sizce erkelerin düşünceleri nedir bu konuda?
Yine güzel bir link 😂😂😂👇🏼 https://www.instagram.com/reel/CkOUqLxjSRs/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

sizce erkelerin düşünceleri nedir bu konuda?
Yine güzel bir link 😂😂😂👇🏼 https://www.instagram.com/reel/CkOUqLxjSRs/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Biz bu konuyu aştık sevgilimle, sevgilim İranlı. Kendini çok güzel yetiştirmiş birisi cidden, kendisi böyle şeylere açık olmasa bile benim nerede ne giyeceğimi bildiği için pek karışmaz..
Ben bayılırım etek elbise giymeye, böyle alışmışım yani ama bazen o alttan alıyor bazen ben alttan alıyorum, hallediyoruz bir şekilde
Ay teşekkür ettimmm, bizimkiler görüşlerde döktürmüş yine artık eski sevgilim olur diye 😄
Nerede doğduğun değil, nasıl büyüdüğün önemli kesinlikle.
Kişi herşeyi yapmakta ve giymekte özgürdür.
Tabi kendisine yakışanı yaptığının bilgisi dahilinde.
Her kıyafetin giyilebilecegi yerler vardır.
Transparan bir kıyafetin dışarda yürüyüş yapmak için giyilmesi saçma olması gibi.
Dedim ya kişi kendine yakışanı yapar.
Bu kıyafet konusunu sadece mini etekle sınırlandırmak lazım
Kışın ortasında güzel görünmek icin beli açık bir kıyafet giyerek usutup 1 hafta evde yatmak zorunda kalmak sizin için ne kadar mantıklı bir davranış.
Yolda yürüyemedigi halde uzun topuklu ayakkabı ile kendine acı çektirmek.
maalesef ki kadınlar bunu çok yapıyor.
İşim gereği çalıştığım sektörde çok fazla örnek önünde ceyran etti.
İnsanların kendisine acı çektirmesi ve bunula mutlu olmayı seçmesi bana çok saçma geliyor.
İlk cümlemde dediğim gibi kişi herşeyi yapmakta özgürdür.
Topuğuna sıkmışımdır.. 😄
Mini etekten korkun.. 😄😂
Bize her yer poligon.. 😂
Olmaz.. Açık hedef çünkü.. 😂
Nerde görsem göz, gez, arpacık ve ateşş.. 😂
Önümüz kış.. Mecbur.. 😂
Üşüyenin ölümü ateşten olsun.. 😂
Amin diyelim hepimiz.. 😂
Teşekkür ederim.. 😄
Erkekleri anlayamıyorum bu konuda. Mini etek giyene bakıyorlar ama sevgilisine giydirmiyor. Resmen savaş çıkartıyorlar.
Ben de buna benzer görüş yazdım ama biraz daha farklı. Kadın istediğim gibi minik etek giyerim erkeklerin bana bakması umrumda değil mantığıyla hareket ediyorsa erkeğin mini etekli kadınlara bakmasına karşı çıkmamalı
Mantık aynı yere varıyor
Beğenmeyenleri de görebilsek keşke.
O beğenmeyen dört kişinin dördü de kadın
...
..
desem yalan olur
Cevap
71Cevap
Kendi kararı seviyorsa giyebilir tabi ki
Ben çıkarım sorun olmaz hatta mini etek ile birlikte dışarda ona çok güzel süprizler yapabilirim çok güzel dakikalar yaşatabilirim mükemmel şeyler yapabiliriz xjjxkxjx Beni giyim olarak kısıtlamaması lazım gösteriyorsam da ona gösteriyorum yani güvenmesi gerek😂
Hiç farketmez.. kendini bildikten sonra.. zaten benim kadınım için, sevdiğim için arkasından kimse konuşamaz.. o yüzden istediğini giyebilir.. ben de şu var , babasının evin de nasıl rahatsa benle iken 2 kat daha fazla rahat etmesi lazım.. nokta..
Kısa giyince bir şey demiyor da bu kadar kısa giyersem Azerbaycan'la Ermenistan gibi birbirimize gireriz😂😂
"Benim isteklerimin bir önemi yoksa.." diye başlayan bir cümle kuruyorsa sevgiliniz, arkanıza bakmadan veda edin ilişkinize.
Muhtemelen eski sevgilindir 🤭
Medeniyet görmemiş mağara adamlarıyla işin ne zaten 🤭
Ayrılmış olman 🤭
Hepsinden 🤭
Sence ne deriz, bu arada paylaştığın foto etek'ten çok el bezine benziyor. sjsjsj
Sevdiysem giyemez.
Giydiyse sevilmez.
En net duruşum.
Anormal bir çıplaklık gibi görüldüğü ve fazla dikkat çektiği için TR sınırları içerisinde kan beynimize sıçrıyor.
Nedenini yukarıda açıkladım. 🙄
Erkeklerin bu konu hakkında bir görüş bildirmesi çok saçma. Kadın kendisi için en uygun gördüğü en rahat güzel hissettiği kıyafeti giyer ve buna sadece kendisi karar verir
Kadın ben istediğim gibi minik etek giyerim erkekler bana baksın umrumda değil mantığıyla hareket ediyorsa yakın olduğu erkeğe mini etekli kadınlara bakma deme hakkına sahip olamaz
kalbi bana ait birini böyle asla giydirmem kim bana ne derse desin ortalık bisirü abazayla doluyken yarı çıplak bi bayanla disarda dolaşmak timsahkarla dolu bi nehre girmekten farksızdır
Bu tamamen toplumun değer yargilariyla kültürüyle örfüyle ilgili bi şeydir Bastırılmış duygularla büyütülen insanlar yazamadıkları duyguları dışa vururken tutarsız olabilir nası bi plajda herkes ciplakken kimse birbirine bakmaz ama bi caddede mini etekle Yürürseniz bissürü insan (hatta kadınlar bile) size öküzün trene baktığı ı gibi bakicaktır
ama açık giyinse bile hiç kimsenin bakmiyacagini bilsem bile yanındaki bayanı asla açık giyinmesine müsade etmem, bu benim içimden ruhumdan gelen bi istek, ben sevdiğimi pamuklara sarmak isteyen biriyim nie disardan birileri benim özelimi görsün bakışlarını üzerinde gezdirsin ama şu da var yok ben yanımdaki bayanı kabak gibi soyarim milletin gözü banyo etsin onada karışamam herkesin kişiliği karakteri kendine buna saygi duyarım
Benim kadınım giyemez.
Bunu ve benzeri şeyleri hatırlatacağım kadın sevgilim olmaz zaten. Olan da ne giyeceğini bilir. Ağır ve oturaklı kadın seviyorum.
Giyim konusunda çizgim bellidir izin vermek demeyelim mini eteğe karşıyım sevdiğim kişi olacaksa mini etek giymeyen olur mini etek giyen biriyse zaten ona karşı bir şey hissetmem imkansız
Sen biriyle tanıştığında giyiminin kuşamının biliyor oluyorsun zaten o yüzden evlendiğinde de karışmaya hakkınyok kabullendiğim bir şeye itiraz ya da değiştirme saçma
Eski Türkiye olsa karışmam derdim ama mültecilerin ve kaçakların bu kadar yoğun olduğu bir ülkede istemem giymesini.
Bazıları kadınınin güzel giyinmesini ister yanında afilli olmasını sexsi olmasını
Resimdeki kadar mini etek giyilmesine karşıyım süper mini tarzı olmayan şeyleri giyebilir...
Seven insan kıskanır bence. Ben şahsen çok hoşuma gider ama kıskanırım. Bana göre bişey değil
Çıkabilir. Sevdiği diyorsun bak. Öyle mutlu oluyorsa ve yakışıyorsa çıksın.
Yakışıyor ve esinde isteyerek giydiği sürece benim için sorun yok
Bir şey düşünmem hemen o net tavrım ile ayrılma kararı alırım ve ayrılırım.
Öyle gtu başı ortada hiçbir yere gidemez. Giderse o çıktığı kapıdan bir daha giremez.
Sevgilim yok fakat olsa ve giyse karışmam. Zaten en önemlisi karşılıklı güven olduktan sonra sorun olmamalı.
Seksi ise ve yakışıyosa çıksın ama fazla kısa olmasın dizin biraz üstünde hüzel olabilir
Ya hani şey lafı var ya "Kadın dediğin mutfakta aşçı, sokakta hanımefendi, yatakta bacım olmalı" diye yatakta bacım ben yaparım bana sokakta bacım lazım. Kendim flörtöz insanım sevgilimle, eşimle flört edemeyeceksem sıkılırım o ilişkiden
Anlam veremiyorum eşine bakılmasından haz mı alırlarki ben şahsen o fırsatı kimseye vermek istemem
Nerede ne giyeceğini bilmesi gerekir. Kendisini ve beni zor durumda bırakmamalı. Uygun ortamda istediğini giyebilir, kısıtlayıcı biri değilimdir.
Mini etek giydirmekle erkeği modern kafa yapan yapıya yazık diyorum. Seven sevdiği kişinin ölçülü giymesini ister herkesin basen hatlarına bakıp iç geçirmesini istemez
izledim, demekki benim burçlarım bunların hiçbiri değil çok ilginç
Şimdi sevgilisi ne çakıyordur buna diye düşünürüm 😂
Benim sevgilim bu şekilde dışarıda gezecek, bende adamyım diye ortalıkta dolanacaģım. * öyle karıyı..
Herkes bir birey , şunu giy bunu giyme demesi , insanların karşısındaki insana karışması itici geliyor bana
Elyise ayakların kaç numara?
Ben istemen de izin de vermem o kadar mini olmasına
karakter meselesi bazısı sorun etmez ben ederim
Eşim kendini nasıl rahat hissederse öyle giyinir
İateyen var istemeyende vardır illa
Seven erkek kıskanmalı
Kıyafete karışma olayını çok saçma buluyorum.
Abartı olsa bile. Zira kişi kendi sınırını yaşam şartlarına ve zevkine göre belirler zaten.
O konuda yapabileceğim bir şey yok. Kıskanma genim yok benim.
Hayır :)
Doğru. :)
Aklı yerınde adam gıydırmez
yakışan giysin
Gurur duyarım, nokta.
Sınırı var tabi onun dışında izin vermem
yuregini biliyosam giyimini umusamam.
Bir şey düşünmem sorun yok.
Böyle bir kadını sevmem
İstemem hayvan gibi bakıyorlar.
Bişey düşünmez sadece çıkamaz... 🥂
🤣 Eterle bayılıp kaçırırım