Moda & Stil Modaya çok önem verir misin yoksa sana en çok yakışanı mı giyersin? mehabalarefenim Takip Et Xper 5 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Moda' yı takip edip ona göre mi giyinirsiniz yoksa size ne yakıştıysa onu mu giyersiniz? Modaya çok önem verir misin yoksa sana en çok yakışanı mı giyersin? Cevapla Takip Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,9b cevap paylaştı. Modaya değil sevdiğime göre giyiniyorum 0 0 Yorumla
Lütfetmedinizefenim Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Biraz gorunuse önem vereydimAvratlar sıraya girerdiAma nerdeee... 0 0 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et Master Yaş: 26 , eic 59% +1 yıl Moda kimmiş ya? Bu sene moda diye her yeri yemyeşil yapmışlar zaten rezo 0 0 Yorumla
Burakx12 Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 95% +1 yıl Ben kendime neyi yakışıtyorsam o benim modamdır 0 0 Yorumla
Guzin-abla Takip Et Xper 7 Yaş: 68 , eic 98% +1 yıl Bence moda kişinin kendine yakışanı giymesidir 0 0 Yorumla
İdentityKa Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Moda & Stil konusunda 847 cevap paylaştı. Yakıştığını düşündüğümü giyerim.. 0 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Moda & Stil konusunda 5,2b cevap paylaştı. Önem vermem 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Modaya değil sevdiğime göre giyiniyorum
Biraz gorunuse önem vereydim
Avratlar sıraya girerdi
Ama nerdeee...
Moda kimmiş ya? Bu sene moda diye her yeri yemyeşil yapmışlar zaten rezo
Ben kendime neyi yakışıtyorsam o benim modamdır
bana yakışanı giyerim
Bence moda kişinin kendine yakışanı giymesidir
Ne yakıştıysa onu giyerim
Hoşuma gideni giyerim
Bana yakıştıysa modaya uygundur 😎
Yakıştığını düşündüğümü giyerim..
Hoşuma giden.
Kendime yakısanı giyimeye ozen gösteririm.
takip ediyorum evet
Önem vermem
Modaya göre kendi tarzımda giyinirim
Yakışanı