Moda & Stil Günlük giyim için bu kombin güzel mi? simeday Takip Et Xper 7 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 110 Yapay Zekaya Sor günlük giyim için nasıl ve güzel mi? Güncellemeler+1 yıl soru sorunn Günlük giyim için bu kombin güzel mi? Cevapla Güzellik Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,8b cevap paylaştı. Evet güzel kombin 0 0 Yorumla
MinistryofDarkness Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Pragmatik bir tarz olmuş. Yataktan kalkıldığınız gibi direkt süre harcamadan dışarıya fırlayabilirsiniz. 0 0 Yorumla
ichwillsieg Takip Et Master Yaş: 32 , eic 47% +1 yıl Dayılar gene bakacak desene ne diyelim istediğini giy tabi 1 6 Yorumla FirariHayat +1 yıl Dayılar bakar sen bakmassin demi :))))) ben bakmam şayet içine düşerim belki zaten tutacak bir sey yok Yorumla ichwillsieg +1 yıl Baba oda senin abazalığın beni ilgilendiren bir durum yok burada Yorumla FirariHayat +1 yıl Abazanlik mi yoksa normallikmi afedersin de çoğu erkek bukadar çıplaklığı heryerde görmüyor ve bu gibi şeyler ister istemez sevhete sürükler , sende tık yoksa bu seninle alakalı bir durum :) Yorumla FirariHayat +1 yıl Kızda sadece tshirt var kombin diyor :) kilot tshirt kombini ahahbaba Yorumla ichwillsieg +1 yıl Cidden bu kadar düşmüşsün, sen devam Yorumla FirariHayat +1 yıl Dedim ya erkek doğası başka işliyor :) sendeki bence başka bir hal almis Yorumla
TimucinPusat Takip Et Xper 6 Yaş: 47 , eic 94% +1 yıl Kombin olması için üzerindeki siyah şeyi çıkarman gerek. 0 0 Yorumla
FirariHayat Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Hanim ablam altına ne giyeceksin iç çamaşırın vardır umarım :)))) 0 1 Yorumla FirariHayat +1 yıl Günlük giyimde ne için günlük giyim onu dememissin yatarken böyle açık giyinirsen gece üşürsün üstün açılırsa :)))) Yorumla
badfingerre Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl bence harika :d bir şey soracağım alta bir şey var mı yoksa sadece tişort mu 0 0 Yorumla
Bey_NeLmiLeL Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 307 cevap paylaştı. Üzerinde bir parça kıyayet görünüyor. Buna kombin diyorsan... O da güzel deriz. 0 0 Yorumla
erkomerko Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Gayet güzel ama bu havada üşütürsün, ayrıca ayağına spor ayakkabı daha güzel olur. 0 0 Yorumla
L0V3Coffee Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Çok şık duruyor kısa kollu olarak beyazı var bende de 0 0 Yorumla
ucankazmorton Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 35% +1 yıl Altta sadexe kulot var galiba sort. filan gozukmuyor 0 0 Yorumla
Birkirlangicmisali Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Bunu Turkiye'de giymek zor, ancak yazliklarda giyilebilir. 0 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 855 cevap paylaştı. Ankara gibi bir yerde yaşıyorsan uygun değil donarsın :D 0 0 Yorumla
BluishFrosty Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 93% +1 yıl Sen misin gayet hoş alımlı ama altta bişey yok gibi ya da ne olduğu belli değil jxjd 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl eşofman altını asansörde çıkarma. donarsın hava soğudu 3 2 Yorumla Kendimce25 +1 yıl Artık çok geç çıkarmış bile Yorumla MASÖRÜNÜZz +1 yıl 😂😂sende yaptın heralde Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl On numara 5 yıldız çok seksi ve ateşli gözüküyor baby, sen misin resimdeki 🔥❤️😍 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Resimdeki sen misin diyorum Yorumla
hatice4566 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl Güzel güzel hiç giyinme daha iyi erkeklerin gözü bayram etsin tövbe yarabbim 2 0 Yorumla
overthinkerr Takip Et Xper 3 Yaş: 36 +1 yıl hafif uzun tayt bacak üstüne kadar olabilr, altta bişey yok gibi duruyor 0 0 Yorumla
fiorentinaGs Takip Et Bilge Yaş: 37 +1 yıl Bence güzel ama Türkiye şartlarında çok uygun değil gibi 0 0 Yorumla
Ölümünebekar Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Giyim göremiyorum bunda şortun evde mi kalmış 1 0 Yorumla
İST34MLT44 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 609 cevap paylaştı. Evet güzel yakışmış sana 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl kombin demek için altta ve üstte farklı kıyafetlerin olması gerek. altta bir şey yok ki. 0 0 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sanırım arkadaşımız sitenin havuzuna iniyor 0 0 Yorumla
ALevLeriNiçinde58 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Tek parça kıyafet ne zaman kombin oldu.. 0 0 Yorumla
bunlar_hep_meraktan Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl guzel fızık guzel olunca hersey serbest 0 0 Yorumla
Derman034 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Moda & Stil konusunda 550 cevap paylaştı. Normal gundelik 0 0 Yorumla
kimsekimiste200 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl askim kombin yok kii o ne tisört giymissin biii 0 2 Yorumla Slalombebeğim +1 yıl Aranan yorum 😂 Yorumla kimsekimiste200 +1 yıl @Slalombebeğim 😑 Yorumla
BlackLiterary Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Altına bişey giymeyi neden unuttun ki 0 0 Yorumla
thonething Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yaz olsa giyilir de çok soğudu havalar 0 0 Yorumla
uzaylı_tony Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Moda & Stil konusunda 324 cevap paylaştı. altında bişi yok gibi duruyor 0 0 Yorumla
Hairmafya Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Tşörtten başka nişey göremiyorum 😂 0 0 Yorumla
kullaniciadi2847288e Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl Altına bir şey giysen fena olmazdı :d 1 1 Yorumla MASÖRÜNÜZz +1 yıl Var sanırım altında bişey😂 Yorumla
beautylife035 Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl güzel 1 1 Yorumla dincbeyer +1 yıl Güzel de nerde giyecek Yorumla
delidayı0234 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 39% +1 yıl Ateş ediyor 0 1 Yorumla delidayı0234 +1 yıl O asansörde olmak isterdim Yorumla
Necro12345 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 546 cevap paylaştı. Super. 0 0 Yorumla
Memurkiz Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Fazla kapalı 0 1 Yorumla FirariHayat +1 yıl :) onu s.. Ette sen çok dehşetul vahşet duruyorsun bune laaaann dedim!!! Yorumla
Aliii12306 Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Biri sana bi köşede iteleyi verir görürsün ozaman 0 1 Yorumla Aliii12306 +1 yıl Cevap vermiyorsun ki tatlım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
Evet güzel kombin
Pragmatik bir tarz olmuş. Yataktan kalkıldığınız gibi direkt süre harcamadan dışarıya fırlayabilirsiniz.
