Moda & Stil Bu ceket erkekler için mi kızlar için mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Çok saçma soru diyebilirsiniz :)) Bana sorulsa ben de derdimEmin olmak istiyorum ya Bu ceket erkekler için mi kızlar için mi? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Moda & Stil konusunda 8,1b cevap paylaştı. Erkekler icin küf yesili mi ne bu asgeri yesil galiba 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Askeri yeşilin daha açığı Küf renginin daha koyusuDhdhhdhdhhdhdh galiba Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Harika bir stil Yorumla
кєℓєвєкк___ Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Askida cekseydin keske kardes ya 😅 böyle xok bisey belli degil ama sade fark etmez gibi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hdhdhhdhdhdhhd bilemedim ya Bunun fermuar ve düğme yerleri parlak ya O yüzden kızlar için sandım. Hiç anlamıyorum bu işlerden :)) Yorumla кєℓєвєкк___ +1 yıl Dügmenkn görünen kismi ic tarafda kaliyor yani citcitlarsan görünmez Yorumla
SimonRiley Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Montu giydiğimi hayal ettim 10 saniye içinde 3 kez kimliğim istendi 0 0 Yorumla
elifkaymaazz Takip Et FenomenXper 5 Yaş: 24 +1 yıl Unisex gibi geldi bana, isteyen giyer :D 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Umarım öyledir ya :)) Yorumla
pollypockets Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Herkes giyebilir 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Fotoğrafta çok belli değil galiba da Şey ya düğme ve fermuar yerleri parlıyor Bu bir şey ifade ediyor mu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Erkekler icin küf yesili mi ne bu asgeri yesil galiba
Askeri yeşilin daha açığı
Küf renginin daha koyusu
Dhdhhdhdhhdhdh galiba
Harika bir stil
Askida cekseydin keske kardes ya 😅 böyle xok bisey belli degil ama sade fark etmez gibi
Hdhdhhdhdhdhhd bilemedim ya
Bunun fermuar ve düğme yerleri parlak ya
O yüzden kızlar için sandım. Hiç anlamıyorum bu işlerden :))
Dügmenkn görünen kismi ic tarafda kaliyor yani citcitlarsan görünmez
Montu giydiğimi hayal ettim 10 saniye içinde 3 kez kimliğim istendi
Unisex gibi geldi bana, isteyen giyer :D
Umarım öyledir ya :))
Herkes giyebilir
Fotoğrafta çok belli değil galiba da
Şey ya düğme ve fermuar yerleri parlıyor
Bu bir şey ifade ediyor mu
Erkek işi bu
Unisex bir parça