Moda & Stil Arkadaslar kırmızı elbise mi saks mavisi ellbise mi sizce? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Karar veremeidm? Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Arkadaslar kırmızı elbise mi saks mavisi ellbise mi sizce? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,8b cevap paylaştı. Kırmızı 0 0 Yorumla
Sezen33 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Kırmızı, bende bugün kırmızı giyineyim bari 🙂 2 1 Yorumla SercanKurt +1 yıl Kırmızı candır yaa çok yakisicagini düşünüyorum @Sezen33 ❤️😊 ama seks mavisi de çok tatlıymış Yorumla
Wosty Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 88% +1 yıl Moda & Stil konusunda 320 cevap paylaştı. Kirmizi sevmiyom, mavinin hemen hemen her tonu guzel, secimim mavis 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kırmızı neden sevmiyorsun Wosty +1 yıl En nefret ettigim renkte ondan su kiyafetlerin siyah olani ne goz alici olurdu ama
cazsever Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 90% +1 yıl Saks mavisi güzel renktir, severim ama bu ikisi arasında kesinlikle kırmızı 0 0 Yorumla
dincbeyer Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Tabiki kırmızı elbise çok daha yakıcı ve s*KS* durur üstünde bence ne dersin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl normalde kırmızı derdim ama bu modele bakarak mavi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Mavi daha mı iyi olmuş Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ehhh Yorumla
Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl İkisi de çok basit ve sıradan. Kırmızı olsun bari 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Canim ama gündelik baharda güzel olmaz mi Yorumla Edameda06 +1 yıl Yani olur olmasına da çok sıradan yine de. Üstüne büyük uzun kolyeler falan tak bari Yorumla Soran +1 yıl Peki canim kırmızı daha mı iyi diyorsun Yorumla Edameda06 +1 yıl Evet aslında mavi de iyi Yorumla
psicoach Takip Et Master Yaş: 42 , eic 47% +1 yıl Moda & Stil konusunda 417 cevap paylaştı. Giyene bağlı değil mi bu biraz da 0 0 Yorumla
Geminism Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Açık ara mavi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla Geminism +1 yıl Kırmızı fazla parlak durmuş gibi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Kırmızı
Kırmızı, bende bugün kırmızı giyineyim bari 🙂
Kırmızı candır yaa çok yakisicagini düşünüyorum @Sezen33 ❤️😊 ama seks mavisi de çok tatlıymış
Kirmizi sevmiyom, mavinin hemen hemen her tonu guzel, secimim mavis
Kırmızı neden sevmiyorsun
En nefret ettigim renkte ondan su kiyafetlerin siyah olani ne goz alici olurdu ama
Saks mavisi güzel renktir, severim ama bu ikisi arasında kesinlikle kırmızı
Tabiki kırmızı elbise çok daha yakıcı ve s*KS* durur üstünde bence ne dersin
normalde kırmızı derdim ama bu modele bakarak mavi
Mavi daha mı iyi olmuş
ehhh
İkisi de çok basit ve sıradan. Kırmızı olsun bari
Canim ama gündelik baharda güzel olmaz mi
Yani olur olmasına da çok sıradan yine de. Üstüne büyük uzun kolyeler falan tak bari
Peki canim kırmızı daha mı iyi diyorsun
Evet aslında mavi de iyi
Giyene bağlı değil mi bu biraz da
Açık ara mavi
Neden
Kırmızı fazla parlak durmuş gibi
kırmızı olsun 3 kuruş fazla olsun
Kırmızı
Saks mavisi
Kırmızı 😌