Ya ayakkabıyı Bayadır gıymıyordum ekonamı malum converse ler çöp oldu bunu kullanacaktım yanlar beyaz yerlerinde falan çatlaklar var ayakkabı boyası alçı falan al dıyolar nasıl yapılıyor bılen var mı ya da önerısı olan
bunu doldurarak tamir edemezsin ama basit bir kural vardır çatağın ilerlemesini engellemek için maket bıçağıyla elma soyar gibi inceden çatlak yeri kes, belli bile olmaz, ama bu ayakkabı orjinal değil, orjinalse git iade et, her türlü hakkın var. Bende yıllar önce çok pahalı br puma almıştım, 5 kere giydim mevsim değişince kutuya koydum, seneye açtığımda ayakkabının her yeri erimişti, götürdüm garantiden değiştirdiler. Tabi biraz sinirliydim o gün
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yok yok alalı ıkı sene oluo degıstırmem ımkansız baya gıydm o yüzden
farketmez ki ayakkabının sayası sağlam ama tabanı parçalanıyor, sebebi kullanılan malzemenin gerekenden önce yaşlanması, git değiştirin de ya da tabanı değiştirtip tamir ettirin de, yapmak zorundalar
dursun öyle giy işte vintage diye itelersin soran olursa
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Çatlakları önlemeyi geç bu ayakkabının altı çok kayıyor nasıl giyiyonuz ben 2 kere yere kapaklandım rezil oldum
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sanırım orjınalını almadın bunları genelde kaykaycılar kullanıyor çok fazla kaymıyor orjınal olmayanlar kayıyor converse nın çakmasında fena kayıyo ben düşmüştm KWMSMWMS