Moda & Stil Saçlarım uzun olduğu için model sıkıntım yok ama karar veremiyor bir türlü. Bu elbiseye nasıl bir saç modeli gider? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Elbise hediye geldi aslında tesettür elbise o yüzden boyun kısmı çok düz benim saçlar açık olacağı için daha salaş bı saç yapayım diyorum Saçlarım uzun olduğu için model sıkıntım yok ama karar veremiyor bir türlü. Bu elbiseye nasıl bir saç modeli gider? Cevapla Hediye Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Onüçüncüyağmur Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 45% +1 yıl Toplu bir model daha iyi olur çünkü yakası kapalı 1 0 Yorumla
Melikenin_oreosu Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Bu elbiseyi giymemek 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Pausushhshs bende çok sevmedim tarzım değil ama hediye olduğu için mecbur giyicem kimseyi kırmak istemiyorum ya birgünden bişey olmaz Yorumla Melikenin_oreosu +1 yıl Ay o zaman enseden topuz müq olur Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim 💚 Yorumla Melikenin_oreosu +1 yıl Rica ederim Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl hacı giyip ataydın 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Haklısın da üşendim ya tembel ruhum foto çekmeye anca yetti Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Toplu bir model daha iyi olur çünkü yakası kapalı
Bu elbiseyi giymemek
Pausushhshs bende çok sevmedim tarzım değil ama hediye olduğu için mecbur giyicem kimseyi kırmak istemiyorum ya birgünden bişey olmaz
Ay o zaman enseden topuz müq olur
Teşekkür ederim 💚
Rica ederim
Salaş veya kıvrımlı bence
hacı giyip ataydın
Haklısın da üşendim ya tembel ruhum foto çekmeye anca yetti
Toplu saç gider
Salaş yap gitsin :d