Moda & Stil Kızlar, üstümdeki elbise güzel mi? Aygülll_ Takip Et Xper 4 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Yeni aldım yakıştı mı yakışmadımı bilemiyorum sizce nasıl olmuş Kızlar, üstümdeki elbise güzel mi? Cevapla Güzellik Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
İzmirliPrenses00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,3b cevap paylaştı. Siyah , sade üzerine olmuş iyi duruyor yani evet güzel bir elbise 0 4 Yorumla Aygülll_ +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Rica ederim Yorumla Kirginpapatya349 +1 yıl Sevgilime sordum cok cirkin bune ya dedi erkek zevkine uygun giyinemiyorsun bence olmamis Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Onun zevksiz olması senin suçun değil onun zevksizliği Yorumla
TEMBELKEDİ1as Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Çok siyahlar içerindesin renk lazım. Matemde gibi duruyorsun. kemer olarak altın veya gümüş kemer takabilirsin artık isteğine bağlı. Ona göre de takılar takmalısın. Ve de desenli bir kilotlu çorap ve stiletoyla acayip bir şey olursun. 0 0 Yorumla
Trilogy588 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Bu elbise sana hiç gitmemiş. Sana diz üstü eteği olan boydan bir elbise yakışır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Güzel yakışmış. daha kalın kemer kullaabilirsin. daha sık durur. kemerin rengi başka renk olabilir 0 2 Yorumla Aygülll_ +1 yıl Mesela hangi renk olabilir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Altin gümüş zincir olabilir. Yorumla
Seňoritaaaaaaa Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl beğendim siyah ağır duruyor yakışmış 0 0 Yorumla
merkürkedisi0 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 40% +1 yıl Baya güzel 0 1 Yorumla Aygülll_ +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl güzel 0 2 Yorumla Aygülll_ +1 yıl Teşekkür ederim Cevap sahibi +1 yıl rica ederim
Kızlar Ne Diyor
Siyah , sade üzerine olmuş iyi duruyor yani evet güzel bir elbise
Teşekkür ederim
Rica ederim
Sevgilime sordum cok cirkin bune ya dedi erkek zevkine uygun giyinemiyorsun bence olmamis
Onun zevksiz olması senin suçun değil onun zevksizliği
Çok siyahlar içerindesin renk lazım. Matemde gibi duruyorsun. kemer olarak altın veya gümüş kemer takabilirsin artık isteğine bağlı. Ona göre de takılar takmalısın. Ve de desenli bir kilotlu çorap ve stiletoyla acayip bir şey olursun.
Bu elbise sana hiç gitmemiş. Sana diz üstü eteği olan boydan bir elbise yakışır
Güzel yakışmış. daha kalın kemer kullaabilirsin. daha sık durur. kemerin rengi başka renk olabilir
Mesela hangi renk olabilir
Altin gümüş zincir olabilir.
beğendim siyah ağır duruyor yakışmış
Gayet şık bence ☺️ Yakışmış
Kötü değil kullanılır bence
Baya güzel
Teşekkür ederim
Güzel ben beğendim
Taş gibi olmuşsun go girl
güzel
Teşekkür ederim
rica ederim