Moda & Stil Sizce hangi renk keten gömlek daha çok yakışmış? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar çok kararsız kaldım. (Özellikle kızların değerli yorumlarını bekliyorum) Sizce hangi renk keten gömlek daha çok yakışmış? Cevapla Yorum Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,8b cevap paylaştı. Birincisi bence 1 0 Yorumla
mariacetin Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Sanki ikisi de tam açmamış. Bej ya da haki tonları mı denesen? 1 0 Yorumla
iamaryaa Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl adamın üstüne beyaz daha çok yakışmış ama siyah her zaman daha cool’dur🤙🏻😎 sana siyah daha cok yakısır bence çünkü mankenin ten rengi seninkinden koyu heralde 1 0 Yorumla
frenchgirl16 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Off çok kararsız kaldım siyah ı seçicem aklım beyaz da kalıcak 0 0 Yorumla
Gökçem_m Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Manken üzerinde beyaz güzel durmuş 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Mankenden daha beyaz tenli bir model olursa? Yorumla
Beril956 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Siyah bence 1 1 Yorumla Soran +1 yıl 2 ye 2 oldu çok kararsız kaldım şu an Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 688 cevap paylaştı. Siyah 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Birincisi bence
Sanki ikisi de tam açmamış. Bej ya da haki tonları mı denesen?
adamın üstüne beyaz daha çok yakışmış ama siyah her zaman daha cool’dur🤙🏻😎 sana siyah daha cok yakısır bence çünkü mankenin ten rengi seninkinden koyu heralde
Off çok kararsız kaldım siyah ı seçicem aklım beyaz da kalıcak
Manken üzerinde beyaz güzel durmuş
Mankenden daha beyaz tenli bir model olursa?
İkiside yakışmış ama beyaz diyorum
Beyaz daha çok yakışmış
Siyah bence
2 ye 2 oldu çok kararsız kaldım şu an
Beyaz.
Siyah
beyaz
Siyah
Beyaz
Beyaz bence