Ben bakımlı biriyim, saçlarım, üstüm-başım, yüzüm hep düzgün çıkarım ondan mı acaba 🤦🏻♀️
Bugün şık giyindim, insanlar neden yiyecek gibi bakıyorlar?
Ben bakımlı biriyim, saçlarım, üstüm-başım, yüzüm hep düzgün çıkarım ondan mı acaba 🤦🏻♀️
Bugün gayet şık olmak ve kendimi özel hissetmek istedim, şık giyindim ama her iki cinsiyet de yiyecek gibi baktılar bazıları ters ters, bazıları içime düşecekti, bazıları gözlerini alamadı cidden abartmıyorum ben dikkat etmedim hiçbirine yanımdaki arkadaşım söyleyince farkettim çok rahatsız oldum sizce insanlar neden böyle, hiç mi kız görmediler. Medeniyet nerede kaldı?
Şu siteye baksana ne kadar denyo kaynıyor. Bunlar hayatta yaşıyorlar işte. Potansiyel bu yani. Ona göre tedbir almak lazım aksi takdirde bakarlar yapacak bir şey yok. Şu siteden olsun neyin ne olduğunu anlamalısın bence.
Sadece sitede yok ki her yerde böyle insanlar var
Onu diyorum işte burası gerçek dünyanın küçük bir örneklemesi.
Doğru
Ama burası daha beter, anonim olduğu için insanlar bastırılmış veya gizlediği düşünce, duygularinı rahatça dile getirebiliyorlar.
Sadece bir kere gizli görüş paylaştım o da kendimi övüyormuş gibi olmasın diye geri kalanı hep açık. Korkacak bir şeyim yok çok şükür
Şunu net olarak söylemek istiyorum aynı şeyleri bende eşim de yaşıyorum o fark etmiyor mu anlamış değilim AVM de çarşıda pazarda dışarda her türlü bakıyorlar kaç yaşında emekli olmuş amcalar bile bakıyor önceden çok takıntı haline gelmişti bu durum mecburen görmezden geliyorum artık
Haklisin insan bikiyor artik
İnan ayakkabı deniyor bakıyorlar elimdeki Gratis poşetleri ile arkasını kapatıyorum
Evli bir kadına eşinin yanında bu kadar bakmaları normal mi peki
Evli bir kadına değil eşinin yanında, çocuklarının yanında bile bakılması yanlış ki bana da eşleri ve çocukları yanında evli erkekler bakıyor buna mâruz kalıyoruz lâkin gözleri kayabilir benimde gözüm kayıyor dikkat çekici olunca bakıyorum ama bakışım uzun sürmüyor bunu demek istiyorum o insanı rahatsız etmemeye gayret ediyorum ama insanlar empati kuramıyorlar, maalesef ki.
Nasıl giyindin ama? Çok açık seçik giyindiysen ortadoğu burası, aç köpek gibi bakmaları normal. Yani durum normal değil, bakmaları normal, ortadoğudayız çünkü, medeniyetin beşiği avrupada olsan başka...
Dikkatinize!
Arkadaşlar çok açık seçik giymedim, açık seçik giysem bile bakabilirler, aniden göz kayması olur çok normal ama bu kadar uzun bakmalarını anormal karşılıyorum kime ne benim nasıl giyindiğimden, sonuçta hata veya çekinecek bir şey yapmıyorum ama sizler bana medeniyeti giyime bağlıyorsan bilmem ne dediğiniz için sizin zihniyetlerinizde bir sorun var bence ben medeniyeti sadece kıyafete bağlıyorum diye bir cümle kullanmadım.
Ortadoğuda yaşıyorsan medeniyet bekleme diyorum sana pembeli, sen anlamıyorsun galiba yorumlarda insanlara saldırmaya gelmişsin sanırım. Yani buranın insanı iflah olmaz, seksten başka bir şey düşünmeyen canlılar, ne bekliyorsun demek istiyorum sana...
Pardon ama bana çok açık seçik giyindiysen yazmışsın, kimseye saldırma gibi bir gayem yok sadece bazı yorumlar kıl etti beni ve bende böyle bir şey yazıp kıl olduklarıma gönderdim.
Seksten başka düşünmeyen millet ancak böyle olur, haklısın.
Açık seçik giyindiysen asıl sebebi o, değilse de ortadoğu burası millet bakıyor işte ne diyeyim. Açık seçik giyindilerse senin suçun demedim orada, düzgün oku, okuduğunu iyi anla.
