Kadinlar ya da kadinsi güzel pasifler giymeli bence tanga yakışıyor. Ama kıllı popolara yakışmıyor ve kadin gibi duruyor. Ben erkeğim, boxer giyiyorum hep
Biz erkek milleti olarak beyler bizde Tanga giymeliyiz kadınlar kadar. Aşırı derecede sıksık boxer ve hipster denilen lanet olası itici külotları giymek yerine Tanga giymeliyiz. (Thong For Men)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
giymem.
Bazı adamlar rahat olduğundan bazıları tarz ve dahada bazıları ise hoş buluyor tanga kulodu giymeyi
Adamda daha iyi durmus
Evet aynen
Evet erkeklerin çoğuna tanga çok yakışıyor her erkek giymeli çünkü yakışıklı ve karizma yapıyor
Adam?
Hahaha kadınlar erkeklerin poposuna bakar diyorlar doğru demek 😂
Bakarız 😂
Popoya bakan kız candır 😂
@BayyxQ evet kadınlar erkek poposunu severler bu doğru bir gerçek.
@BayyxQ kadınlar erkeklerin kalçalarına hep bakıyorlar popomuzun dolgun olduğuna farkediyorum kadınların gözü erkek poposunda
Erkeği öyle sever misin sen, poposunun arasinda kiz gibi tangali?
Gerçekten mi? Niye ki popomuza?
@Ögrtmn42 biz erkeklere bile yakışıyor o yüzden
Kadinlar ya da kadinsi güzel pasifler giymeli bence tanga yakışıyor. Ama kıllı popolara yakışmıyor ve kadin gibi duruyor. Ben erkeğim, boxer giyiyorum hep
Kıllı popolarda biraz azaltsın kılları popolarının tanga giysinler sonrada
Pasifsen giy, pasif değilsen yakışmaz hiç
Aslında her erkek giyebilir yakışıyor
Bence yakışmıyor popon arasina istermiş gibi
2. Resim neyse de sjajssj 1. Midem bulandı ya 🤢🤢😝
Niye biz erkekler giyebiliriz tanga. 1. Resimde neyse olabilir
Ciddi ciddi giyen erkek var mı
Evet tabii bazı kadınlar ve bazı erkekler giyiyor
Erkeklerde giymeyi çok seven var tangayı
@AteistCan hatta tüm erkeklere tavsiyem beyler tanga giyelim hepimiz
@AteistCan erkekler artık sıksık hep boxer ve hipster giymeye bir son vermeli. Tanga giymeye alışmalı.
ben ablamınkileri giyiyorum
Sende kendine alabilirsin erkek tangası
var mı ki?
Bende var
Evet giyiyorum
Ben giyiniyorum
Tabi rahat
Yok tövbe
Biz erkek milleti olarak beyler bizde Tanga giymeliyiz kadınlar kadar. Aşırı derecede sıksık boxer ve hipster denilen lanet olası itici külotları giymek yerine Tanga giymeliyiz. (Thong For Men)
Evet
Senin ben anneni skmmm bacım
Mk topitopu
Niye yani topitop oluyoruz. Biz erkek milleti olarak boxer ve hipster giymekten bıkmalıyız.
Şu lanet olası boxer ve hipster külotları aşırı derece giyenler lanet olası psikopatik itici rezillik. (Thong for men)
Tanga giyen vurduruyordur
Ancak vurdurmadığı halde bile giyen var aslında.
evet var hoş göründüğü için sırf. ve de çok çok rahat olduğu için.