Gizli Üye(30-35)+1 yılbıyık erkeklere mahsustur bunun sonuna kadar arkasındayım şu an 2 1yaşındayım kıl konusunda çok hassasım ama bu beyinsiz erkeklerin bıyıklı kızlar diye hitap ettikleri kızlar ortaokul çocukları youtubeden dünya kadar video izledim karşımada bir tane bile bıyıklı kız gelmedi... Erkekler o zamna sübyan ortaokul bebelerine bakacak kadar sübyan kabul etsinler o zaman. !!! Sanki şurda hangi kız hangi bayan hangi kadın 11 12 yasına bıyık almayı kaş almayı biliyordu biliyorum diyende nadirdir.. GERİSİNE İNANMAM !!!
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bıyık gibi durmayan bıyıksa hiç yakışmıyor. Ince ince çıkan tüylerden bahsediyorum. Tipe göre de değişiyor.
10 Yorumla
+1 yılBaşta bir 3-4 yaş büyük gösteriyo
Yadırgıyosun sonra zamanla alışıyosun
Daha kesmek istemiyosun
2 yıldır biyik bırakıyorum kirli sakalla beraber tepkiler olumlu yonde hep
geçen bir ara bir kesiyim bir değişiklik olsun dedim
Kestim beni gören yüzünü eksitti niye kestin yakışıyodu falan dediler hiç vakit kaybetmeden tekrar uzattım10 Yorumla
Burak özçivit ile kenan imirzalıoğlu gibi olacağız sanıyorsunuz ama biz baya baya lümpen olucaz bilesiniz..
(onlar bıyıkları kesince bu furya bitecek eminim)13 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
102Cevap
bıyık erkeğin şanındandır tabi ki olacak https://i.hizliresim.com/VyzprP.jpg :))
50 Yorumlahttps://i.hizliresim.com/LoGmlz.jpg
Haklisin canim!! :)04 YorumlaEvet bıyıklı erkekler...
https://i.hizliresim.com/QgzLgy.jpg01 Yorumla
+1 yılbıyık ve sakal bence erkeklik göstergesidir senin bundan hoşlanman çok çok normal insan dogası böle ben mesela hiçbir mzan sakal ve bıyık traşı olmadım ve olmuycam
06 Yorumla- +1 yıl
yok ben 22 yaşındayım 17 gibi gösteririm yani magara adamı olmaya layık olamadım ama sakallarımı kesmem kısaltırım ama uzunlar yani
- +1 yıl
)) ben erkegin kıllarını kesmesine karşıyım ben kesmem))))
- +1 yıl
nasıl desem boşver ya)))))
10 sene öncesine kadar bıyıklı erkek demek kro erkek demekti bu hatun milletini anlayana aşk olsun.
24 YorumlaModa & Stil konusunda 417 cevap paylaştı. Her erkege yakismaz bıyık
Bazılarını yasli bazilarini genç gösterir hep
bir de bıyık türüne ten rengine de bagli
Badem biyiklilae mesela bu kategoriyr girmez ;)02 YorumlaRasulullah s. a. v mecusilere muhalefet edin bıyıklarınızı kesin sakallarınızı uzatın demiştir.
rasulullaha uymayan bir kimse doğru yolda değildir00 Yorumla
+1 yılbence de bıyıklı erkekler çok çekici yaş 23 24 de olsa koskoca adam gibi duruyorlar şirin oluyorlar.
01 YorumlaHijyenik değil, ayran içtikten sonra bak bıyığına. Bir de çoğu bıyık değil onların burun kıllarını uzatıp taramışlar :)
02 YorumlaFotoğrafımı koysammı merak ettim. Bunu bana diyen çok oldu. Bıyıklarım ince vücudumda yerinde tabi.
03 Yorumla
+1 yılÇok düzgün çıkması lazım yoksa bir halta benzemiyo ama bazı kankalarda cidden karizma :)
12 Yorumla- +1 yıl
bana görede sakalsız erkek olmamalı karımıyız biz ben pek bıyığı sevmem :))
Bir zaman bıyıklarıma çok düşkündüm:((
https://www.hizliresimyukle.com/image/Px2S03 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHerkese bıyık yakışmıyor ki. Yakışanlar tamam çekici ama yakışmayanlar "Pala Remzi" gibi geziyor ortada.
