Moda & Stil Sizce hangi ayakkabı modeli daha iyi? lılılull Takip Et Xper 7 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sizce bu mu bu mu? Bu mu Bu mu Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sizce hangi ayakkabı modeli daha iyi? Cevapla Ayakkabı Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gɴᴏꜱꜱɪᴇɴɴᴇꜱ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Bu ne ya? Emekli teyze ayakkabısı gibi. 😂😂🤷🏻 0 4 Yorumla lılılull +1 yıl Ufffff evet lılılull +1 yıl O zaman bana güzel öner Gɴᴏꜱꜱɪᴇɴɴᴇꜱ +1 yıl 😂🤷🏻 lılılull +1 yıl Bana güzel bir şey öner ahah
TheContrary Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 97% +1 yıl Daha kötü seçimler yok zaten seç birisini. 1 8 Yorumla lılılull +1 yıl Kötü mü dedin hjf Yorumla TheContrary +1 yıl Kötü demedim çok kötü dedim. Yaşlı işi yani. Yorumla lılılull +1 yıl Güzel bi kombinle iyiler ama Neler genç işi ki Yorumla TheContrary +1 yıl Bunlar olmadığı kesin. Kombin ne kadar iyi olursa olsun yani. Yorumla lılılull +1 yıl Katılıyoruum Yorumla lılılull +1 yıl İyi ki sordum Yorumla TheContrary +1 yıl Bence ayakkabı çok önemli bir detay daha seçici olmalısın. Yorumla lılılull +1 yıl Aa aa Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İkincisi bende var aşırı kadınsı duruyor hiç giymedim bu yüzden 0 2 Yorumla lılılull +1 yıl Kadınsı mı yani genç işi değil anlamında demi evet biraz ağır model Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet ağır Yorumla
İzmirliPrenses00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,3b cevap paylaştı. B şıkkı 0 0 Yorumla
Adanaaşk Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Moda & Stil konusunda 881 cevap paylaştı. A da ki güzel 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bu ne ya? Emekli teyze ayakkabısı gibi. 😂😂🤷🏻
Ufffff evet
O zaman bana güzel öner
😂🤷🏻
Bana güzel bir şey öner ahah
Daha kötü seçimler yok zaten seç birisini.
Kötü mü dedin hjf
Kötü demedim çok kötü dedim. Yaşlı işi yani.
Güzel bi kombinle iyiler ama
Neler genç işi ki
Bunlar olmadığı kesin. Kombin ne kadar iyi olursa olsun yani.
Katılıyoruum
İyi ki sordum
Bence ayakkabı çok önemli bir detay daha seçici olmalısın.
Aa aa
İkincisi bende var aşırı kadınsı duruyor hiç giymedim bu yüzden
Kadınsı mı yani genç işi değil anlamında demi evet biraz ağır model
Evet ağır
B şıkkı
A da ki güzel