Evet
Hayır âlakası yok
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bir kadının giydiklerine annesi babası karışmıyor ise kimse karışamaz. Ahlaksızlık kıyafette değil ruhtadır. Giydiği veya giymediği bir şey yüzünden kimse kimseyi ahlaksız diye yaftalayamaz. Kendine bakılmasını istiyor olabilir o onun problemi. Bakan bakar mesele o değil asıl olay tacize girerse olur. Ki çıplak bile geziyor olsa kimse kimseyi yargılanamaz kimsenin haddine değil.
Beğenmeyen şahıs İran'daki diktatörün akrabası 😃
@Cleanman58 yanıldın
@gxzcbz sen mi beğenmedin yoksa kanka? Neyini beğenmedin bu görüşün. On numara beş yıldız bir görüş olmuş 😂
Cevap
11Cevap
Yani, başka sebepleri de vardır, ya da farklı sebeplerle giydiklerini söyleyenler de olabilir ancak genel anlamda asli sebebi bu olsa gerek.
Özgürlüklerine düşkün olmalarından kaynaklı bence
Yakışan da giyiyor yakışmayan da tamamen göz sezki...
Evet amaç erkeklerin dikkatini çekmek olduğunu düşünüyorum
Başka ne olabilir ki tamamen ahlaksızlık. Allah hidayet versin.
İnsanın ahlaksız olduğunu giydikleri mi belirliyor sence? Saçmalama.
ahlakla alakası yok bir kzın nasıl gezdiğinin , ne saçmalıyon ya
@TaktikAyı ayn
Bir kadının giydiklerine annesi babası karışmıyor ise kimse karışamaz. Ahlaksızlık kıyafette değil ruhtadır. Giydiği veya giymediği bir şey yüzünden kimse kimseyi ahlaksız diye yaftalayamaz. Kendine bakılmasını istiyor olabilir o onun problemi. Bakan bakar mesele o değil asıl olay tacize girerse olur. Ki çıplak bile geziyor olsa kimse kimseyi yargılanamaz kimsenin haddine değil.
hem rahat hem seksi ikisi de seçeneği olsaydı keşke
Çoğu kadın rahat olduğu için tercih ediyordur
@kralkobrax21 haklı olabilirsin
Sütyen bir çok kadının mecbur olduğu için kullandığı bir iç giysidir, çok rahatsız edici olabiliyor
@kralkobrax21 Bence mecbur değiller ben takmıyorum genelde
Sen gençsin, yeni nesil kadınların çoğu özgürlüklerini kullanıyor, ben genelleme yaptım sadece.
@kralkobrax21 anladım peki
göstermeyi seviyorlar rahatlık bahanesi ile
Bu konuda dürüst olsunlar, kesinlikle estetik ve seksi görünüyorlar diye,
ve evet öyle
Bunu neden yaparlarki erkekleri hoşuna gitmek için mi?
Öyle olduğunu düşünmüyorum
Daha kadınsı görünüyorlar.
Onlara soralım mı
sanmıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?