22 Yorumla- +1 yıl
Hahsha cok doğru kanka
+1 yılKirli sakal gibisi yoktur :) bir de onlara bak :)
01 Yorumla
+1 yılpos bıyık olacak hem de şöyle küfürbaz haydo bıyıkları gibi :D
ben sakalımı tercih ederim küsmesin bıyıklarım da :)00 Yorumlabıyıklı sakallı sarışınlar bende manyağım sanırım İlgi meselesi zevk meselesi
01 YorumlaBıyık hoş değil bana göre. Sakal olabilir abartmadan. :-D
16 Yorumla- +1 yıl
Melo 4 çocuklu bir aile babası kızlar :D çoğu futbolcuda göremezsiniz bunu :)
- +1 yıl
Muslera başka ya :) tatlı, sempatik, başarılı.. :)
Bıyığım var yakışıklı değilim demekki bazen çokda yakışıklı olmayabilyor. tespitin anasını ağlattım ben gidiyom :D
06 YorumlaKirli sakal harici şeyler bana çekici gelmez erkekte aksine itici gelir
00 Yorumla
+1 yılBu biraz biyikli biyiksiz = killi kilsiz bende killi erkek severim renkler ve zevkler tatrtişilmaz
02 Yorumla- +1 yıl
Ben cok killi severim sevgilim gibi :D
Şimdi moda oldu Burak Özcivit ten sonra olduğunu düşünüyorum çok hoş bence bıyıklı erkek ama sadece bıyık tabi yakışana ;)
00 Yorumla
+1 yıldimiii şöyle fok balığı gibi olsun ya da chewrolet tamponu gibi...
01 YorumlaBirazda erkeğin görüntüsüne bakar bazı erkeklere yakışır bazılarına yakışmaz...
01 YorumlaKanka bıyıklı erkekleri sevdigini bilseydim bıyık bırakırdım :D
01 Yorumla
+1 yılÇorba içerken o çorbanın bıyığa bulaşıp yavaş yavaş damladığını hayal et :D
21 Yorumlahıı hep yakıştırıyorlar zaten :D bu kadar bıyık sakal seven var hala bir tanesi kapımı çalmadı hıazınaa
01 YorumlaBıyık candir. asilliktir. Türklüktür arkadaş. gencinede gider yaslisinada. coban köpeği gibi leş gbi pislik olarak uzatanlar konu dışı.
06 Yorumla
+1 yılSakal bazen bırakıyorum utanmasam biyigi kescem o kadar sevmem ama iste sakal oldumu biyiksiz kotu duruyor
01 Yorumla
+1 yılKaytan biyiklari surtuyoz mu he biyik altindan guluyoz mu biyiklarim olmadan asla
00 YorumlaNasılımmmmm (:
https://i.hizliresim.com/kY6VZm.jpg06 Yorumlaonlar karizmadır, cazibedir bıyıklılar aşk tır. palalar hariç tabi :D
02 Yorumla
+1 yılBıyıklı erkekleri çekici bulan manyak diye birşeymi duydun ne alakası var sen bıyıklı seversin başkası bıyıksiz :)))
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaklasık 2 aydır biyiklarimla beraberiz arada güzel diyen oluyor ama öyle ekstra bir ilgi saģlamadı bana of ya istediğim kızı etkileyemedim hala ne yapayım ki simdi ben?
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAh be ben orayı yapmayı unutuyormuşum demek ki dur bakalım bundan sonra yeni bir playboy olarak geliyorum:)
Son 3 senedir bıyıklı geziyorum arkadaşlarım sürekli dalga geçiyor kesmem konusunda baskı yapıyorlar ama kızlarda bir okadar beğeniyor
05 Yorumla
+1 yıl3 numara saç + kirli sakal + bıyık
en iyisi bence.10 Yorumla
+1 yılKirli sakalları ve bıyıkları olan şahıslar gerçekten gidiyorlar. :D
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 552 cevap paylaştı.
