Moda & Stil Havaların soğumasıyla üşüyen ayaklar için çoraplarınız hazır mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Kışın bile tarz ve şekilli çoraplardan vazgeçmem diyenlerden misiniz? Havaların soğumasıyla üşüyen ayaklar için çoraplarınız hazır mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 29 +1 yıl Moda & Stil konusunda 8,2b cevap paylaştı. Genelde coraplarm beyaz renkli oluyor 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Senden renkli ve desenli model beklerdim, şok oldum 😨 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Cicekli bir model tam benlk olablr Yorumla Soran +1 yıl Ama direkt beyaz model diyince olmadı. Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Napabilrm sadelikten yanaym Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,9b cevap paylaştı. Evet hazır tabi ki 0 0 Yorumla
Birkirlangicmisali Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Evet. Bazen 3 corap bile isitmiyor, cok sinir bozucu. 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Yuh :D Birkirlangicmisali +1 yıl Evet.😬😅bir anormallik var. Soran +1 yıl Bencede var cidden nasıl bir ayaksa seninkisi artık :D Birkirlangicmisali +1 yıl Dolasim olmuyor, damarlarim az ve ince. Sanirim sebebi bu. Soran +1 yıl Kansızlık var olabilir bir de. Birkirlangicmisali +1 yıl Oyle zannediyordum ama yoktu. Yakin bir zamanda ogrendim. Soran +1 yıl Geçmiş olsun bea. Birkirlangicmisali +1 yıl Tesekkurler de sorun yok:) Soran +1 yıl (:
MyColorDark Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Ben pek üşümüyorum. Kalın çorap, kazak, kat kat giyim bana göre değil. 0 0 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et Master Yaş: 26 , eic 59% +1 yıl Havlu çoraplarım piyasaya çıktı 🥳 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Havlu mu😂 Yorumla BirAnanasAldirdim +1 yıl Kalın çoraplara öyle diyorlar🙄 Yorumla Soran +1 yıl Ay hiç sevmem, korkarım giymekten😨 Yorumla BirAnanasAldirdim +1 yıl Uzat ayağını ben giydiriyim korkma hiç Yorumla Soran +1 yıl Ay yok istemem😨 Yorumla BirAnanasAldirdim +1 yıl Hiiiii ne demek istemem 😢 Yorumla Soran +1 yıl Korkarım 👀 Yorumla BirAnanasAldirdim +1 yıl Senn ve korkmak😱 Yorumla Soran +1 yıl İdare ediverin beni de korkağım diye👀 Yorumla BirAnanasAldirdim +1 yıl Tamam hadi görmezden geliyoruz🤫 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim👀 Yorumla
theastro Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Kışın bile olsa evde çorap giymem 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Çorapsız daha mı cool gözüküyorsun hayırdır? :D Yorumla theastro +1 yıl Kfkfk Yorumla theastro +1 yıl Öyle daha rahat Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yaz kış fark etmeksizin çorap giyerim. 0 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 690 cevap paylaştı. Hazır kışlık çoraplar giyiyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Genelde coraplarm beyaz renkli oluyor
Senden renkli ve desenli model beklerdim, şok oldum 😨
Cicekli bir model tam benlk olablr
Ama direkt beyaz model diyince olmadı.
Napabilrm sadelikten yanaym
Evet hazır tabi ki
Evet. Bazen 3 corap bile isitmiyor, cok sinir bozucu.
Yuh :D
Evet.😬😅bir anormallik var.
Bencede var cidden nasıl bir ayaksa seninkisi artık :D
Dolasim olmuyor, damarlarim az ve ince. Sanirim sebebi bu.
Kansızlık var olabilir bir de.
Oyle zannediyordum ama yoktu. Yakin bir zamanda ogrendim.
Geçmiş olsun bea.
Tesekkurler de sorun yok:)
(:
Ben pek üşümüyorum. Kalın çorap, kazak, kat kat giyim bana göre değil.
Havlu çoraplarım piyasaya çıktı 🥳
Havlu mu😂
Kalın çoraplara öyle diyorlar🙄
Ay hiç sevmem, korkarım giymekten😨
Uzat ayağını ben giydiriyim korkma hiç
Ay yok istemem😨
Hiiiii ne demek istemem 😢
Korkarım 👀
Senn ve korkmak😱
İdare ediverin beni de korkağım diye👀
Tamam hadi görmezden geliyoruz🤫
Teşekkür ederim👀