Dayılar gene bakacak desene ne diyelim istediğini giy tabi
Dayılar bakar sen bakmassin demi :))))) ben bakmam şayet içine düşerim belki zaten tutacak bir sey yok
Baba oda senin abazalığın beni ilgilendiren bir durum yok burada
Abazanlik mi yoksa normallikmi afedersin de çoğu erkek bukadar çıplaklığı heryerde görmüyor ve bu gibi şeyler ister istemez sevhete sürükler , sende tık yoksa bu seninle alakalı bir durum :)
Kızda sadece tshirt var kombin diyor :) kilot tshirt kombini ahahbaba
Cidden bu kadar düşmüşsün, sen devam
Dedim ya erkek doğası başka işliyor :) sendeki bence başka bir hal almis
Kombin olması için üzerindeki siyah şeyi çıkarman gerek.
Hanim ablam altına ne giyeceksin iç çamaşırın vardır umarım :))))
Günlük giyimde ne için günlük giyim onu dememissin yatarken böyle açık giyinirsen gece üşürsün üstün açılırsa :))))
bence harika :d bir şey soracağım alta bir şey var mı yoksa sadece tişort mu
Üzerinde bir parça kıyayet görünüyor.
Buna kombin diyorsan... O da güzel deriz.
Gayet güzel ama bu havada üşütürsün, ayrıca ayağına spor ayakkabı daha güzel olur.
Çok şık duruyor kısa kollu olarak beyazı var bende de
Altta sadexe kulot var galiba sort. filan gozukmuyor
Bunu Turkiye'de giymek zor, ancak yazliklarda giyilebilir.
Ankara gibi bir yerde yaşıyorsan uygun değil donarsın :D
Sen misin gayet hoş alımlı ama altta bişey yok gibi ya da ne olduğu belli değil jxjd
eşofman altını asansörde çıkarma. donarsın hava soğudu
Artık çok geç çıkarmış bile
😂😂sende yaptın heralde
Altta ne var ki? Asansörden boyle mi çıkacaksın dışarı
On numara 5 yıldız çok seksi ve ateşli gözüküyor baby, sen misin resimdeki 🔥❤️😍
Resimdeki sen misin diyorum
Güzel güzel hiç giyinme daha iyi erkeklerin gözü bayram etsin tövbe yarabbim
hafif uzun tayt bacak üstüne kadar olabilr, altta bişey yok gibi duruyor
Bence güzel ama Türkiye şartlarında çok uygun değil gibi
Giyim göremiyorum bunda şortun evde mi kalmış
Şeyin görünecek neredeyse kız
Evet güzel yakışmış sana
kombin demek için altta ve üstte farklı kıyafetlerin olması gerek. altta bir şey yok ki.
Sanırım arkadaşımız sitenin havuzuna iniyor
Don var mı diye bakar millet
Altını giymeyi unutmuşsun
Havanın soğuk olmadığı günlerde güzel
domalt sok kombini
Tek parça kıyafet ne zaman kombin oldu..
Belki yazın. Soğuk havalarda zor.
guzel fızık guzel olunca hersey serbest
Normal gundelik
askim kombin yok kii o ne tisört giymissin biii
Aranan yorum 😂
@Slalombebeğim 😑
Sadece tişört var kombin nerede ki?
Altını giymeyi unutmuşsun 🤣🤣
Altına bişey giymeyi neden unuttun ki
Yaz olsa giyilir de çok soğudu havalar
Pantolon fiyatlarından sonra ben:
sence böyle gezmek ne kadar doğru
Fazla iddialı ve dikkat çekici.
altında bişi yok gibi duruyor
Tşörtten başka nişey göremiyorum 😂
Düz tşört ne kombini.
Güzel
Altına bir şey giysen fena olmazdı :d
Var sanırım altında bişey😂
güzel
Güzel de nerde giyecek
Rahat ve sportif. Cok şık bence 🤗
Ateş ediyor
O asansörde olmak isterdim
Çok hoş
Super
bir damla su yeter
Super.
Fazla kapalı
:) onu s.. Ette sen çok dehşetul vahşet duruyorsun bune laaaann dedim!!!
Neden bu kaşar kısa giydiniz
daha çok yataktan yeni kalkmış gibi
Biri sana bi köşede iteleyi verir görürsün ozaman
Cevap vermiyorsun ki tatlım
Evet güzel
Harike
Ayağında ki daha güzel😄
Açık gözüküyor.