Tamam, teşekkürlerrrr.
Ricalar, sakin olmaya çalış bu tarz konularda, suç sende değil. İnsanlar böyle... İmkanın varsa Türkiye'den kaçmaya bak.
Öyle bi imkanım olsa keşke😂
@blueaviator neden kendin yorum paylaşmak yerine başkasının yorumuna salça oluyorsun görgü dersi almanı tavsiye ederim.
Bence de, benim görüşümün altına yazma düşüncen varsa kendin yaz. Salça olanları hiç sevmem.
Bende sevmiyorum.
Güzel, hemfikir olmamız hoş.
@blueaviator yorum yazdıysan ne âlâ.
@SadrazamPower evet, öyle sonunda ortak noktada buluşabildik😂
Ya sen şimdi bu olaya sinirlendin ya, beni yanlış anladın ilk başta yoksa ben seni savunuyordum toplululuğun suçu diyordum :)
Öyle zaten sende arada kaynadın😂 teşekkürler
Ricalar, bu kadar takma kafaya çözebileceğin bir şey değil çünkü :)
Ama nasıl giyindiğini merak ettim yine de, kıyafetinin linki var mı?
Doğru söylüyosun kıyafetime benzer atabilirim 😂
Aynen benzerini atabilirsin bakalım bizde :D
Bulamadım.
ah be :(
Medeniyet kıçını başını iç çamaşırın görünecek kadar veya edep yerlerin belli edecek şekilde giyinmek değildir yalnız eğer bu anlamda söylediysen
Dikkatinize!
Arkadaşlar çok açık seçik giymedim, açık seçik giysem bile bakabilirler, aniden göz kayması olur çok normal ama bu kadar uzun bakmalarını anormal karşılıyorum kime ne benim nasıl giyindiğimden, sonuçta hata veya çekinecek bir şey yapmıyorum ama sizler bana medeniyeti giyime bağlıyorsan bilmem ne dediğiniz için sizin zihniyetlerinizde bir sorun var bence ben medeniyeti sadece kıyafete bağlıyorum diye bir cümle kullanmadım.
Yok ben sormak için yazdım çünkü çoğu kişi edep yerleri belli olacak şekilde giyinmeyi medeniyet olarak, medeni bir hareket olarak görüyorlar ama bu sadece ahlaksızlıktır. Sen zaten bunun bilincindeysen sorun yok ben genel olarak söylemek istedim insanlar arasında böyle bir algı var.
Cevap
41Cevap
Öyle düşünmeyin zira bu konu çok farklıdır. Öncelikle karakteriniz dikkat çekiyor olabilir. Bunu başka şeyler ile süslerseniz bu daha da etkileyici oluyordur. Demek bakıyorlarsa doğal bir güzelliğiniz de vardır. Ancak asıl konuya gelirsek maalesef toplum böyle. Biraz güzelseniz çoğu erkek bakar. Yani ben düşündüğümde rahatsız olacağım bir şeyi yapmamayı tercih ederim.
Başka bir nokta ise her insan güzel şeyler giyebilir ancak o güzel şey herkeste aynı etkiyi göstermeyebilir. Dolayısıyla bu durumdan dolayı da dikkat çekmiş olabilir. Açıkçası merak ettim bu kadar dikkat çeken bir tarzı...
Üslubunuzu çok beğendim, teşekkür ederim
Ya bir şey olmadığı halde bile bakan psikopat dolu ortalık.. Ne var ayı mı oynuyor diyesim geliyor bazılarına.. Boş ver sen insanları.. Keyifli günler..
Haklısın ama rahatsız edici olunca ister istemez kötü hissediyorum
Insanımız maalesef böyle kadın olsun erkek olsun hiç fark etmez alımlı birini gördükleri zaman hayatlarına sanki ilk kez bir insan görmüş gibi bakıyorlar
Haklısın galiba
iyi de senin medeniyt anlayışını da bilmiyoruz ne giyidiğini de.
o nedenle soruna yorum imkanız
kıçını açmak göbeğini göööötünü başını açmak memeleri ortaya sermek medeniyet diyealgılayanlardansan yanılıyorsun sen medeniyetin en diindesin. medeniyet giyimi keşfetti insanı giydirdi. soyunmak değil giyinmek medeniyettir. adam gibi insana yakışır giyim medeniyettir.
Dikkatinize!
