Moda & Stil Elbisem sünnette giyilir mi? simeday Takip Et Xper 7 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 210 Yapay Zekaya Sor nasıl sizce güzel mi? Güncellemeler+1 yıl yardımm Elbisem sünnette giyilir mi? Cevapla Güzellik Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı. Giyilir. 0 0 Yorumla
__Atılgan__ Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Evet guzelde neden baş ve aşağı çektin yanliz ayakkabiyla elbise rengi muhtesem secim olmuş 👍👍 0 0 Yorumla
BlackDeacker Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl Bacakların çırpıı 😄onları etlendir biraz o zaman daha çok yakışır 0 0 Yorumla
PandaRiza Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl Bir de elbisesiz görelim ona göre fikir verelim 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,6b cevap paylaştı. Sen sünnet olmayacaksan giyilir neden giyilmesin. Cevabı bilinen sorular bunlar 0 0 Yorumla
BMWciMühendiS Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 92% +1 yıl Neden hep sünnet için giyilirmi diyorsun amac ne elbiyse de gayet iyii ayakların da süper 0 0 Yorumla
Orichalcos Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Topuklu Ayakkabıları beğenmedim hiç güzel olmamış açıkçası elbisenin altına gitmemiş 0 0 Yorumla
Mr_KaoS Takip Et Master Yaş: 32 , eic 88% +1 yıl Moda & Stil konusunda 679 cevap paylaştı. Sünnetçi için kolaylık olur alttan. Hemen sünnet yapar 0 0 Yorumla
Deepsiz Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 33% +1 yıl Moda & Stil konusunda 410 cevap paylaştı. Sünnet bitmedi mi okullar da açık zamansız kaçak penis kesimi olmasın😈 0 0 Yorumla
Bey_NeLmiLeL Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 307 cevap paylaştı. Bence pek güzel bir elbise değil ama fiziğin güzel olduğu için iyi görünüyor. 0 0 Yorumla
corapci4242 Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,9b cevap paylaştı. Elbise pek anlaşılmıyor ancak ayakkabını beğendim 0 1 Yorumla corapci4242 +1 yıl Yok gibi ince 5 den ten rengi külotlu çorapla çok harika şık olursun Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl bu nasıl sünnet hergün soruyorsun kes kes bitmedimi? desene kuzenime vermek istiyorum diye ayrıca bacaklarına ince çorap giy 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Evet giyilir ben çok beğendim, senin bacakların da vücudun da çok güzel. Çok beğendim seni. Harikasın. 🥰🌸🤗😎 0 5 Yorumla ElleBella +1 yıl Dayı sakin ol Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @ElleBella Aaaa Merhaba! Uzun süredir görüşemiyoruz, nerelerdesin. Haklısın vallahi, bilirsin beni içimde kötülük yok, sevgili @simeday ın güzelliği karşısında dayanamadım, kızma lütfen, kazdırdıysam haddimi aştıysam özür dilerim. Yorumla ElleBella +1 yıl Yok Önemli değil güzele güzel demek iyidir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @ElleBella seni özledim desem Yorumla ElleBella +1 yıl Yaz madem Yorumla
mem_û_zîn Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl Vallla kanka 2013 te sünnet oldum ama üzerimde hiç bir şey yoktu yani ameliyat ile olduğum için elbise yoktu yani 0 0 Yorumla
rastgl Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl Aynadan falan cekseydin keşke bu şekilde yorum yapmak saçma. Bacaklarına yapmamı istersen yapabilirim ama😂 Bacağını çekmişsin resmen komik gözüküyorsun 0 0 Yorumla
keremkayar Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl yani bu şekil pek bişey anlaşılmıyor sanki elbiseden çok bacak ayak sorusu gibi 0 0 Yorumla
Cansuxq Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Sünnet olan çocuk görmesin aşko çükü kalkarsa falan😅😅😅😅 1 0 Yorumla
Sirac147 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Çocuöun ski kalkıyorsa zavallıya yapma bu meziyyeti 0 0 Yorumla
MuratveSen Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl La bi düzgün çek şunu tamam memelerin mükemmel anladım 0 0 Yorumla
Sırların_Efendisi_ Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Giyilir giysiler izin veriyorum 0 0 Yorumla
Yaniyorum3131 Takip Et Guru Yaş: 51 , eic 58% +1 yıl giyilir niye giyilmesin, güzel duruyor 0 0 Yorumla
İST34MLT44 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 610 cevap paylaştı. Giyinir gayet normal 0 0 Yorumla
_Rob_ Takip Et Master Yaş: 110 , eic 96% +1 yıl Moda & Stil konusunda 490 cevap paylaştı. Çocuğa giydirin ona lazım olacak böyle bişi 0 0 Yorumla
dertli_insan Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 77% +1 yıl güzel elbisede sünnet için biraz fazla açık gibi 0 0 Yorumla
yanlızkalplerr Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl her şey harika ayakkabı bile mükemmelsin👏👏 0 0 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 723 cevap paylaştı. BOydan iyi duruyor gibi 0 0 Yorumla
badfingerre Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl aynada çeksene ama şık gibi 0 1 Yorumla badfingerre +1 yıl giyilir Yorumla
Asil-Bey Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 445 cevap paylaştı. Gayet şık bir elbise 0 0 Yorumla
Derman034 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Moda & Stil konusunda 550 cevap paylaştı. Belli olmuyor 0 0 Yorumla
Hepyek42 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Moda & Stil konusunda 602 cevap paylaştı. Uzaktan boydan çek böyle belli değil 0 0 Yorumla
xxbosvergitsin Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Moda & Stil konusunda 362 cevap paylaştı. La ayağını gösteriyon elbise yok 0 0 Yorumla
Barbarosakman Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 439 cevap paylaştı. Giyilir 0 0 Yorumla
Abdullahfromworld Takip Et Xper 4 Yaş: 42 +1 yıl az daha uzun olursa daha iyi olur bence! 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
61Cevap
Giyilir.
