Güncellemeler
+1 yıl
Göçmen kızlarımızın cevabi daha mühim. Diğer şaklabanlar başka bir soruya gitsinler.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arkadaşlar, bi kaç ay sonra kınam var ve şalvar giymek istiyorum. Gel gör ki arnavut değilim. Akrabalarım arnavut, onların içinde büyüdüm ve bildiğim tek adet arnavutların. Kınamda bindalli sevmediğim için şalvar giymeye karar verdim. Ailemden bi kaç kişi sen arnavut değilsin ne alaka gibisinden tepkiler almaya başladım. Ve açıkçası bu durum beni biraz üzdü. Sizce giysem absürt durur mu?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Senin günün değil mi istersen bikini giyer çıkarsın niye kimin ne dediğine bakıyorsun gün senin zaten
Teşekkür ederiim rahatladim biraz da olsa❤️
🖤
Yoo durmaz senin konan senin hayatın mutlu olduğun gibi yap
Kınan*
Haklısın da ne bileyim, teşekkür ederiim ❤️
Hayatında bir kez kına yapıp evleniceksin belki içinde kalmasın boş ver başkalarını onların isteği bitmez🙂
Çok haklısın ❤️
❤️
Yine saçma sapan bir gelenek le karşı karşıyayız. Allah yardımcın olsun kardeş
Sağol kardeşim. Saçma sapan olan nedir anlayamadım da sen bu kafayla evde kalırsın. Belki kalmışsındır.
boş ver be kardeşim. Siz devam edin birkaç saatlik bir gece için önür boyu borç ödemek zorunda kalıp gençliğinizi ipotek edeceğiniz tarzda evliliklere... Borçlar yüzünden maddi sıkıntılara düşüp evinizin tadının kaçmasına... Devam edin. Biliyorum bu yorum seni öfkelendirecek ama evlendikten birkaç ay sonra ne demek istediğimi anlarsın. şu an belki borca girmeden de yapıyo olabilirsiniz belki maddiyatınızda düzgündür ama saçıp savurduğunuz şeyler başkasına hayal olup huzurunu kaçırabiliyor devam edin...
Altı üstü bir şalvar dedik. Neyin kafasını yaşadığını şu an anlayamadım kardeşim. Ama sana ayıracak vaktim yok. Boş yapmana devam et
Bu şimdilik şalvar diye başlar sonra bindallısı sonra düğün teraneleri sonra en iyisi olsunlar falanlar filanlar. Öfkeni anlıyorum ama bunları farkediceksin. Şimdilik şalvar o unutma buna şahit olursun elbet 🙂 sırf kızı için üç bilezik iki tane beşi bir yerde istendi diye kız isteme yerini terk etmiş biriyim ben. evde kalmadım bu benim kendi tercihim bu arada kültür olayından nefret ettim
Bu senin görüşün. Gösterişten hiç hoşlanmam, beni tanımadığın ne kadar da belli. Kaldı ki altın konusunda bile kaynanam kendisi karar verdi biz üstelemedik. Onu geçtim bindalli sevmediğimi belirttim. Okuma problemin var sanırım? Kendi yaşadıklarınla tanımadığın insanlara karşı önyargılı olmaman gerektiğini öğrenmelisin. Yaşın da var gerçi, bilmiş olmalısın. Sana kızmıyorum, kızacak bir konu göremiyorum ortada
Bahsettiğin gibiysen tebrik ederim. Seninde dediğin gibi evet tanımıyorım seni sadece öfkemi uyandıran bir konu oldu. Kusura bakma
Sorun değil. Sadece sorumla alakasız bir konu oldu.
Biraz öyle oldu sanırım 😇 bence şalvar giy kimseyi umursama
Tatlıya bağlanmasına sevindim, teşekkür ederim :)
Hahah rica ederim kardeşim 😄 Allah a emanetsin
Geleneklere uymak gerek gôçmensen giyin değilsen absürt olur haklılar
Geleneksellere uymamız gerekiyorsa çok şey yapmamız veya yapmamamız gerekirdi.
Arnavut musun?
Değilim, neyse ki Balkan bir sayfayla iletişim kurdum, ve günümüzdeki Türklerin çoğu şalvar giyormuş, bindallı giymemek için 😇
Aynen giyenlerde var
Yine saçma sapan bir gelenek le karşı karşıyayız. Allah yardımcın olsun ne diyeyim şimdi
Evet en marjinal sizsiniz tamam
Saklaban senin gibi kezban o*rspo çocuğuna denir iyyy senin gibi milli killi varoşu kim ne yapsin igrenc
Evet biraz içerlenmiş gibisin. Ergen.
Böyle de engel atarsın aptal kaşar seni.
Çok şükür kıllı falan da değilim. Karadenizli olduğum için süt gibi beyazım :)
Şalvarı kadınlara yakıştırmıyorum, erkelerde bile belki..
Ben de bindallı sevmiyorum
Onu bende pek sevmem
Ben boşnağım giy gitsin nolacak
Absürt durmaz dimi
Yok
bosnak kızları hıc yaslanmıyor
Arnavut defilsen giyme. B. pasada mi yaşıyorsunuz
Pasada yaşıyorsunuz derken?
İst yani. Bayrampasa
Yurtdişinda yaşıyorum. Ama Türkiye’ye gidince Esenler Bayrampaşa tarafındayız.
Arnavut diyorum ama arnavut da değil Makedonya adeti.
Bayrampasasa cok arnavut varda ondan sordum
Anladım zaten
Bizde makedonuz
Trakya ama
Benim de işte yengem kuzenlerim falan hep Makedon göçmeni. Kuzenlerimle birlikte şalvar giymeyi düşünüyorduk.
Giyin boş ver kimseyi aldirma
Bilmiyorum ya insanlar çok fesat gerçekten. Herşeye önyargı ile yaklaşmak zorundalar