Moda & Stil Dilde piercing seksi duruyor mu sizce? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Yoksa itici bulanlardan mısınız? Güncellemeler+1 yıl Peki deldiren var mı? Çok acıyor mu? Dilde piercing seksi duruyor mu sizce? Cevapla Piercing Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
_Emre___ Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 96% +1 yıl Hayır , çok itci ve iğrenç.. negatif bir görünüşBöyle bir şey çekici duruyor diyen erkek düzgün bir erkek değildir, sende onu seçiyor ve seviyorsan sendede sorun vardır.. 0 0 Yorumla
ÇileliBayankuş Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Bence hoş duruyor ama bazı durumlarda sıkıntılı olabilir 1 8 Yorumla Soran +1 yıl X-ray de mi 😂 Yorumla ÇileliBayankuş +1 yıl Hayır 😂 Yorumla Green009 +1 yıl Oral kanka oral 😅 Yorumla bunlar_hep_meraktan +1 yıl oralda degısık hıssettırıyo ama Yorumla Soran +1 yıl Onda niye sıkıntı olsun djdjdjd Yorumla bunlar_hep_meraktan +1 yıl sıkıntı degıl ten ile metalin karısımı bı zevk alınıyo Yorumla Green009 +1 yıl @bunlar_hep_meraktan hayır ondan değil dil tam baş kısmın altındaki hassas noktaya geliyor sert metal de oraya darbe atınca bommm 😅 Yorumla bunlar_hep_meraktan +1 yıl @Green009 pıercıngı yaptıran patlamaya da hazırdır Yorumla
Kimyacı1i Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 85% +1 yıl Bence seksi. Göğüs ucundaki piercing de seksi 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Ondan huylanırım Yorumla Kimyacı1i +1 yıl Niye huylanasin Yorumla Soran +1 yıl Hassas bi yer 😅 Yorumla Kimyacı1i +1 yıl Senin çok mu hassas 😀 Yorumla Soran +1 yıl Herkesin hassas :D Yorumla Kimyacı1i +1 yıl Sever misin o hassasligi 😀 Yorumla Soran +1 yıl Deldiremeyecek kadar en azından :D Yorumla Kimyacı1i +1 yıl 10 üzerinden 8 var mi hassasiyet 😀 Yorumla
CeryanMühendisiii Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Olsa da olur olmasa da diyenlerdenim ben : ) Zira oral sekste çokta haz verdiği söylenemez. 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Rahatsız mı ediyo Yorumla CeryanMühendisiii +1 yıl Değince bir tuhaf oluyor. Bir de kadın için de sorun bence. Yorumla Soran +1 yıl Kadın için nasıl sorun Yorumla CeryanMühendisiii +1 yıl Sonucta agzında demir var :) Yorumla Soran +1 yıl Çok rahatsızlık verirse çıkartılır o çok mesele değil alışılır diye düşünüyorum Yorumla CeryanMühendisiii +1 yıl Denenebilir.. : ) Yorumla
_bernaa_ Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Piercingin seksi durani göbekteki deligindeki olabilir o da bellki, dilde pek hoş görünmüyor 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,6b cevap paylaştı. Pis duruyor. Yemek yerken birikir etrafına falan 🤦🏽 0 0 Yorumla
MmartKedisi Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Moda & Stil konusunda 778 cevap paylaştı. İtici... piercing, vücudun her yerinde itici... göğüs ucuna ve klitorise takan var.. Iygghhh 0 0 Yorumla
SakarIQ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Sexsi durduğuda oluyor itici durduguna piercing in yara intahap yapıp yapmamasına bağlı 0 0 Yorumla
süper-süperman Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl bence seksi 😉 dilime değdiği zaman ne hissederim bilmiyorum ama hoş geliyor bana 0 0 Yorumla
Meredian Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Dilde piercing oral seks yaparken penis başının altına harika bir uyarı yapar 0 0 Yorumla
Severance Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl İnsan vücudunda piercingin yakıştığını görmedim henüz. 0 0 Yorumla
Gothroc Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Ben seviyorum. piercing sevdiğim için hoş geliyor bana. 0 0 Yorumla
yancys Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı. Cok acitmazmi. Yemek uerken acitmazmi.70 yasina gelince torunun nene bu ne hal demezmi 😅😅 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Çıkartınca kapanıyor 70 yaşına kadar kalmasına gerek yok :D Yorumla yancys +1 yıl Bnce gerek yok onunla seksi olcagima.. farkli seyler denerim Yorumla
AleAle94 Takip Et Xper 1 Yaş: 31 +1 yıl Bence yakışmıyor. Onun yerine nipple piercing daha özel ve seksi, tavsiye ederim 😉 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Nipple beni huylandırır Yorumla AleAle94 +1 yıl Alışınca güzel oluyor, insan bazen huylanmak istiyor 😉 Yorumla
selamasdf Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Saçma bence, karnı seksi buluyorum ama saksoda dil olayı hoş olabilir 1 0 Yorumla
YaralıSevda01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı. Dilde dudakta göğüste gobekte cok Seksi duruyor 1 0 Yorumla
beyazyakalıanarşist Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 94% +1 yıl Burun, kaş, göbek falan hoş oluyor 1 0 Yorumla
