Tanıştığında öyle giyindiği halde niye erkekler sonradan değiştirmeye çalışır?

Tanıştığında öyle giyindiği halde niye erkekler sonradan değiştirmeye çalışır?

Evet karışmaması güzel özgür olmak istediğini giymek kadar güzel bir şey yok fakat hayatımdaki erkek onun yanında değilken açık giyindiğimde bir şey demiyorsa beni sahiplenmemiş veya umursamıyor olarak algılarım. Bu demek değil ki hayır kesinlikle giyemezsin benim dediğimi yapacaksın diyen bir erkek olsun hayatımda. Ama beni benimsediğini görmek isterim
Hayal değil. Ben karışmak yerine kadını giyim tercihinde özgür bırakmaktan yanayım. Yani açıksa ne kadar açık olacağına, kapalıysa ne kadar kapalı olacağına kendisi karar vermeli. Dekoltede aşırıya kaçan bir kadının tarzını bilerek sevgili olduktan/evlendikten sonra kıskanma gerekçesiyle kısıtlanması erkeğin, kadını tavlayana kadar gerçek düşüncesini gizlemesi, yani ikiyüzlülük yapması demek. "Bakan baksın, o kadın benim yanımda, geceyi de benimle geçirecek" diye düşünürüm. Zihni pis olan, normal giyimli bir kadına baktığında da azabilir, ve ben insanların ne düşündüğü ile kafamı meşgul edemem.
EİG için teşekkürler 🙂💐
Seven kıskanır. kendisine özel olmanızı ister. fotoğraflarda ki gibi giyiniyorsanız sizinle ciddi düşünmez kimse.
Sonra da buraya gelir erkeklerin hepsi aynı neden görünüşe bakıyorlar diye soru sorarsınız.
valla yemeyenin malını yerler başkası istemez diğeri ister kendi kaybeder
Böyle malın alıcısı ancak abaza şerefsiz tipler olur. Ucuz mala talep çoktur. sonra aldatılırsınız, kullanılırsınız Umrumda değil. sadece bilgilendirme amaçlı.
aldatsa ne ki başkasını bulur hayat kimseyi umursayacak kadar uzun değil
birlikte olacağınız herkes için sadece oyuncak olursunuz daha ileri asla gitmez. dediğiniz gibi hayat kısa. aslında sadece vücudunuz için değer gördüğünüzü anladığınız zaman geç oluyor.
aslında zaten çoğu kişi bu yüzden değer görür öyle olmasa kimse boşanmazdı sırf cinsellik için o yüzden çokta bişi fark etmiyor sen karşı taraf için değişirsinde ya o buna değmezse
Değişmeye değecek insan bunu hissettirir. konuşmasına bile gerek kalmaz. Cinsellik olmadan evlilik yürümez bu da bir gerçektir. iki olayı birbirine karıştırmamak lazım. Toplumu Cinsellikten soğutan yine erkekler farkındayım. Fakat birisinin evlilikte cinsellik istemesi kadar normal bir şey yoktur. sadece sizi arzulaması kadar özel bir şey de yoktur. Eminim ki sadece kendisinin arzulanması bir kadının çok hoşuna gider. Aslında kıymeti bilinmesi gereken bir şey.
Birisi gerçekten sevdiğinde anlarsınız ne kadar özel bir şey olduğunu. Başka kadınlarla göz göze bile gelmek istemez. seven insan. Vücudunu sergileme ihtiyacı duymaz. eşinin beğenmesi ona fazlasıyla yeterlidir. Her ne yapıyorsa yapsın hep sizi düşünür. Yeter ki bunlara değebilecek bir kadın veya erkek olmak. Şahsen bu işin cinsiyeti yok eski sevgilimden dolayı asla açık giyinmezdim veya kadınlarla çok samimi olmazdım onun kıskanması beni üzerdi
Ailemin bile karışmadığı kıyafete sevgilim karışamaz o yüzden benim için hayal değil gerçek olmak zorunda
👏👏👏 Karıştırtmayın, tarzınız neyse öyle devam.
Cevap
54Cevap
Karışabilir. Bu güzel olmuş, bunu sana alayım mı, bence şöyle kombinle gibi şeyler söyleyebilir mesela.