+1 yılBen pek hoşlanmam uzamadan kesmisimdir hep ancak kirli sakal cok karizmatik dürüyor :)
01 Yorumla
+1 yılTarz dediğin, hafif kirli sakaldır yani gerisi hikaye
04 Yorumla- +1 yıl
Hayır, bıyık kadar iğrenç bir şey yok. Herkes sevmiyor zaten. Bıyık sevenleri anlayamıyorum doğrusu :)
+1 yılBıyıklı da iyi fakat uğraşmak lazım en iyisi kirli sakal makineyle devam:)
02 Yorumla- +1 yıl
Valla öyle bıyık gitmez bize sarışınım hemde:)
Bıyıklı bıyıksız kendimi çekici bulduğum için sıkıntı yok sanırım
03 Yorumla
+1 yılben bıyık sevmem.
kirli sakalı bana yakıştırırlar ama ben traş olup temiz görünmeyi seviyorum.01 YorumlaBiri İbrahim Tatlıses'in Hülya Avşar'a yumulduğu fotoyu koysun
01 Yorumla
+1 yılNe tesaduftur ki cogu erkek biyik sevmez ama kizlsrin hosuna gidiyo anlamadim gitti: )
08 Yorumla- +1 yıl
Sizde iyi bakin biyiklariniza :)
- +1 yıl
Ve aleykum selam benim biyiklarinda ona selami var :)
- +1 yıl
Espiriyi caktim zaten rahat ol bnde saka yapiyorum :) cok guzelsin zaten
- +1 yıl
Onemli deyil hakediyosun.. bnde biyik birakmaya baslim diyorum artik ne dersin :)
bıyık genelde yaşlı gösterir benim oyum kirli sakalı erkeklere
11 YorumlaBıyıkım çıkmıyo öküz gibi sakalım olsa da ama kızlar size söyluyom bıyık size hiç yakışmıyo lütfen kesiniz
04 YorumlaYahu bu hızlı resim nasıl oluyor bir türlü atamadım şu fotoyu
Telefondan yapıyorum ama gerçi yapamıyırum 😀06 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
https://i.hizliresim.com/q2ND4q.jpg
Bıyıksızda böyle :)
+1 yılbıyık beni yaşlı gösteriyor diye eşim izin vermiyor...
00 YorumlaBenim ki gibi bir Bıyıktan bahsediyor gibisime geldi
10 YorumlaErkeğin makyajı sakaldırda bıyıkta aynı sonucu verir herhalde
01 YorumlaBıyıklarım varda sık değil seyrek malesef :/ ama iyi rahatsız etmiyor.
01 Yorumlaeskiden bıyıklı erkeklere kro gözüyle bakılırdı şimdi herkes bayılıyor
00 YorumlaKirli sakal takılıyorum ama baya uzadı ya böyle üşenmeye devam edersem ışidlik olacam :D
00 Yorumlakesınlıkle haklısn yanı bende bıyıklıyım ama bakkan yok
01 YorumlaBu sorudan sonra biyik birakanlarin sayisunda kesin artis olacak.._:))
01 YorumlaKaytan biyiklari mi surem nerelerine siz nasil fark ettiniz
02 YorumlaBu konuyu gordukten sonra biyiklari kesmenin verdigi huzun :/
01 Yorumlayakisan arkadaslar var evet gayet karizmatik duruyor
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBıyık sakaldan kısa olmalı. Sadece bıyık caiz değil.
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAması maması yok. Doğrusu bu yapmamız lazım.;)
Cevap sahibi+1 yılBen olması gerekeni söyledim seçim senin seçimin.
+1 yılBende bıyık bırakmasını severim bide dudak altında şeftali süpürgesi çok işe yarıyor
00 Yorumlabiraz gür çıksa bende bıyık bırakacam ama olan enerji boya gidiyo :(
00 Yorumla- Devamını Gör (84)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne