Moda & Stil Gardolabınızda çürüyüp giden kıyafetleriniz var mı? birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Yapay Zekaya Sor Bence gardolaplardaki bir sürü kıyafet giyilmeden çöp oluyor? Güncellemeler+1 yıl Guncel Gardolabınızda çürüyüp giden kıyafetleriniz var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Evet kilo verince giyerim diye beklettiğim bazı kıyafetler var 0 0 Yorumla
TwistzZz Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bi ceket var zayıfken almıştım kilo alınca giremedim içine eskidikçe içim gidiyor. Kendimi fırına sokup eriticem en sonunda 0 2 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Ver gitsn Yorumla TwistzZz +1 yıl Yok ya kıyamıyorum çok güzel Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 893 cevap paylaştı. Giymediğim yok. Gözden geçirmem lazım. Solan varsa atacağım mecbur. ya da silme bezi yapılır 0 0 Yorumla
guapomorena Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Hiç biriktirmem.İhtiyaç sahiplerine ulaştırırım. 1 0 Yorumla
TimucinPusat Takip Et Xper 6 Yaş: 47 , eic 94% +1 yıl Olmasın, hiç mi fakir fukara yok etrafınızda. Onlara verin. 1 0 Yorumla
menesselal Takip Et Bilge Yaş: 103 , eic 99% +1 yıl şu giysi kumbarası olayı daha da yaygınlaşsa kıyafet bağışı kesinlikle artar 0 0 Yorumla
KremalıKraker Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl aşırı derecede giysim yok bu yüzden hepsini giyiyorum :) 0 0 Yorumla
Menethil Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 88% +1 yıl Varlığını unuttuğum vardır en az 5 tane. Bi karıştırmam lazım 😅 0 0 Yorumla
Hayatbenimkimene Takip Et Xper 4 Yaş: 47 +1 yıl Var tabi, ozellikle pandemi de giye ek yer bulamadik aldiklarimizi 🤣🤣 0 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Moda & Stil konusunda 792 cevap paylaştı. pek yok suskun çiçeğim 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Moda & Stil konusunda 5,3b cevap paylaştı. Beden uymuyor diye çürüyorlar 0 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Moda & Stil konusunda 3,4b cevap paylaştı. hayır yok 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Evet kilo verince giyerim diye beklettiğim bazı kıyafetler var
Bi ceket var zayıfken almıştım kilo alınca giremedim içine eskidikçe içim gidiyor. Kendimi fırına sokup eriticem en sonunda
Ver gitsn
Yok ya kıyamıyorum çok güzel
Giymediğim yok. Gözden geçirmem lazım. Solan varsa atacağım mecbur. ya da silme bezi yapılır
Hiç biriktirmem.
İhtiyaç sahiplerine ulaştırırım.
Olmasın, hiç mi fakir fukara yok etrafınızda. Onlara verin.
şu giysi kumbarası olayı daha da yaygınlaşsa kıyafet bağışı kesinlikle artar
aşırı derecede giysim yok bu yüzden hepsini giyiyorum :)
Varlığını unuttuğum vardır en az 5 tane. Bi karıştırmam lazım 😅
Var tabi, ozellikle pandemi de giye ek yer bulamadik aldiklarimizi 🤣🤣
pek yok suskun çiçeğim
Beden uymuyor diye çürüyorlar
Var evet
Maalesef var
yok.
hayır yok