Ne giyindin bilemem ama bende gayet şık olduğum bir gün bunu yaşadım. Ve açık giy. iyorum zaten şık giyince erkeklerden çok kızlar bakıyor bence ajsjsj
Kızlar beni dövecek gibi baktılar bazıları da gözlerini alamadı anlayamadım neden böyle sanki onlara hata yapmışım gibi
Durduk yere hiçbir şey yokken bile bir sürü göz üstünüzde olabilir sosyal bir ortamda bir de şık ve bakımlı (olması gerektiği gibi) olduğunuz zaman daha çok dikkat çekiyorsunuz her iki cinsiyet için de..
1930lar ve 40larda yaşamıyoruz maalesef. Artık medeniyet dediğin tek dişi kalmış canavar.
Ne güldüm ya😂
Yalnız bunu Akif kaç yılında yazdı biliyor musun? 30 lar 40 lar çok medeniymiş gibi konuşuyorsun da
Şıklık güzeldir takdir için bakarlar herkes bu kadar özenli değil, haliyle dikkat çeker ama keşke ya giydiğin şeyin fotosunu koysaydin ya da detaylı anlatsaydin yorumlar daha kolay olurdu. Kapalı şıklık takdir beğeni, açık isen yani tayt askılı kıyafetler gibi bir şey ise teşhir için bakarlar net

Bu yüzden
Kedi ulaşamadığı ete mundar dermiş. O yüzden bakıyorlardır. Hani sen temiz düzgünsün ya onlar değil ya. Muhtemelen sağlam batmışsındır onlara.
Güzel şık giyinen insanı bende bi süzerim valla. Hatta vay anasının a. Derim 😂😂😂 ama yiyecekmiş gibide bakmam. Bence hasetliklerinden öyle bakıyorlar. boş ver bu yolda devam 💪
Devamke, teşekkürler gülüm😂
😝😝😝
Medeniyet dediğin senin got açıp gezmek mi sen kaslı bi erkek görsen cıplak olsa bakmaz mısın aynı şey insanlar ilgi duydukları şey açıkta olunca bakarlar bakmamasını mı istiyorsun açma o zaman
Çıplak değildim kusura bakma ama seni kiniyorum.
Evet, en çokta laf atmalari kötü zaten çok kez mâruz kaldım maalesef, hatta fiziksel tacize de uğradım
Evet, keşke bu tür terbiyesizlikler olmasa
Dikkatinize!
Sorunun cevabı çok basit erkekleri ve kadınları etkilemenin etkili yollarından biri tarz giyinmektir ztn 😁
Sorum nasıl etkilenirler değildi ama buradan etkilendiklerini mi anlamalıyım?
Yiyecek gibi bakmalarının sebebi etkilenmeleri evet 😊
Neyden etkilendiler acaba o kadar da dikkat çekici vücudum yok hani vücudum güzel ama abartılacak kadar değil
Kendimizden örnek veriyim pijama gibi bir kombinle çıksak bize bakmaz kimse kazak üstüne kot ceket altına kot pantalon kombin yapsak çoğu kişi bakar giyim karşı cinsi etkiler tamamen vay be hem yüzü güzel üstünede çok şık giyinmiş deriz biz erkekler
Başka ne dersiniz siz erkekler😂
Herhangibir yere oturursunuz muhabbet nası açarız bu kızla diye kendimize sorular sorarız sjksksjskjsj
Başka aklında kalan soru? 😂😂
Vay be yorucu olmali😂
Kafaya koyduğumuzda işler değişiyor xD
Saçma bi uğraş😂 yazık kafanıza
Erkekler her kıza bakıyor zaten kıyafetinle alakalı bir durum değildir. Kızların da bakması da ya kıskançlık ya da çok beğenmiştir.
Aynen öyle teşekkürler
Elbise sort giysen de bakıyorlar. Pantalon giyince de . abaza dolu. Bende sinir oluyorum dik dik bakmalarına
Yok açık giyindigi içinmiş. Ben normal giyinen bir insanım. Açık giyinsede beni ilgilendirmez . Kışın mont varken bile dik dik bakıyorlar. Kahvenin önünde geçmek istemiyor insan
Bende normal giyindiğimde bakıyorlar, hiçbir açıklığım olmasa da bakıyorlar o yüzden bizim millette bir sorun var bence
Abaza dolu ne yapsan bakıyorlar. Senlik bir şey değil
Neyse haklısın galiba
Şık giyinme derken açık saçık mı giyindin yoksa normal olarak mı giyindin bu insanların bakış açısını fark ettirebilir
Dikkatinize!
olgun biri böyle bakmaz. yaşlılar bile böyle
Evet, yaş önemsiz çocuklar, gençler, yaşlılar her kesim aynı çocuklar da aynı yetişiyor durum böyle.
