Geçen yaz eşimle Antalya'da 5 yıldızlı bir otele gittik tatil için, eşim orada ilk defa tanga bikini giydi ve bu durumu ben orada öğrendim. Sizce eşim bu durumu önceden bana söylemeli miydi ilk kez olduğu için yoksa söylemesine gerek yok mu zaten? Siz olsaydınız önceden eşinizin bu konuda fikrini alır mıydınız yoksa ona sormadan orada tangalı bikini giyer miydiniz?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
tatile gitmişsiniz tatildede mi kısıtlayacaksın? anlamadım. herkes bikini giymiş o elbise mi giysin
hayır normal bir bikini değil, tanga bikini giymişti poposunun yarısından fazlasını açık bırakan bir bikini giymişti
olsun bir şey olmaz yanında sen varken giyiyor sonuçta
sen tanga bikini giyecek olsaydın eşine sorar mıydın önceden ?
Ben eşime sormadan bikini ve çortlu kombinler aldım tatile giderken evde ailemle asla o giiyimleri giyemem kayınbabam var dışarıdada izin vermiyor arkadaşları var ama orada bizi tanıyan kimse yok sadece ikimiziz ve hiçbir şey söylemedi
anladım bu da farklı bir yöntem tabii, peki mesela çocuğunuz olursa o zaman da gene benzer şekilde evde farklı tatilde farklı giyinir misin.
ben ayri evde yaşamak istiyorum ayri evde eşim ve cocugumla istedigim gibi giyinirim) kayınbabam olunca insan saygisindan hurmetinden giyinmiyor ama onu seviyorum gerçekten işde oldugu zamankar giyorum işden gelince ustumu değişirim hemen) sonuçta insan eşiyleyken güzle giyinmek ister
bence de haklısınız bazı ailelerde başka aile bireyleri olunca insan rahat edemiyor, mesela yanında şort giyemezsin vs gibisinden.
aynen ama sorun etmiyorum. ölmem sonuçta giymezsem
peki mesela o evde olmazsa evde sadece sen , eşin, çocuğun olsanız kalçalarına kadar şort giymek ister miydin?
evet giyerim niye giymiyim
evet eşinleyken giymen kadar normal bir şey olamaz zaten
Ne giyeceğime karışan bir eşle çok sürmezdi o evlilik.
ne giyeceğine karışmak değil de en azından bir fikri mi almalı mıydı bu konuda, sonuçta tanga bikini giymiş normal bir bikini değil ve ilk defa orada giydi
Ben sormam! Kocam bilirdi az çok ne giyeceğimi bence
normalde bikini giyiyordu ama tanga bikiniyi ilk defa orada gördüm, sen uzun zaman bikini giydikten sonra aniden tanga bikini giyer misin ve eğer giyersen bunu sorar mısın eşine?
Normal bikiniyi de tanga haline getiriyoruz ne var bunda? İz en aza indirgendiğinde daha güzel duruyor ten.
bu da doğru ya peki sen bunun için eşine sorar mıydın, bu şekilde nasılım falan diye?
Sormam kör değil ya
peki o dese ki iyi ki karımsın, mükemmel birisin falan o zaman hoşuna gider miydi , ona ne derdin cevap olarak?
Olabilir giyecek tabiki
tanga bikiniydi giydiği ve ilk defa orada giydi, normal bikini değildi
Olsun tatil sonuçta
sen giyer misin peki öyle bir otelde ve eğer giyersen bunun için önceden eşinin de fikrini alır mısın?
Evli deyilim giyerim
Eşine giyme deseydin
ya onu diyemedim ama açıkçası çok da rahatsız olmadım sadece tanga bikini biraz daha açık olduğu için belki bana da sorar diye düşünmüştüm.
Sizmi takip attınız
hayır ben size takip atmadım.
Anladım
Herkes giyiyor orada ne var bunda.
ama normal bir bikini değildi, tanga bikiniydi
Onu giyiyoruz bizde ama sadece otelde
anladım poponun tamamı mı açıkta yoksa yarısı mı bir de mesela diğer aile üyeleri bilir mi tanga bikini giydiğini vs ?
hayır almasına gerek yok normal zaten
tanga bikini giymişti ama
Siz görmediniz i hic
önceden bikini giyiyordu zaten ama tanga bikini giydiğini ilk defa gördüm, takdir edersiniz ki bikiniyle tanga bikini arasında fark var.
Evet var peki tatil yerinde neden kinyadırgadınız anlamadım
ilk defa giydiği için ve bana söylemediği için
Anladım ama yakıştıysa ve tatil yeri tabi giyebilir ilginc
evet kazım abi çok haklısın