Çok önemli birinin yanına gideceğim giyinsem mi gizel mi?

İlk buluşmada sade olmak iyidir bence. Daha çok düz renkler kullansan daha iyi olur gibi. Bu çok güzel şirin bir bluz ama 2. Buluşma daha samimi buluşmalar için uygun olur ama çok yaz modu sıcak bir şehirde değilsen giyme bence. Düz sade renkler seni daha çok ön plana çıkarır.
Ne giyindiğin tabiki önemli ama
Önceliğin temizliğine dikkat etmen olsun
Ben pis biriyle 2. Buluşmayı düşünmem bile ağız- diş temizliğine duşunu almana güzel kokmaya kıyafetlerinin temiz ütülü ve güzel kokmasına dikkat et
Bu mevsimde giyme bunu üşüyüp hasta olacaksın😔 illaki bu mu olmak zorunda. Seni sıcak tutacak bir şey giyinsen hasta olma ihtimalin de ortadan kalkardı.
Cevap
23Cevap
Güzelde biraz çocuksu bence daha ağır bir kiyafet seçebirdin seni daha olgun ve kadınsı gösterirdi ama tercih sizin tabiki
Aşkım bu havada sevgilinin yanına bunla gitme bence kötü bi izlenim olur benden söylemesi az daha usturuplu giyin
çok güzel bi seçim çok tatlı duruyor üstüne beyaz bi kot ceket olsa çok daha iyi olur bence tabi sizin orada havalar nasıl bilmiyorum
siyah deri cekette olabilir
aa olmaz o zaman hatta bu da giyilmez
Bu mevsimde bu giyilmez ayrca önemli biriyse daha resmi güzel giyinmelisin. Çocuk gibi giyinme
Onemli biri diyosun sevgilin deilse önemli biriyse daha resmi giyinsen
Ha sevgilinse giy
Neyle kombinleyeceksin? Fiziğin nasıl? Üstünde nasıl duruyor yani? Bunları bilmeden kıyafet hakkında konuşmuşuz oluruz sadece...
Kendini çok kasma normal ol o da senin gibi yaratılmış gerisi önemli değil
Şimdi hangi anlamda önemli olduğu önemli. Babasıda önemlidir insanın, erkek arkadaşıda, ne bileyim patronuda. Bana sorarsan başka bir şey seç.
Bu ne la bebek kıyafeti gibi kim bilir el kadar kumasa ne kadar verdin. Önemli biri diyosun giysene gömlek pantolon dost acı söyler
Ünlü şarkıcıya mı süslendin😂😂😂
Sonra ne oldu
Bu mevsimde biraz garipsenebilir ve üstelik fiziğin bu kıyafete el verişli mi bunu da göz önünde bulundur lütfen. Şans diliyorum sana
Hani illaki düzgün güzel sen sen yapan şeyler gitmelisin ama buluşacağın kişi kilk kıyafetine tartiyorsa gitme boş ver yorulma derim
Kimse senden önemli olamaz jsjs
Üşürsün gülüm, çocuğun olmaz. Belini gapa
Üstüne kazak altına etek çorap çizme bot çek bı de kaban Paris moda haftası olursun. Mevsim geçti, devenin düşkünü beyaz giyer kış günü demişler.
Fiziksel olarak görmedim ama crop tarzı üstüne çeker alta siyah pantolon olabilir
Önemliden kastın iş görüşmesi falan mı?
Altını ne ile kombinleyeceksin
Üzerinde görmeden nerden bilelim
Bu teletabi kiyafetini giyme tabiki
Evet cok sirin ve güzel
Yani güzel de sende nasıl durur bilemem
Canlı ve güzel bence giyilirr
Bu mevsimde bunu mu giyecek
Bilmem Antalya'da giyilir
Çocuksu biraz seni daha olgun gösterecek kiyafet sec
Çocuksu çünkü zaten neredeyse çoğu kız aynı kombini yapıyor
Altına ne giyeceksin
Altına ne giyixeksin
Çok açık değil mi
Bir parça elbise bu ☺️
Tabiki size karışmak için değil fikrimi söylüyorum sadece nasıl olsa siz bana göre seçim yapmayacaksınız yanlış anlamayın lütfen 🙏
İlk buluşma için bir tık bile olda daha kapalı ve ciddi olabilir 🤔
herhalde kreş ögretmeninin yanına gideceksin herkes bebekken en sevdigikıyafeti giysin dendi
Çok komik
giyin guzel
sevgilinse giy altına kumas siyah pantolon mis
Ayy güzelmiş
Külot sütyen pantalon gömlek okey
Kendine yakışanı
Güzel değil başka bi tercih yap bence
Çok hoş
Güzel kimin görüşeceğin önrmli
güzel.
Güzel giyin fazla açan
Çok kısa