Boyle insanlar ne yazik ki var:/ Gorgu kurali ogrenmemisler.
Kesinlikle doğru
Ne medeniyeti damacanaya sokmaya çalışan insanların olduğu ülkede?
Doğru ya da hayvanları kullanan :/
Göze hitap edene bakıyorlar maalesef kimi art niyetli kimi cidden güzel bulduğu için
Haklısın
Dikkat çekiyorsunuz ondan dolayı ya da önce sizi bilenler şimdi sizi görünce sasiriyorlardir.
Olabilir
İnsanlar demekki şık ve bakımlı insan görünce şaşırıyor
Demek ki
Takdir ettim seni
Niçin?
Emek veriyorsun hazırlanıyorsun
Evde de böyleyim
Bak bu daha da harika
Olabilir
İnsanın kendine saygısı olmalı. Kimisi bir pijamayı 1ay giyiyor
Sokakta bütün kızlar çok güzel maşallah benim de bakasım geliyo, gözüm gönlümüz açılıyo ne var
😂😂😂😂😂😂😂😂
Medeniyet ülkemizde yokki cogusu hala taş devrinde gibi
Olabilir
Olabilir değil zaten öyle
Göz bu, insan ister istemez bakıyor ama yiyecek gibi bakılması da ayılıktır
Dikkatinize!
İnsanlar böyle. İyide olsan kotu de olsan hep bu bakışlar olacak uzerinde
Haklisin ama bir zamanlar kendimi biraktiğimda yani hiç önemsemediğimde bu kadar bakmiyorlardi bence bakimli olana bakiyorlar
Abartı bı giyim ya da makyajmiydi
Şıktı öyle diyeyim
Çok abartı yok ya da bana öyle geliyo
He biliyim açık saçık değilsen etek dekolte vs yoksa çok bakmazlar aslinda
Bende anlamadim ama fiziğim belli oluyordu
Valla anliyamadim. Merak ettim. Nasi bı tip diye
Dikkatinize!
en azindan bakmislar:d benim günlük rutin arabadan kafayi cikarip laf atip bagiriyorlar💖
Laf atanlar da oldu
bak burada bile atiyolar
@gorukle18 💅
@gorukle18 yapmaaa terbiyeni bozma lütfen ayrıca evet çocuk sana laf atmadı @gizliüye
bazıları abartsada güzele herkes bakar biraz da seksi giyindiysen bakarlar yani bu bakışları takma takıyorsan da giyme
Haklisin teşekkürler
Bana da bakıyorlar öyle hiç insan görmemiş gibi 😀 markete bile gitsem özenerek giderim belki de ondan
Özendiğimiz için olabilir
keşke fotoğraf koysaydın da biz de görseydik
Şık giyinmekten kastın dekolte ise anlayışına yazık diyorum.
Burada bir sürü kişi de böyle insanlar var maalesef yok terbiyesizler falan diyorda kendileri acaba neler yapıyorlar? Bu şekilde konusunca ilk hiç düşündürmüyor bu durum.
Dikkatinize!
Ben medeniyetle alakalı bir şey demedim ama zaten toplu mesaj gibi bir şey atmışsın. Bakan bakıyor yani yapacak bir şey yok bu değişmiyor o yüzden ona göre giyinmek gerekiyor.
Ee bana yaptığın yoruma bakarsan neden sanada yazdığımı anlarsın.
Birçok kişinin anlayışında dekolteye şık giyinmek demek var. Senin de anlayışın o yönde ise o yüzden dedim.
Soruda o yönde diye bir şey mi yazdım
Yazmana gerek yok onu kast ediyor olabilirsin biz bunu bilemeyiz. Belirsizlik var ortada.
Pekâlâ belirsizlikte haklısın ama önyargını bırakmanı rica ederim 😊 insansın belirsizliği sorabilirsin.
Bak zaten bende bundan kastın buysa dedim. Değilmiş yani lafım geçerli değil. 🙂
Aman neyse gereksiz yere tartışmayalım
İnsanların bakmasına aldırma dikkatlerini çekmişsindir
Olabilir
Bazı insanlar öyle bakar aynen
Belki daha önce melek görmemişlerdir hiç
Seni yerim
Medeniyet ülke sınırını geçince solda.