Hayal değil kıskançlar karışır sadece
maalesef hayal ayar oluyorum ya annem karışıyor diye başka yerde kıyafet değiştirip gidiyordum yanına sesi çıkmıyordu sonradan karnım üç beş santim açık olsa bile laf siyah külotlu çorap giysem de gözüne çırılçıplak gözüküyorum herşeyi bahane ediyor yok anneme gitcez kapalı giy hastaneye gitcez kapalı giy sanki hastanede herkes kapalı yok havalar soğuk halbuki gündüz sıcak sabah ve geceler soğuk oluyor sadece yok ev sahipleri bir şey der daha yeni taşındık 2 hafta oluyor eve oturmadan adamla konuştum oda yanımdaydı bizde öyle şey olmaz dedi ne olur ne olmaz sen kapalı giy yinede belli olmaz onlara diyor 14 yaşındaki kız kardeşine bile laf yok nikahlı karısı bile değilim (beraber yaşıyoruz bu arada) bıktım ama ya sevgilim annem babam abim sevgilimin annesi benim hayatımı benden başka herkes yaşıyor maalesef
Bu ülkede nadirdir. Dediklerine katılıyorum ayrıca. Çünkü kızı görüyorsun giyimini görmüş oluyorsun tanışırkende görüyorsun sosyal medyadan da görüyorsun. Kızı kendine bağlayana kadar bu konuda gıkını çıkarmayıp sonra karışan erkekler çıkarcıdır açıkçası.
İşine gelmiyorsa en başından tanışmamalı o erkek ki sonradan sorunlar çıkmasın.
Başlangıçta öyle kabullendiyse sonrasında değiştirmeye çalışmayacak.. Başta kabullenmiyorsa da karşı taraf sınırlarını zorlamamalı diye düşünüyorum.. Karşılıklı bir fedakarlık ve anlayış olması gerekir.. Keyifli günler..
Yabancı erkekler karışmaz. Onun dışında kadınlar da yerinde ve fazla cüretkar giymezse sorun çıkmaz. Erkeklere bazen hak vermiyor değilim. Nerde nasıl giyineceğini kadın kendi de bilecek ki, karışacak, uyaracak bişey bulamasın erkek canlısı.
not: tesettürlü değilim
Bunu erkek ya da kadın olarak ayırmak yanlış olur.
İnsanlar tam olarak şöyledir '' Seni sen yapan özelliklere aşık olurlar , daha sonra onları değiştirmeye çalışırlar.''
kadınların kıyafete karıştığı nerde görülmüş ki
Sadece kıyafet değil ki mesele halı saha maçına gitmeye bile laf edenler var vs vs... Yani siz kıyafetten açtınız konuyu ama ben genele vurdum.
o ayrı konu
Valla kıyafet işinde de şöyle bir şey var yani herkes istediğini giyinmekte özgür.
Ben nerede nasıl giyinmesi gerektiğini bilen biriyim sevgilimin hayatımı bu kadar kontrol altına almasına da izin vermem.
Söylemlerini dikkate alırım ama giyimimle ilgili kararları ben veririm.
mini şortlu hanımefendilerin bacaklarına atılan dikizden sonra yanlarındaki erkeğin farkedilmesiyle "bu da adam diye dolanıyor ortalıkta" yorumlarına maruz kalmak istemeyen erkek. itiraf edelim ne zaman böyle bir ikili görsek hepimiz aynı şeyi yapıyoruz🙂
ben öyle düşünmem valla tam tersini görünce kötü düşünüyorum
Kadınlar izin verdiği için. Başka hiç bir açıklaması yok bunun. Kusura bakma deyip yol vereceksin bak bakalım karışabiliyor mu bir daha :D
Her insan hak ettiğini yaşar. Karışmasına izin vermez, sınırları net koyarsan, kimse karışamaz.
2. Resim nedir oyle ya… neyse ben karismiyorum zaten. Seksi giyinsin esim. Koylu oldugundan pek yapamiyor
Öz güveni olan kendine giydiğini yakıştıran sevgiliye karışmam yanımda duruşu yeterli bize denk gelmez özgür olan
Sadece dediğini yaptırma isteği ego sanırım
Benim sevgilim asla karışmaz ben de zaten kendimi bilirim abartı giyinmem benim sevgilim bana kendisi elbise sort alır çünkü hem kendine hemde bana güvenir
Erkeğin oyun oynamasından rahatsz olmayacak kadının hayali kadar.
banada oyun sevmeyen denk geldi
Hadi ya süper o zaman.
Sevgilisine bakılmasini istemiyor olabilir mi?