Evet guzelde neden baş ve aşağı çektin yanliz ayakkabiyla elbise rengi muhtesem secim olmuş 👍👍
Bacakların çırpıı 😄onları etlendir biraz o zaman daha çok yakışır
Bir de elbisesiz görelim ona göre fikir verelim
Sen sünnet olmayacaksan giyilir neden giyilmesin.
Cevabı bilinen sorular bunlar
Neden hep sünnet için giyilirmi diyorsun amac ne elbiyse de gayet iyii ayakların da süper
Topuklu Ayakkabıları beğenmedim hiç güzel olmamış açıkçası elbisenin altına gitmemiş
Sünnetçi için kolaylık olur alttan. Hemen sünnet yapar
Sünnet bitmedi mi okullar da açık zamansız kaçak penis kesimi olmasın😈
Bence pek güzel bir elbise değil ama fiziğin güzel olduğu için iyi görünüyor.
Elbise pek anlaşılmıyor ancak ayakkabını beğendim
Yok gibi ince 5 den ten rengi külotlu çorapla çok harika şık olursun
bu nasıl sünnet hergün soruyorsun kes kes bitmedimi? desene kuzenime vermek istiyorum diye ayrıca bacaklarına ince çorap giy
Evet giyilir ben çok beğendim, senin bacakların da vücudun da çok güzel. Çok beğendim seni. Harikasın. 🥰🌸🤗😎
Dayı sakin ol
@ElleBella Aaaa Merhaba! Uzun süredir görüşemiyoruz, nerelerdesin. Haklısın vallahi, bilirsin beni içimde kötülük yok, sevgili @simeday ın güzelliği karşısında dayanamadım, kızma lütfen, kazdırdıysam haddimi aştıysam özür dilerim.
Yok Önemli değil güzele güzel demek iyidir
@ElleBella seni özledim desem
Yaz madem
Vallla kanka 2013 te sünnet oldum ama üzerimde hiç bir şey yoktu yani ameliyat ile olduğum için elbise yoktu yani
Aynadan falan cekseydin keşke bu şekilde yorum yapmak saçma. Bacaklarına yapmamı istersen yapabilirim ama😂 Bacağını çekmişsin resmen komik gözüküyorsun
yani bu şekil pek bişey anlaşılmıyor sanki elbiseden çok bacak ayak sorusu gibi
Sünnet olan çocuk görmesin aşko çükü kalkarsa falan😅😅😅😅
Çocuöun ski kalkıyorsa zavallıya yapma bu meziyyeti
bu şekilde nasıl anlayalım bro soruyu kes xd
La bi düzgün çek şunu tamam memelerin mükemmel anladım
Giyilir fiziğine da yakışmış yani
Giyilir giysiler izin veriyorum
Ayna yok muydu kankam
giyilir niye giyilmesin, güzel duruyor
Güzel abartı değil
Giyinir gayet normal
İçin rahat ediyosa giy gitsin
Çocuğa giydirin ona lazım olacak böyle bişi
Neden olmasın gayet güzel görünüyor
güzel elbisede sünnet için biraz fazla açık gibi
her şey harika ayakkabı bile mükemmelsin👏👏
18 den büyüksün sen sanki doğru mu
Tercihinse evet giyilir.
sünnet için gerekesiz şık.
BOydan iyi duruyor gibi
aynada çeksene ama şık gibi
giyilir
giyilir ne var ki?
Güzel görünüyor giyilir
Sunnet olurken rahat olur
Gayet şık bir elbise
Gayet başarılı
Belli olmuyor
Giyilir bence cok guzel👍
Elbise nerde
Giyilir, yukarıdan güzel görünüyor.
sizin sunnetler bitmiyor mu
Elbiseyi boş verde sen çok güzelsin
Uzaktan boydan çek böyle belli değil
La ayağını gösteriyon elbise yok
Gayet guzel ideal
Ayakların çok güzel bence giyilir
karamsar olmuş
Gidilirrr
Guzell
Tanga giyesen altına olur
Sen ne güzelsin böyle
Giyilir
Giyilir cano
Giyilir
az daha uzun olursa daha iyi olur bence!