Hangi sınırdan bahsediyorsun
Güzele bakmak sevaptır baksınlar
Güzel balmak sevaptır😂
Güzele güzel güzel bakıyorlar işte 😄 sözlü ya da fiziki rahatsızlık verilmediği sürece bakmaları sorun değil bence , masumca bir beğeni. Güzel insana hepimiz bir defada olsa bir bakarız 👀
Sende bu durumdan rahatsız olma hiç, güzellik nimetine sahibim şükür de😄
😂😂😂😂 ya haklısın ama kendimi övmek için bu soruyu sormadım sadece bakmakla kalsalar keşke bakıp geçseler, yiyecek gibi bakmasalar veya laf atıp, fiziksel taciz etmeseler bunların hepsine uğradım maalesef.
İşte o zaman işin rengi değişir tabi. Fiziki taciz varsa sessiz kalma asla , çekinme utanma korkma bağır ve ifşa et o srfsizleri , esnaf linç etsin bir güzel
Tabi ki çekinmem, utanmam hakettikleri bu
Azcık dikkat çekici giyince öyle oluyor maalesef
Dikkat çekici olmasa da oluyor değil mi😊
Hahah doğru
herkese deyil o işinde bi sıtandartı var
Nedir?
Yemezler senden daha güzelleri var
Tabi ki var
Açilmiyor
İnternetin yavaştır açıldı bende
Utanmadan birde internetime laf söylüyor ya
Hahaha çekmiyordur olamaz mı
Alışkın değil fukaralar
Bu kadar kişi gördüler hâlâ alışkın değillerse bilemicem yanında karısı, çocuğu olan bile baktı ve karısı da güzel, bakımlıydı cidden midem bulandı kendilerinden
Şık giyinince bakılır ister istemez
Doğrudur
Ne giydiğine bağlı medeniyet anlayışın ne
Dikkatinize!
Gezdiğin semt sınıfta kaldı desene
Evet
Neresiydi
Türkiye sonuçta çok normal
Aynen
Güzele bakmak sevap. Sevap işlemişler
Güzel bakmak sevap o bir kere
Güzele güzel bakmak önemli olan birkere.
😂😂😂😂illa güzele bakican yani
Evet 😄
tamam sen bak
Görmedim seni bakamıyorum.
Bana bakma amann
Peki bakmıyorum. Ben gider manzara izlerim.
İzle hem günaha girmemiş olursun, iyi seyirler.
Niyw günaha gireyim. Bu devirde bunun için ama olmak lazım o düşünce yapısıyla. Reklamlar bile artık çıplaklık içeriyor
Yiyecek sandıkları icin
Üzerime yemek değilim pankartı asacağim
Göğüslerin falan gözüküyor mu tayt veya mini etek falan giyiyormusun
Dikkatinize!
Takma kafana, olur bazen öyle..
Her zaman oluyor?
Çok güzelsin o halde insanlar senden gözünü alamıyor.
Öyle iddiam yok ama bakimliyim
Hangi şehirdesin?
Büyükşehirlerde insanlar o kadar bakmazlar diye düşünüyorum.
Büyükşehirdeyim
Allah sahibine bağışlasın.
Kimsenin sahibi yoktur
Doğru söylüyorsun ağız alışkanlığı konuşuyorum işte.
İdare et. Ne dediğini bilmeyen dengesizin tekiyim.
Dikkatinize!
benimde canım çekti şimdi
Aman eksik kal
😄 😄
Açık giyindiysen bakarlar
Açık değil ama şık bir tulum giyinmiştim
Darmıydı
Yani biraz
Normsl
Dikkatinize!
Bi görseydik seni
Eksik kal kskxmx
Sapıttı iyice insanlar.
Aynen
Ülkemiz abaza ne yapican.
Bir şey yapabilsem keşke ama yapamam haklısın
Bana da bakıyorlar baya
Doğrudur inanırım
Yüzsüzlük
Medeniyet dediğin tek dişi canavar canım
Tek dişi kalmış canavar
Farklı olduğun için
Giyim olarak belki
nasil giyindin ki?
Hâlâ nasıl giyindin diye soran var cidden çıldıracağım!
alisilmisin disinda giyindin ki herkes bakti yoksa neden baksin millet
ya da ilk defa kiz goruyorlar
Normal giysem de bakıyorlar, herkese böyleler maalesef
aynen
Normal değilmi bu güzelliği elde etmek istiyorlar
Normal değil
Gormediler
Demek ki
Yaşadığınız yer çevre Müslüman dolu sanırım
😂😂😂😂😂
Neden güldün ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?