Bana biraz şov gibi geliyor nedense, yoksa soğuk havalarda açık giyinmek ikinci gün insanı hasta eder yahu :/
Bence şov.
Bence değil.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Bana biraz şov gibi geliyor nedense, yoksa soğuk havalarda açık giyinmek ikinci gün insanı hasta eder yahu :/
Şahsım adına kat kat giyinmekten nefret ediyorum ama şortta giyemem 😂 hacim büyük bende donar totom😂😂😂 şaka bir yana giyene de yakıştırıyor ise saygımız sonsuz ama ben üşüyen biriyim croptan etekden elbiseden ileri gidemem oda karda yağmurda değil✌🏻
teşekkür edrim🙏
Soğuk havalarda bile ince giyinirim.
Çabuk terleyen bir yapıya sahibim.
Anca karakış olursa kalın giysiler tercih ederim.
Genelde kışın triko tercih ederim.
O mağazadaki kalın kazakların kaşe pantolonların bir tanesi dahi dolabımda yoktur.
Bünye meselesi kişi üşümüyorsa kendini nasıl rahat hissediyorsa öyle giyilebilir.
Yaz kış farketmeksizin.
gittiği mekana bağlı , kapalı bir yere gidiyordur okey mesela şık bir restaurant , gece kulübü falan tamam da avm geziyorsa, sokakta geziyorsa açık giyinmek hele soğuk bir yerde şovdan öte canım
Hasta eder haklısınız isteyen istediği gibi giyinir herkes kendinden sorumludur ama bu aralar sert hava mevcut mevsimsel geçişde hastalıkları
Bol olduğu mevsimdeyiz dikkat edilmesi gerekli sağlıklı günler diliyorum ,,,
Cevap
37Cevap
Bence seven giyer
Guzep giyinemeyen kizlarin guzel giyinen kizlara yaptigi yorum acik giyiniyorlar circir oluyolar gibi oldu bu soru. Ben soguk havada Esohmaninimi giyerim diyen kiz zaten evden cikmiyoki koca bulsamda kicimi buyutsem diye bakiyo. O disardaki giyimine laf söylenen kizlarda parcalaya parcalaya calisiyor kariyer yapiyor is yerine gore giyiniyor statusune gore.
Hemcinslerimden midem bulanıyor, erkeklere artık suç bulmuyorum. Yazın tamam tercih meselesi de kışın bunu kasten yapmak amacın dışına çıkan bir yönelim. İyice sap. ıttınız bu havada bugün göbeği açık kadınlar gördüm. Mide bulandırıcısınız samimiyetimle söylüyorum. Senin göbeğini görünce derecen yükselmiyor arkandan sadece k.. dedirtiyorsun. Sonra sapık sonra ay ellendim ay sıktırıldım. Kısa bot ayağımda, üstümde mevsimlik parka ile gezerken sağda solda arizona kertenkelesi gibi et gördüm
@xPsychopath Bunun taciz ile alakası yok, kışın kasten vücut sergilemek için giyipte ellendim diyerek cıngar çıkaran istemem yan cebime koyan kişiler ile alakası var. Ki şort giyen erkekleri de taciz ediyorlar, arkadaşımın g.. elledi kadının biri. Boş yapma, sen boş yap diye yazmadım, fikrini yazmak istiyorsan fikir kısmına tüne, benim yorumumun altına değil. Avukatı değilsin arizona kertenlelerinin.
@gizemnnn İşte gizemcim benim yorumumu aykırı bulan a.. g.. öt meraklısı kişiler maalesef klişe burası arabistan değil kelimesine sığınan acizler işte. Tamam herkes istediğini giysin de özgürlük adı altında çıplaklar kampına çevrilecek bir ülke değil. Milletin çoluğu çocuğu var, kimse gö.. t meme görmek zorunda değil, sütyen ile dolaşıyorlar ve burada kekonun biri gelmiş burada özgürlük dersi veriyor. Kışın birde ya kışın yapılacak iş mi
turkiyede mi artik millet soyunmus yani vaybe o kekolar meme popo görmek icin özgürlük diye sacmaliyorlar herkes isteidni giyer evt ama göbek popo emem acankn amaci baska kimse kusura bakmasin evlisi barklsii erkek var snein memeni görmek mi zorunda benve cok istekli bu kadinlar
kadınların neresine baktığını bu kadar belli etme bari
hıhı aldatan erkekler için
sevgilim var zaten neyini kıskancam lan djdkfkfkfo
biliyon mu bende çok inatçı biriyim asla sıkılmam
arizona kertenkelesi? :D:D:D:D
yok ok kurbağası
@xPsychopath nikimin hakkını vereceyim diyosun?
