Bu bizim burada olsun başka gezmeye gittiğim illerde olsun penti çalışanları hep açık birde hepsi kısa etekli çoraplı özellikle mi öyleler yani iş yeri mi istiyor
Pentinin kurulus amacı külotlucorap zaten. O yüzden tanıtmak amacıyla calısanlarına ayda 5-6 tane corap bedava veriyorlar. Etek boylarına yönetim karısmıyor onlar calısanların tercihi
Ben sadece bir kere açık oldum başkada olmadım orta okul sonda kapanmıştım hani bazıları abartılı giyiniyor yani ben kadın olarak bile bakıyorum ki erkekleri düşünemiyorum
Kızlar Ne Diyor
Aldım kimin ne düsündüğü önemsiz
Ben tesettürlüyüm diye bana tuhaf baktı kız
Salla ya
Bende salladım ama birqzda rahatsız oldum
Bi ara pentide calıstım part time bunun acıgı kapalısı yokki herkes gelip neler neler alıyor
Bende aldım neler neler 😂
İyi yapmıssın bacım bende alıyorum 😝😄
Ya bir şey soracam pentide çalıştım dedin ya
Tabi sor
Bu bizim burada olsun başka gezmeye gittiğim illerde olsun penti çalışanları hep açık birde hepsi kısa etekli çoraplı özellikle mi öyleler yani iş yeri mi istiyor
Pentinin kurulus amacı külotlucorap zaten. O yüzden tanıtmak amacıyla calısanlarına ayda 5-6 tane corap bedava veriyorlar. Etek boylarına yönetim karısmıyor onlar calısanların tercihi
Anladım pantolonlu hiç görmedim ya da nadir deyim ama hepsi çoraplı çorapsızda yok onu merak etmiştim
Pantolon yasak etek giymek zorunlu. Boylarına yönetim karısmıyor ama
Kampanya günleri pantolon giymeye izin veriliypr sadece onun dısında yasak canım
He anladım ama hepside manken gibi ☺️ maşallahları var
Ona göre seciyolar evet😄
Anladım ☺️ ben tesetürlüyüm çalışamam o zaman orada 😂
Kapalı almıyorlar zaten çünkü dediğim gibi firma çalışanının üzerinden çorap tanıtıyor
Anladım etek boyu biraz kısa olsada almazlar mı
Ah ah ne coraplar giyerdimm az kazandırmadım onlara. Üzerimde görüp alırlardı😄
Kız sadece kızlar bakmaz ki erkeklerde bakar 😂
Hahaha erkekler genelde esleriyle geliyordu onlarında kafası yerde. Kafaları kalksa kavga cıkar😄
Yerdeyse demekki bacağına bakıyordur 😂😂 bende eşimle gidiyorum evet bizimkisi de öyle
Allah mesut etsin bacımm yarın da sütyen kampanyası olacakmıss hepsi tek fiyat haberin olsun ihtiyaç varsa 😄
Anladım saolasın bacım darısı başına ☺️ gideyim o zaman yarın birde diğer kıyafetlerden pek yok pentide özel şeylerden
Büyük mağazalarına bak daha fazla cesit bulursun 😄
Özellerden var mı oralarda
Eşimle bakıyoruz beğeniyoruz öyle alıyoruz ☺️
Özel dediğin fantezi isiyse öyle seyler pek olmuyor ama seksi ürünler cok var yeni sezonda bi bak derim :))
Biz biraz fantezi arıyoruz evet o dediklerinden alıyorum ama genelde fanteziler yerel mağazalarda
Bir keresinde kızın birinin giydiği fileli çorap vardı orada çalışan kız giymişti ondan gördüm eşime gösterdim alayım mı diye almıştım ☺️
Çorapları gercekten güzel
Aynen güzel kaliteli hemde yırtılmada olmuyor
Açık işin çorap neyse biz kapalılar içinde önemli bazen çok lazım oluyor kıyafetlerin altına
Evet bende her çeşit çorabı var bazı eteklerin altına giyince havası bile değisiyor haha😄😂
O gün ki giyen kız bildiğin miniydi yani nasıl oturuyordu bilmiyorum eşime fazla bakma demiştim gösterdikten sonra 😂😂
Hahahha iyi demissin oda abartmıs işteyken file çorap giymek bana abartı geliyor
Aynen bencede abartı ama yakışmıştı kıza ☺️
Ama ben hep merak ederim iyi cesaret öyle açık giyinmek
Evet ben giymem o kadar
Ben sadece bir kere açık oldum başkada olmadım orta okul sonda kapanmıştım hani bazıları abartılı giyiniyor yani ben kadın olarak bile bakıyorum ki erkekleri düşünemiyorum
O açık olduğumda sponsorum pentiydi ☺️
Ordamısın
evet
Bende aldım ama tipik tipik baktı tesettürlüyüm diye