Nasil bir karışma var
aşırı kıskanç her açıdan
İkizler burcu erkeği mi o bence kıskançlık boyutunu aşmış kısıtlamaya girmiş galiba
boğa
Kaç yaşında
25
Olgunlaşması bitmemiş bir boğa ne günlerdi ya
Bende boğa burcuyum yaşadım bunları.
maalesef erkek geç olgunlasiyor
Ama kıskançlık güzel birseydir tabi ki dozunda
Hayal değil mesela ben hiç karışmam sadece söylerim dinlese de dinlemese de kendisi bileceği iş zorla değiştiremem kimseyi
Yerine göre giyinmeyi biliyorsa sıkıntı yok neden karışılsın
Fikir belirtirim ama tabi ne giyeceği konusunda son kararı o verir.
Bir koltukaltında iki karpuz taşınmaz ama.🙃Ya sevgili ya özgürce giyinmek.
Denizde tatilde istediğimi giyerim ama şehirde dikkat ederim rahatsız ederler diye
Bu fotoğraftaki elbiseleri hangi kız giyiyor ben onu anlamadım. Bunların hepsi süper model ve elbiseler lüks markaların özel modelleri, genelde bir gala'da, düğünde veya davet tarzı yerlerde bir kez giyilecek elbiseler yani sevgiliyle buluşmaya böyle gideni görmedim 😄
buluşma yazmıyor ki zaten
Yazmasına gerek yok ki zaten Türkiye'de bu tarz giyinecek kadınlar iki elin on parmağını geçmez
İzmir'de yaşamıyorsan böyle düşünmen normal
pek esime karismam. Kendi bedeni kendi ruhu ve kendi hayat yasantisi..
Evlenince benim dışımda kimse o şekilde görüp ağzı sulanması diyorlar işte 😅
Abartı bir şey değilse zaten karışılmamalı.
kadın guzel ve fizigi ıyı ıse gıymelı ama istemsiz bi kıskanma oluyo haliyle
İlk baştaki ve sondaki kombinler harikaymış partnerim olsa giymesini isterim
Benimki karışmaz buldum bir tane 🤣
yorumları görünce insan erkeklerden iyice tikśiniyor ya
O yüzden bir kaçına bakınca devamına bakmadım bende
seninki diye sahiplenmişsin ama o seni sahiplenmedikten sonra seninki olmuyor
Karışma mı sahplenme 🤣🤣🤣
karışma değil kıskanma :)
köpekle karıştırdı herhalde xd
Kıskanma özgüven eksikliği bence
Arkadaşın kıyafete karışmakla kıskanmamak o aynı şeymi ben sanki diyorum her b. ku yapıyım ona buna veyim oda m. l gibi baksın
teşekkür ederim bu cevap yeterli benim için
@xistilacıtürinsan Benden değil di mi?
kıskanmayan sevgili sadece senin sevgilin değildir
nişanlım kıskanç zaten
dua et kıskanç
niye edeyim ya hayatımı cehenneme çevirdi
o zaman nişanı at sende kurtul oda çekmek zorunda değilsin evlenince boşanmak daha mı kolay sanıyorsun
baya hazırlık oldu
ne istediğini bilmiyorsun kişiliğin tam oturmamış arada kalmışsın Avrupalı görünen ama örf adetlerine bağlı bir kızsın ya da öyle olmak istiyorsun en kötü karar bile kararsızlıktan iyidir
ev her şey hazır napıyım yani yarı yolda mı bırakıyım
Şahsen benim bir sevdiğim kadın olsa onun giyimine karışmam.