tabi
@xPsychopath ne mutlu sana
Soğuktan affedersin bir yerlerine kadar titriyorlar ama gösterişi kimseye bırakmıyorlar. Maksat ilgi çekmek. Şık olmak istedikten sonra illa biryerleri açmaya gerek yok. Adabıyla giyinipte çok şık görünen onlarca kadın var.
Havanın soğuk olması mini etek ve elbise giymeme ve dekolte giymeme engel değil. Her daim şık olmayı seviyorum. Ayrıcı işim güzellik uzmanlığı insanları güzel karşılamak zorundayım.
Eğer gideceğiniz yere araçla gidiyorsanız, bulunduğunuz ortam sıcaksa kışın açık giyilebilir hatta ben kışın etek giymeyi yazın giymekten daha çok seviyorum
Herkes istediği gibi giyinir isteyen şov yapar isteyen öyle seviyordur şu kıyafet işini salın artık isterlerse eksi 40 derecede çıplak gezinsinler kime ne? Karşımdan gelen birisi soğuk havada açık veya kapalı giyinmişse banane? Sizene biz daha bu kafayla gidersek şeriata göz yumarız
Karışmayın artık her şeye burnunuzu sokuyorsunuz
Kaç yılında yaşıyoruz ya mağarada mısınız alooo
Sendeki genleşme yazın elektrik tellerinde yok be kardesim
Gösteriş. Sonra sosyal medyada ağlıyorlar hastayım migrenim tuttu nane limon içiyorum doktora gitsem mi vesaire.
Kimin ne giydiği tabii ki bizi ilgilendirmez istediği amaçla yapabilir ama ben soğuk bir yerde yaşıyorum ve arada daha şık giyinmek istiyorum donuyorum ve konforum sıfır oluyor orası ayrı.
Soğuk havada ince kıyafetler giyerek hastalığa davetiye çıkarmak istemiyorum. Soğuk havada olması gerektiği gibi giyinirim başkası nasıl giyinmiş benim umurumda olmaz.
Ben manitin yanında lahana gibi montuma sarılıp bere şapka ne varsa takıyordum. Baktım böyle ilerlemiyor açık giyinmeye karar verdim. Karda etek topuklu giydim
Yangın ayşeler için bir şey diyemem ama ben sürekli üşüyen biri olduğum için soğuk havalarda utanmasam üstümde battaniyeyle dışarı çıkcam. Açık giyenleri gördükçe daha çok üşüyorum 😂
Aynıyız 🤭
Açık bir bayan değilim ama açık olsaydım açık giyinmeyi şov olarak kullanmazdım tarzımı konuşturur tarzımla akıllarda kalırdım
canimiz neyi isterse onu giyiyoruz kimsenin ne dusundugunuzu onemsedigi yok bir de size sov mu yapalim?
ben sıcak soguk fark etmez sort etek elbıse gıyıyorum soguksa corap gıyıyorum ve bunyemden oturu usumuyorum da ayrıca pantolondan rahat ve daha sıcak tutuyor bedenımı sardıgı ıcın sov olarak dusunenlerın sorunu oldugunu dusunuyorum
Sorunlular zaten. Bunların çoğu max 14 yaşında anne babası bu dediklerini giymesine izin vermeyen veletler.
