Moda & Stil Kızlar, eşiniz için özel kıyafetler alır mısınız? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Eşiniz aldığında bu kıyafetleri giyer misiniz Güncellemeler+1 yıl Güncelleme Kızlar, eşiniz için özel kıyafetler alır mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Tokyo3318 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 82% +1 yıl Alırım sonuçta benim zevkim daha önemli bi nevi 2 7 Yorumla Soran +1 yıl Peki onun aldıklarını giyer misin Yorumla Tokyo3318 +1 yıl Giyerim ben öyle şeyleri önemserim onun sevmesi benim için çok önemli Yorumla Soran +1 yıl Hangi tarz kıyafetleri daha çok seviyorsun ve evde nasıl giyiniyirsin Yorumla Tokyo3318 +1 yıl Rahat takılırım genelde şort felan Yorumla Soran +1 yıl Şort askılı en güzeli. Ama öylede eş çok rahat durmaz Yorumla Tokyo3318 +1 yıl Eee artık orası belli olmaz Yorumla Soran +1 yıl Evde yakaladığı yerde kollarına alır artık belli olmaması mı var 😂 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Moda & Stil konusunda 8,2b cevap paylaştı. Alabilirm saten gecelik filan 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Beğenirsem giyerim 1 9 Yorumla Soran +1 yıl Sen hangi tarz giyersin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Spor giyerim Yorumla Soran +1 yıl Vucut hatlarını belli eden mi yoksa bol tarzda mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İki tarzı da giyerim Yorumla Soran +1 yıl Soruyu beğene bilir misin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden Yorumla Soran +1 yıl Merak ettim seni konuşmak istedim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben daha fazla konuşmak istemiyorum Yorumla Soran +1 yıl Peki teşekkür ederim iyi geceler Yorumla
SevgiLeyla Takip Et Xper 4 Yaş: 46 +1 yıl boxerlarını ben alırım 1 1 Yorumla Soran +1 yıl O sana aldığında giyer misin Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Alırım sonuçta benim zevkim daha önemli bi nevi
Peki onun aldıklarını giyer misin
Giyerim ben öyle şeyleri önemserim onun sevmesi benim için çok önemli
Hangi tarz kıyafetleri daha çok seviyorsun ve evde nasıl giyiniyirsin
Rahat takılırım genelde şort felan
Şort askılı en güzeli. Ama öylede eş çok rahat durmaz
Eee artık orası belli olmaz
Evde yakaladığı yerde kollarına alır artık belli olmaması mı var 😂
Alabilirm saten gecelik filan
Beğenirsem giyerim
Sen hangi tarz giyersin