Sen sevgilim olsan asla karışmazdım aksine daha ben kıyafet alırdım sana çünkü ten rengin harika ve seksi duruyosun
Sen de onun diğer kızlarla flör etmesine karışmıyorsan sıkıntı yok.. yani mesela kahve alıyorsunuz bar tender gayet hoş biri orada az biraz iltifatlaşması zoruna gitmiyorsa hiiç sıkıntı yok.. kıyafetine de karışmasın.. :D
kıyafetle flört ne alaka aldatmak oluyor o öyle olsa kadında erkeği yedeğe atar
Kıyafetine karışacak erkeği hayatına almazsan her şey daha hoş olur
Öyle kızdan ne olacağı belli zaten ancak takılmalık olur bedenini ortalığa serenden namus nedir bilmeyenden ne kednine hayrı gelir nede başkasına
kızları takılmalık gören erkekten de ne olur belli
Bir kız böyle oluyorsa zaten onun ne istediği belli o yüzden sorun yok o başka bir şey beklemesin gelen vurur gide vurur kız da onu istiyor zaten
valla böyle diyen erkeği de anca parası için kullanıp geçerler kendi anasına bacısına saygısı yoktur
Tama işte erkek kızı götürür kız da erkeği ama sorun kızdadır kız da namus yoksa namus nedir bilmiyorsa ona her şey müstehaktır namusu olan kız düzgün durur g.. t amm açmaz onun bunun altında gezmez para için namusunu vermez millet beni görsün beni beğensin diye namusunu sermez ortaya namusu olmayan kıza her şey yapılır o da onu istiyordur zaten bir kız bunu istiyorsa onu yapan erkeğe gider o erkek de halleder işini yani kız kalkıpta niye böyle oldu diyemez neyse bunu tartışmaya gerek yok zaten bir kız da namus yoksa ona her şey olur sonra ağlamasına zırlamasına gerek yoktur o yolun yolcusudur sorun erkek de değil kızdadır kız istiyor erkek de yapıyor kız ben namussuz olacam ama beni namuslu bil namuslu olarak kabul et diyemez zaten
öyle erkeğe jigølo denir zaten onları da adam yerine koymayız sıkıntı erkekte öyle erkekten ne sevgili ne eş olur karaktersizin tekidir kafasına göre kurallar koyan énayilere kimse bakmaz hayata bakış amacı belli kendini bile korumasını bilmiyor ailesine mi sahip çıkıcak dışarda iť kopuk gibi gezen tipler onlar namuslu birini de hak etmez iyi yapıyor kızlar paranızı yiyerek başka halta yaramıyonuz
Karışmayan biri bulunca nikaha koşacağım hemen
Hayır ben öyle bir hayal kurmuyorum
Erkek arkadaşın varken neden aşırı, gereksiz biçimde diğer erkekleri kendinize baktıracak şekilde giyinmek istiyorsunuz ki?
Karışmayan var tabi. Ama yerine göre giyinmeyi de bilmek gerek ki karışmamaya devam etsin.
Bence karışılmamalı karşında ki kişi bir birey ve ona saygı duymalısın ama bence kadınlar da nerde ne giyeceğini iyi düşünebilmeli çünkü Türkiye gibi bir ülke de yaşıyoruz
Karışmam ama karşılıklı fikir verebiliriz birbirimize
İnsanların hataları işte. Hayallerindeki kişileri beğendikleri vücutlara adapte etmeye çalışıyorlar
bu kıyafetleri giy sevgilin değil mahallenin muhtarıda karışır sana bakkal amcasıda sen sevgili diyosun
abartı
Bence değil , frekans tuttuktan sonra hiç bişey hayal değildir bence
Seni kısıtlayanlardan uzak dur illa çıkar Bi karişmayan yakısıklı
Kıskanmayan erkek garip
kıskanır da kısıtlamak niye baştan görmüyor mu sanki tarzını
Kontrol altında olmayı sevmeyen kızlar olduğu gibi sevenler de var. Sevmeyen biriyle zaten uyumu olmaz yolları ayrılır
elinde özgürlük varken bundan biri uğruna vazgeçmek bana saçma geliyor
Yani herkesin yapısı farklı tabii ki sen de haklısın☺
kimse karismasin cesedinizi lağım kanallarindan toplasinlar sonra.. tecavüz edilip vahşice katledilen yol cazip geliyo kadinlara
o zaman hayvanlara bebeklere neden tecavüz ediliyor o kadar aşağılıksınız demek ki
Hiçbir şeye de karışmıyorsa normal değil
Bazı erkeklerde 0 IQ çünkü...
Kendini yetiştirmiş alfa erkekler karışmaz
Hayır, gerçekten var öyle sevgili
Sonradan değiştirebileceğini düşünüyorlar.
Güvendiğim sürece karışıcağımı sanmam.
Neden hayal olsun ki?
Hayaldir belki🤔
Hayır değil olması gereken bu
Karışmayan bir erkek istiyorsan geniş bir erkek bulman lazım
denilene göre çokmuş
Geniş erkek çok var karısını paylaşan erkek de var karısını paylaşan bir erkek bulursan giyimine karışmayan erkek buldun demektir 😄
ya da senin gibi 7 yaşındaki çocuğu kısıtlar gibi davranan bi yobazla olurlar
Sende kedinin süleği kadar akıl yok yazık sana 😄bende akıllı biri sandım yorum yazdım sana ben beyni olamayan insanlar la muhatap olmuyorum itici geliyor bana çünkü by😄
bende araplarla muhatap olmuyorum başkasının tercihine saygı duymayan yobaz
uza şimdi
Yo değil kıskanmayan çok insan var
Genetiğimiz de var karişmak
@busenzz ben karışıyor muyum
Bunun için herşeyi yapmaya devam edecem kadınım 😘😘
Bunlar bu ülkede olmaz
Ben karışmam benim umrumds olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?