Çıldırmışlar 😃 Bugün gördüm, soğuk rüzgar esiyor, kız neredeyse sütyenle dolaşıyor; abi bu kadar mı yandınız ya 😃😂😂
Şovu bilmiyorum ama hep acaba bunlar niye üşümüyıe diye her gördüğümde düşünüyorum benim götüm donarkenn
Minileri ve askılıları şimdi giyinmek daha rahat , üşütecek kadar soğuk değil. Hırka alınca ısıtıyor
Soğuk havada da insan popo baş açma derdinde olmaz ya
Şov değil hasta olmuyordur vücudu dirençlidir soğuğu seviyordur.🤷🏼♀️
Değil isteyen istediği gibi giyilebilir saygı duyuyorum
Çok özeniyorum öyle giyinenlere valla nasi donmuyolar kışın 😂ben ölüyom soğuktan
Kesinlikle show zaten acik giyindiğine bin pişman oluyorlar sonra
İşin şovu dersek çok çok çok hafifletmia hatta baska acidan bakmks oluruz. İşin nesi oldugu belli ama onu soyleyince KS otomatik ceviriyor baska seye😄
Nasıl mutlu oluyorsan öyle giyinmelisin sağlığına zarar vermeyecek şekilde
herkesin algısı farklı tabi heryerdeki hava sıcaklığı da aynı değil
Bence şovu, insan orası burası donarken neyin derdine düşür 🤔🤔
Sağlık durumu yoksa,
hem şov hem apitallık.
Başkalarının yapamadığını yapıyorum iyi bir tatmin duygusudur
O soguklugu bastırıyor demekkı ıcındekı enerjı :D
şov abi nasıı donmuyosunuz bahar neyse de karda kışta donar insan yani dköxpsmxgmdhd
Ben genelde pek üşümem. Sonbahar, ilkbahar ve yaz sadece bi t-shirt ile kalabilirim.
Erkekler soruyu gtuyle okumus galiba fjskdkdkd kimsenin kiyafete karistigi yok soguk havalarda giyilmesinin tuhaf oldugunu soylemis soran kisi ne mlsiniz aw ya
Aynen ha 😂😂
Ödleri kopmus iki gtt meme göremicez diye, soruyu bile anlamadan direkt savunmaya gecmisler 😂😂😂
Hemcinslerim bile bu kadar savunmamisken bunlara noluyosa djsjd belli amac😂😂
Kadın kendini öyle rahat veya iyi hissediyordur, öyle giyinir. Kime ne?
soguga karsı dayanıklıysa giyinilir neden olmasın
Kadınlar nedense öyle yapıyor şov yapmanıza gerek yok her hallerinizle bakarız kadınlara
Şov tabii ki. Amaç güzel giyinmekse kapalı ama şık bir şeyler giyilebilir.
Onu bende merak ediyorum benim Bi yerlerim üşürken onlar açık saçık nasıl gezebiliyor utanmasam gidip soracm :))
Ben şov olarak değilde giyinmek hoşuma gittiği için giyerim
Gariplerin üstlerine giymeye elbiseleri yok, alamıyorlar çünkü diye düşünüp böylelerine acıyorum.
Ben montla dolaşıyorum millet ninni etekle alttan ısıtmalı misiniz anlamadım gitti
Bende kışın açık giyiniyorum yaz olunca hava iyice sıcak oluyor onun için yazın kapalı giyiniyorum kışın açık giyiniyorum
@AylakMomo giyinilir bence sizdeki o kilotluçorap var mı yok mu 😊 bende pantolon altına giyiyorum kışın çok sıcak tutuyor 🤗
Bence kesinlikle ŞOV
Ben donuyorum onlar nasıl donmasın onlarda üşüyor ancak belli etmiyor ama bence çok saçma yaptıkları
İsteyen istediği gibi giyinsin
Ben giyemem donuyorum çünkü 😂
Aman dikkat et 😊👍
Bende çok merakettigim bı konu birine sordum oda kilotlu çorap sıcak tutuyo demisti
Bence şov afedersiniz it gibi titriyor hal crop kazak mini etek giyiyorlar saçmalık
Giyinmenin amacı nedir. Bu sorunun karşılığı malumunuz son derece basit...
Giyinmenin amacı nedir😂
şovla alakası yok bence o anki ruh haline göre giyilen kıyafetler
Bence değil neden şov olsun ki.
Şov tabiki şık giyinmek için açık giyinmek şart değil ki ilgi manyaklarını her mevsim popon gösterme çabasında işte naparsın
okadar acik giiynmek normal mi
her yerini göstermek istiyorlar bence cok istekli kudurmuslar sapik erkekde cok amacina ulasiyorlar
evet ama yine de yapıcam hahaha
Bence değil yaz kış giyinebilirim ☺️
Şov ya zıngır zıngır titriyor insan 😄
Şov tabi başka ne olacak
Bacaklarimi acmam ama ust kismi acik giyinirim
Kesinlikle show.
Bacak çok üşümüyo da crop giymek hakkaten şov ya
10 derecenin altında şov olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?