En sevmediğim şey 😒 favorilediğim ürünün bedeni olmayınca hakikaten uyuz oluyorum. Yani almışsın artık. Kullan bence. Aldığın da hoş kötü değil ama yukarıda ki daha hoş bence. Bu arada doğum günün ne zaman?
Aldığım siteden ayda iki üç tane kargom geliyo eve ama geçen ay iki ürün iade ettim ikisini de kardeşime almıştım o beğenmedi yine iade yapsam beni engellemezler dimi çok kazandırıyorum sonuçta😂
Tamam o zaman gönlümden geçen olsun yoksa ben huzur içinde giymem o botu aklım hep diğerinde kalır ikisini de alayım desem ne gerek var fazla para harcamama
Zaten üsttekinin siyahını almistim bej olanını da bekledim ama bir türlü siteye yuklenmedigi için alttakini sipariş verdim az önce sitede dolaşırken üsttekinin bej renginin yüklendiğini görünce pişman oldum o yüzden pazartesi aldığımı iade edip üsttekini sipariş vericem
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Birinci daha tarz ve güncel. İkinci artık güncelliğini kaybetti.
Beğenmedim sanki ya da renkleri hoşuma gitmedi
İkisi de güzel bence ama 1 numara daha asi daha cool sanki
Üsttekini almak istemiştim ama bir türlü stoga eklenmedi alttakini aldım şu an evde ama üsttekini stokta görünce acaba iade mi etsem diyorum
En sevmediğim şey 😒 favorilediğim ürünün bedeni olmayınca hakikaten uyuz oluyorum. Yani almışsın artık. Kullan bence. Aldığın da hoş kötü değil ama yukarıda ki daha hoş bence. Bu arada doğum günün ne zaman?
14 Nisan neden sordun😂
Üsttekini sipariş ettim şimdi o aklimdayken uyku uyuyamazdım😂
Varmış daha doğum gününe 🙂 yakın tarihdeyse dedim benim sana doğum günü hediyem olsun ama sen onu da almışsın zaten 🙂 güzel günlerde kullan
Tüh keşke alsaydın😂😂
Artık doğum gününe 🐻🙂
Bana kalırsa hiç biri başka modellere bak
İlk olan daha iyi
İkincisi bence
Kac para peki
Üstteki 400 civarı alttaki 300 civarı galiba emin değilim üşendim fiyatlara bakmaya tekrar🥲
Usttekini al net cok elit
Üstteki
Alttakini aldım şu an evde ama üsttekinin stokları güncellenmiş iade edip üsttekini alayım mı sence
Alttaki klasik gibi üstteki tarz ben olsam üsttekini alırım her kombinle gider
Aldığım siteden ayda iki üç tane kargom geliyo eve ama geçen ay iki ürün iade ettim ikisini de kardeşime almıştım o beğenmedi yine iade yapsam beni engellemezler dimi çok kazandırıyorum sonuçta😂
Neden engellesinler onlarda onun bilincinde mesafeli satış neticede büyük geldi falan at yalanı gönder işte
Tamam o zaman gönlümden geçen olsun yoksa ben huzur içinde giymem o botu aklım hep diğerinde kalır ikisini de alayım desem ne gerek var fazla para harcamama
Alacaksan aynı renk alma bari ikisini birini siyah al , ama ben üsteki derim yani eğer tarz sahibiyim diyosan al derim genede sen bilirsin tabi
Zaten üsttekinin siyahını almistim bej olanını da bekledim ama bir türlü siteye yuklenmedigi için alttakini sipariş verdim az önce sitede dolaşırken üsttekinin bej renginin yüklendiğini görünce pişman oldum o yüzden pazartesi aldığımı iade edip üsttekini sipariş vericem
Güzel seçim:)
Hepsi kötü