayacak
08 Yorumla- +1 yıl
Hangi ülede yaşiyorsuz ben hoşlalanda amsterdam da yaşiyorum bayan kuaför arkadaşim var uzatırız belki beklerim hahhahah
- +1 yıl
Bende yurt dşinda yaşiyon sandim kız yurdışı yazmişin profile bu yaz oradaydım desem güzel sehir güzel kızlarda var
- +1 yıl
Saclarin uzadimi bu kadar adamdan akil aldin gubre ektin
- +1 yıl
Ek ozman tatlim ama baska bir yonten de var
Bekle duş alma saçın yağlansın yağlanınca saçın o yağdan beslenip hızlı uzayacak
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa ne saçma sorudur bu boyle ben uyeligimi kapatacam cok sacma bsy burasi ya cok sacma gercekten yardima ihtiyaci olan insanlara ztn kimse yardim etmiyorr
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılCok sacmasiniz
Cevap sahibi+1 yılDedigimi yanlis anlamanizi istemem fakat sinirimi bozan sacma sorular soranlara cok cevap geliyor ve gercekten yardima ihtiyaci olanlara kimse bakmiyor senin sorunada sacma demiyorum basligin yardim etmelisiniz fakat bazilari yardim eder misiniz demelerine ragmen kimse ilgilenmiyor insanlarin gercekten dertlerine ortak olamiyoruz..
Cevap sahibi+1 yılAnlamiyorsun soru saçma demedim ama bundan çok daha onemli konulara insanlar cevap vermiyo
+1 yılBanyodan önce zeytinyagini 20 dk sacina surdukten sonra beklet. Ben boyle yapiyorum saclarim belimde vallaha
02 Yorumla- +1 yıl
rica ederim
sık sık yıka saç uzatan bazı yağlar falan var int bir bak
03 Yorumla
+1 yılLimon pekmez ve bir iki tutam hindistan cevizi bide salatalik sutu karistir sur saclarina
05 Yorumla- +1 yıl
Aman caniiim lafimi olur
- +1 yıl
""*&^^
- +1 yıl
Tamam iste cevap bioblas marka bir sampuan var bilirsin onun hizli sac uzatma ozellikli bir modeli var al ve kullan 1 ay da uzayan saci 2 haftada uzatir denendi
Sıksık saçlarını yıka ve çok kurutma az nemli kalsın
01 Yorumlaboyalı saç fazla uzamaz zamanında uzataydın iyiydi...
03 Yorumlavalla araplar deve çişiyle yıkıyormuş hemen uzuyomuş
029 Yorumla
+1 yılsaçlarını kırmamaya bak cok yıkama cok sıcak suyla falan. uclarından azcık azcık aldır
05 Yorumla- +1 yıl
maşa fön falan kırar. kuruyken tarama saçlarını mesela güzeluzar diye dusunuyorum
- +1 yıl
az nemliyken tara yani onu demek istedim :)
Her gün sula onları sabahlari sula ama. Diplerine kerme dök. Bide coşsun diye bir tarim ilaci var dene bir istersen fayfasi olur galiba :))
01 Yorumla
+1 yılSurekli at kuyrugu yap ve uclarini minik minik kes her ay cok hizli uzar
01 YorumlaCok basit her gün yıka :) ve çam yağı kullan kokmaz bisiy yapmaz yatmadan sur :) sık ve tel tel uzar : )
00 YorumlaSaclarini fazla yikama yaglansin o kendi yaginda beslenince daha cabuk uzar
02 YorumlaCok uzamaz ama ek sac taktirabilirsin tabi biraz tuzlu olur:))
01 YorumlaArgan yagi zeytin yagiyla hafta bir bakim yap 2 saat beklese yeterli dokulme varsa bir kac damlada cam terebenti cok iyi
01 YorumlaSaçlarini arkadan çekeyim kökünden 1 haftaya uçar o saçlar
00 Yorumlahızlı uzatmana gerek yok 6 ayda zaten uzar beline kadar
01 YorumlaBildigim kkadariyla dustan cikarken soguk suyla yikamak iyi geliyomus
01 YorumlaNormalde ayda 1.5 cm uzar saç ek destekle 2 cm'e çıkarabilirsin. Yani 6 ayda 9-12 cm arası uzar saçların.
00 Yorumla
+1 yıl6 ayda g. tüne kadar gelir :D manyak :D:D:D nerene gelecek en fazla 5-6 cm uzar :D
03 Yorumla- +1 yıl
gül yawruuuumm :D iyi bak dötüne :D besleyici saç kremleri sür :D:D:D:D:D
Gizli Üye(36-45)+1 yılbukadar uzun saç tutkunuysan neden kestirdin peki.! ya..
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılofff ya canısı.. hep ayni bahane.. hep ayni bahane.. kırıklar bilmem ne.. sevgilim vardı ayni bahaneyle kestiriyordu bense de çıldırıyordum. bir kıza yakişan en güzel şey uzun saçlari benim için çok önemli ya ve saçlarini kestiren kizlara kiziyorum. öyle ki günlerce konuşmuyordum onunla. yapma böyle bırak uzun saç güzeldir. bu arada dersleride bahane etme. :(.
Cevap sahibi+1 yılben seninle şaka yapiyorum.. ama sözünün sonunda -mk- sözünü koymuşsun buda ancak kültürünü ve eğitimini yansıtıyor. sokaktayken farklı. birde karşindakini bil.
Cevap sahibi+1 yılişte söyledim ya karakterini ve kültürünü yansıtıyorsun. ben ablan değilim. ona istediğin kadar söyle . ne yapacan ergenlik zirveye vurmuş. birde yarin biryerlere gelecen buşekilde topluma hizmet edecen. terbiyeli ol.
Gizli Üye(36-45)+1 yılDoggy pozisyonu içindir saçlardan tutturup uçacakmısınuz
01 Yorumla- Saç Bakım konusunda 604 cevap paylaştı.
+1 yılAmonyumnitrat birazda fosfat :)
Buuuum!08 Yorumla- +1 yıl
Himmm isim hafizam kotudur ama vardi sanirim;)
Noolmus ona? - +1 yıl
Nasil afişe ettin :)
- +1 yıl
Ben hala hatirlamaya calisiyorum, butun mesaj gecmisine baktim ama senin dedigin taaaaa ks guncelleme yapmadan onceydi sanirim?
- +1 yıl
benim isim hafizam balik hafizasidir ama dedigin gibi yabanci vs hatirlar gibi oldum ;)
Ağırlık bağla uçlarına :)
11 Yorumlasusam yağı saçı beler ve uzatır mış
02 YorumlaSaç Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. bakim yağları ile bolbol yıkayın sacınızı
02 Yorumlaİple bağla sonra kapıyı hızlıca çek
04 Yorumla
+1 yılBaktin uzamiyor yapistir kaynagi gitsin
03 Yorumla- +1 yıl
Süpürgemi yapican boswer uzarsa uzar koku sende nasil olsa 6 ay olmasa 9ayda uzar :D
Benimkisi uzamiyo kanki
010 Yorumla- Devamını Gör (31)
Devamını Gör(76)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği