Moda & Stil Bu yırtmaç fazla mı, sünnette giyilir mi? simeday Takip Et Xper 7 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 213 Yapay Zekaya Sor sizce nasıl sünnette giyilir mi? Güncellemeler+1 yıl yazınn Bu yırtmaç fazla mı, sünnette giyilir mi? Cevapla Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 15 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı. Evet giyilir. 0 0 Yorumla
İndeepth Takip Et Master Yaş: 48 , eic 67% +1 yıl Moda & Stil konusunda 371 cevap paylaştı. Fermuarlı galiba istediğin gibi ayarlarsın ortama göre. :D 1 0 Yorumla
artibinbir Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Fazla değil ama rahatsız oldu isen kapat :DBirde nerden aldın güzelmiş :D 1 2 Yorumla artibinbir +1 yıl Nerden aldın :D Yorumla Şahmattttt +1 yıl Engeli kaldır konuşalım bi Yorumla
LimOncuuu Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Ahh ayarlanabiliyor ama. Bana kalsa daha fazla çektirirdimm sana fermuarını 1 1 Yorumla LimOncuuu +1 yıl Daha yukarı çekebilirmiyim fermuarı sonuna kadar? Yorumla
seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Bu nasl bı model ya çok kötü başka bişi giysen olmuyor mu 4 0 Yorumla
satsuma Takip Et Xper 5 Yaş: 43 , eic 50% +1 yıl Erkeklere göre gayet iyi kızlara göre aaa ne kadar çok yirtmac var. dedeler ve bebelere göre tuuuuuuuuh hiç ar namus kalmamış 1 7 Yorumla MehmetAliAltun +1 yıl Pavyona veya gece kulübüne gitmiyor adı üstünde sünnet? Yorumla satsuma +1 yıl Vallaha sünnette twerk yapan da gördü bu gözler o yırtmaç ne ki Yorumla MehmetAliAltun +1 yıl Onlar da saçmalık dinimizle alakalı bir sünnette giyilecek kıyafete bak geleceği görmeden ölsem daha iyi Yorumla MehmetAliAltun +1 yıl Yorumlarda da gayet normal gayet hoş yazmış herkes hadi açık giyinen biriyse diyelim tamam düğünde falan git öyle ama sünnet yani Yorumla satsuma +1 yıl Hocam 20 senede dindar bir nesil yetiştireceğiz dediler 20 sene öncekileri bile imansız hale getirdiler. milletin dini imanı para Yorumla MehmetAliAltun +1 yıl Çok haklısın profiline gireyim dedim soruyu soran ablamızın başka mantıklı bir görüşü var mı fontuna ayağını çekmiş koymuş ne kadar mantıklı olduğu buradan belli Zaten Yorumla satsuma +1 yıl Yani kardeşim Yorumla
Wjej3j3j322j Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Yastık kılıfını bacağına geçirmişsin gibi duruyor,Dekolte giyeceksen bile bunu giyme. 1 0 Yorumla
ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yırtmac iyi de o fermuar ne ya elbisenin fermuar detayı hiç güzel gözükmüyor 1 0 Yorumla
MehmetAliAltun Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Sünnette yazdığının farkında mısın?pavyona , gece kulübüne gitmiyorsun. 1 0 Yorumla
_Beyza_13 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Bir şey diyecektim ama neyse ama fazla evet normal düğün desen anlarım 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Sunnet olan cocugun dikişleri atacak aman ablamm yapma gunaha girersin bak 1 0 Yorumla
Ebruliiii33 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Evet biraz fazla bence fermuarı biraz daha kapatabilirsin 1 0 Yorumla
Kackadehkırıldı06 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 31% +1 yıl Sen yine de sünnet olacak çocuğa çok gözükme olur mu 😂😂 0 0 Yorumla
Deepsiz Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 33% +1 yıl Moda & Stil konusunda 410 cevap paylaştı. Abla sünnetçi misin 😹her akşam aynı soru kimi keseceksin doğru söyle 😈 0 0 Yorumla
lonewolf_3406 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Bayılırım böyle bir kadına be. Giy kız başka nerde giycen öyle günlerde giymeyip 0 2 Yorumla lonewolf_3406 +1 yıl hadi ordan mk kadın kadına olcak demek ki Yorumla lonewolf_3406 +1 yıl @MehmetAliAltun o kadar arkadan yersen dahs çok haykırırsın Yorumla
Keynesyen Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 31% +1 yıl Fermuari olduktan sonra zaten ayarlayabiliyosun :) 0 0 Yorumla
cryptoGuy Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl fermuarli yirtmac giymek sakincali degil mi? yanlislikla bir acilirsa basa kadar :/ asdsad 0 0 Yorumla
PandaRiza Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl Değil. Hatta az. Biraz daha yukarı kadar yırtabilirsin. 0 0 Yorumla
suheyla21 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl sünnet düğünü için çok iddialı değil mi? hem kalitesiz ve şeffaf duruyor. 0 0 Yorumla
Asil-Bey Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 444 cevap paylaştı. Bu sünnet düğünü ne zamanAyrıca bu yırtmaç kısa biraz daha yukarı çekmen lazım (!) 0 0 Yorumla
corapci4242 Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,9b cevap paylaştı. Yok gibi ince ten rengi külotlu çorapla giy bacaklarını pürüssüz göstersin 0 0 Yorumla
djfurkan13 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Moda & Stil konusunda 883 cevap paylaştı. Yırtmaç işte. Önemli olan yakışıp yakışmamasıdır. Şayet senin hoşuna gittiyse giy gitsin. 0 0 Yorumla
VeryWell Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Moda & Stil konusunda 637 cevap paylaştı. ya sen derslerine çalışsana ne sünneti ne düğünü.. bi yığın kitap seni bekliyo. 1 0 Yorumla
Minikkızım Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Moda & Stil konusunda 341 cevap paylaştı. Bu yırtmaç değil fermuar yani pantolonun fermuarı açık giyinmek gibi saçma bir şey 0 0 Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Moda & Stil konusunda 752 cevap paylaştı. güzel ve seksi ama fermuarı varmış oradan kapatabilirsin 0 0 Yorumla
Bendegerlidegilim Takip Et Xper 6 Yaş: 39 +1 yıl Ben kıyafetine bir şey diyemem ama sadece şunu bilin istedim ben türk kızları tarafından sevilmiyorum iyi günler 0 0 Yorumla
Aləsya Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Fermuarlı zaten istesen aşağı indirebilirsin gayet fermuar boyuda görünüyor. Böyle fermuarı açık gitme güldürme kendine milleti. 0 0 Yorumla
nonamefej Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl popon fazla gösterme. Millet Abaza djdjjdjd istiyorsan o senin tercihin ama yakışmış. Neden olmasın olur olur 0 1 Yorumla nonamefej +1 yıl Sahi o fermuar ne öyle yorgan yastık kılıfı gibi Yorumla
TekirdagUzumuTugra Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Çocuğun dikişlerini patlatmak istiyorsan giyebilirsin 1 0 Yorumla
Gamsizhayat58 Takip Et Xper 4 Yaş: 37 +1 yıl Çok fantastik bir görüntü ben saatlerce bakabilirim ama bu seni rahatsız eder mi :) 0 0 Yorumla
Raidenwqsa Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Gitipmez açık gibi biraz ama giymek isyersen giyinmelisin yakışmış 0 0 Yorumla
lumos_01 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 62% +1 yıl Moda & Stil konusunda 663 cevap paylaştı. kalitesiz ve ucuz duruyor, alımlı yani yok ki. 1 0 Yorumla
Hanicancan Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Şu sünnete bir git artık da KS de kurtulsun 1 0 Yorumla
SporcuMan18013 Takip Et Master Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 340 cevap paylaştı. Sünnet için pek uygun değil gibi. 0 0 Yorumla
hasegec Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 88% +1 yıl Moda & Stil konusunda 674 cevap paylaştı. bence ideal. ve cok guzel bayildim 0 0 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ne kadar rüküş bir kıyafet 0 0 Yorumla
Gercegimsanri Takip Et Master Yaş: 24 , eic 88% +1 yıl O fermuarı kapanıyorsa kapat biraz fazla gibi 0 0 Yorumla
Ölümünebekar Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Fermuar var zaten indiriver biraz çok açık 0 0 Yorumla
Utukk_aann Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 88% +1 yıl Fermuarlı değilmi biraz daha kapatırsın 0 0 Yorumla
Aytenliikadinn Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Yastik örtüsü gibi fermali ben begenmedim 0 0 Yorumla
Hidalgo3131 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gerdeğe gidilmez ona bile fazla wjwjeje 0 0 Yorumla
SadrazamPower Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl sünnet çocuğunu acıdan kıvrandırmacalar 0 0 Yorumla
swica Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl YGS çok eskiden değil miydi ya o kitaplar niye 🙄 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
96Cevap
Evet giyilir.
Fermuarlı galiba istediğin gibi ayarlarsın ortama göre. :D
Fazla değil ama rahatsız oldu isen kapat :D
Birde nerden aldın güzelmiş :D
Nerden aldın :D
Engeli kaldır konuşalım bi
Ahh ayarlanabiliyor ama. Bana kalsa daha fazla çektirirdimm sana fermuarını
Daha yukarı çekebilirmiyim fermuarı sonuna kadar?
Bu nasl bı model ya çok kötü başka bişi giysen olmuyor mu
Erkeklere göre gayet iyi kızlara göre aaa ne kadar çok yirtmac var. dedeler ve bebelere göre tuuuuuuuuh hiç ar namus kalmamış
Pavyona veya gece kulübüne gitmiyor adı üstünde sünnet?
Vallaha sünnette twerk yapan da gördü bu gözler o yırtmaç ne ki
Onlar da saçmalık dinimizle alakalı bir sünnette giyilecek kıyafete bak geleceği görmeden ölsem daha iyi
Yorumlarda da gayet normal gayet hoş yazmış herkes hadi açık giyinen biriyse diyelim tamam düğünde falan git öyle ama sünnet yani
Hocam 20 senede dindar bir nesil yetiştireceğiz dediler 20 sene öncekileri bile imansız hale getirdiler. milletin dini imanı para
Çok haklısın profiline gireyim dedim soruyu soran ablamızın başka mantıklı bir görüşü var mı fontuna ayağını çekmiş koymuş ne kadar mantıklı olduğu buradan belli Zaten
Yani kardeşim
Yastık kılıfını bacağına geçirmişsin gibi duruyor,
Dekolte giyeceksen bile bunu giyme.
Yırtmac iyi de o fermuar ne ya elbisenin fermuar detayı hiç güzel gözükmüyor
Sünnette yazdığının farkında mısın?
pavyona , gece kulübüne gitmiyorsun.
Bir şey diyecektim ama neyse
ama fazla evet normal düğün desen anlarım
Sunnet olan cocugun dikişleri atacak aman ablamm yapma gunaha girersin bak
Evet biraz fazla bence fermuarı biraz daha kapatabilirsin
Sen yine de sünnet olacak çocuğa çok gözükme olur mu 😂😂
Abla sünnetçi misin 😹her akşam aynı soru kimi keseceksin doğru söyle 😈
Bayılırım böyle bir kadına be. Giy kız başka nerde giycen öyle günlerde giymeyip
hadi ordan mk kadın kadına olcak demek ki
@MehmetAliAltun o kadar arkadan yersen dahs çok haykırırsın
Fermuari olduktan sonra zaten ayarlayabiliyosun :)
fermuarli yirtmac giymek sakincali degil mi? yanlislikla bir acilirsa basa kadar :/ asdsad
Değil. Hatta az. Biraz daha yukarı kadar yırtabilirsin.
sünnet düğünü için çok iddialı değil mi? hem kalitesiz ve şeffaf duruyor.
Bu sünnet düğünü ne zaman
Ayrıca bu yırtmaç kısa biraz daha yukarı çekmen lazım (!)
Yok gibi ince ten rengi külotlu çorapla giy bacaklarını pürüssüz göstersin
Yırtmaç işte. Önemli olan yakışıp yakışmamasıdır. Şayet senin hoşuna gittiyse giy gitsin.
ya sen derslerine çalışsana ne sünneti ne düğünü.. bi yığın kitap seni bekliyo.
Bu yırtmaç değil
fermuar
yani pantolonun fermuarı açık giyinmek gibi saçma bir şey
Super olur bizede gel sunnetden sonra tamammi 😃😃😃
güzel ve seksi ama fermuarı varmış oradan kapatabilirsin
Ben kıyafetine bir şey diyemem ama sadece şunu bilin istedim ben türk kızları tarafından sevilmiyorum iyi günler
Fermuarlı zaten istesen aşağı indirebilirsin gayet fermuar boyuda görünüyor. Böyle fermuarı açık gitme güldürme kendine milleti.
popon fazla gösterme. Millet Abaza djdjjdjd istiyorsan o senin tercihin ama yakışmış. Neden olmasın olur olur
Sahi o fermuar ne öyle yorgan yastık kılıfı gibi
Çocuğun dikişlerini patlatmak istiyorsan giyebilirsin
Çok fantastik bir görüntü ben saatlerce bakabilirim ama bu seni rahatsız eder mi :)
Gitipmez açık gibi biraz ama giymek isyersen giyinmelisin yakışmış
etek çuvala benziyor yalnız
Basit duruyor kusura bakma da
kalitesiz ve ucuz duruyor, alımlı yani yok ki.
Şu sünnete bir git artık da KS de kurtulsun
Baya basit duruyo
Karate yaparsın mesela
Sünnet olmuycaksan giyilir
Sünnet düğünü için abartı
Sünnet için pek uygun değil gibi.
bence ideal. ve cok guzel bayildim
Ne kadar rüküş bir kıyafet
O fermuarı kapanıyorsa kapat biraz fazla gibi
Fermuar var zaten indiriver biraz çok açık
Giyilir, fazla abartı bir şey yok
Fermuarlı değilmi biraz daha kapatırsın