Moda & Stil Cafe gibi yerde doğum günü partisi olacak akşam şık giysem abartılı mı olur? Moldovyapapatya Takip Et Master Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Şey dendi düğüne gitmiyoruz vs.Siz ne düşünüyorsunuz?#Moldovyapapatya Cafe gibi yerde doğum günü partisi olacak akşam şık giysem abartılı mı olur? Cevapla Doğum Soruları Doğum Günü Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,8b cevap paylaştı. Sizin kararınız sevdiğin gibi giyinebilirsiniz. 0 0 Yorumla
elcina53_7 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Geçen sene doğum günün Ben de bir kafede kutladım siyah şık bir tane elbise giymiştim siyah da çizme ve kuaför olduğum için makyajım bayağı abartılıydı o yüzden sıkıntı olacağını pek sanmıyorum gönlünden ne geçiyorsa onu yap 💐 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sizin kararınız sevdiğin gibi giyinebilirsiniz.
Geçen sene doğum günün Ben de bir kafede kutladım siyah şık bir tane elbise giymiştim siyah da çizme ve kuaför olduğum için makyajım bayağı abartılıydı o yüzden sıkıntı olacağını pek sanmıyorum gönlünden ne geçiyorsa onu yap 💐
Her zaman şık olmaktan yanayım.