bunlar_hep_meraktan Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl öpusurken guzel olur veya oralda 0 0 Yorumla
sprinter-tosbağa Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Nipple piercing en çekici olan piercing. 0 0 Yorumla
Kimbukimberly Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 49% +1 yıl Moda & Stil konusunda 420 cevap paylaştı. Kişinin tipine göre değişiyor. 0 0 Yorumla
Tanju34 Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Bana göre en sexsi durduğu yer burun 0 1 Yorumla Tanju34 +1 yıl Göbekte de olabilir Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Seksi bence. Oral çağrışımı yapıyo 1 2 Yorumla deliduygular90 +1 yıl Inceyi gormek ne guzel Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @deliduygular90 ince değil aslında. Çok net Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,4b cevap paylaştı. gereksiz bulanlardanım :) 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1b cevap paylaştı. bana itici geliyo yaa 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl sexsı olur tabı ama olmasada olur :D 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl senınle konusmam lazım Yorumla
Ferhat0380 Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Moda & Stil konusunda 595 cevap paylaştı. Cekici Fransız usulu öpüşürken fena 0 0 Yorumla
deliduygular90 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl Oral icinse iyide normalini bilemem 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Normalde? Yorumla deliduygular90 +1 yıl Guzel duruyor aslinda ama kisiden kisiye degisir bu benim kisisel gorusum Yorumla
Laita123 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 71% +1 yıl Moda & Stil konusunda 365 cevap paylaştı. İtici 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 3,3b cevap paylaştı. Ben sevmiyorum 0 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. İtici 0 0 Yorumla
Theseussz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 84% +1 yıl Moda & Stil konusunda 839 cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kişiye göre değişir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl klitorisinede piercing taktıran varmış 0 2 Yorumla Soran +1 yıl O kadar değil :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl evet çok abartılı olur 😊 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
Hayır , çok itci ve iğrenç.. negatif bir görünüş
Böyle bir şey çekici duruyor diyen erkek düzgün bir erkek değildir,
sende onu seçiyor ve seviyorsan sendede sorun vardır..
Bence hoş duruyor ama bazı durumlarda sıkıntılı olabilir
X-ray de mi 😂
Hayır 😂
Oral kanka oral 😅
oralda degısık hıssettırıyo ama
Onda niye sıkıntı olsun djdjdjd
sıkıntı degıl ten ile metalin karısımı bı zevk alınıyo
@bunlar_hep_meraktan hayır ondan değil dil tam baş kısmın altındaki hassas noktaya geliyor sert metal de oraya darbe atınca bommm 😅
@Green009 pıercıngı yaptıran patlamaya da hazırdır
Bence seksi. Göğüs ucundaki piercing de seksi
Ondan huylanırım
Niye huylanasin
Hassas bi yer 😅
Senin çok mu hassas 😀
Herkesin hassas :D
Sever misin o hassasligi 😀
Deldiremeyecek kadar en azından :D
10 üzerinden 8 var mi hassasiyet 😀
Olsa da olur olmasa da diyenlerdenim ben : ) Zira oral sekste çokta haz verdiği söylenemez.
Rahatsız mı ediyo
Değince bir tuhaf oluyor. Bir de kadın için de sorun bence.
Kadın için nasıl sorun
Sonucta agzında demir var :)
Çok rahatsızlık verirse çıkartılır o çok mesele değil alışılır diye düşünüyorum
Denenebilir.. : )
Piercingin seksi durani göbekteki deligindeki olabilir o da bellki, dilde pek hoş görünmüyor
Pis duruyor. Yemek yerken birikir etrafına falan 🤦🏽
İtici... piercing, vücudun her yerinde itici... göğüs ucuna ve klitorise takan var.. Iygghhh
Sexsi durduğuda oluyor itici durduguna piercing in yara intahap yapıp yapmamasına bağlı
bence seksi 😉 dilime değdiği zaman ne hissederim bilmiyorum ama hoş geliyor bana
Dilde piercing oral seks yaparken penis başının altına harika bir uyarı yapar
İnsan vücudunda piercingin yakıştığını görmedim henüz.
Ben seviyorum. piercing sevdiğim için hoş geliyor bana.
Cok acitmazmi. Yemek uerken acitmazmi.
70 yasina gelince torunun nene bu ne hal demezmi 😅😅
Çıkartınca kapanıyor 70 yaşına kadar kalmasına gerek yok :D
Bnce gerek yok onunla seksi olcagima.. farkli seyler denerim
Bence yakışmıyor. Onun yerine nipple piercing daha özel ve seksi, tavsiye ederim 😉
Nipple beni huylandırır
Alışınca güzel oluyor, insan bazen huylanmak istiyor 😉
Saçma bence, karnı seksi buluyorum ama saksoda dil olayı hoş olabilir
Dilde dudakta göğüste gobekte cok Seksi duruyor
Burun, kaş, göbek falan hoş oluyor
İtici yakışmıyor
Çok itici hiç hoş değil
öpusurken guzel olur veya oralda
Nipple piercing en çekici olan piercing.
Kişinin tipine göre değişiyor.
Seksi benceee🙂bi kac yerde de iyi
Basit izlenimi verdiği kesin
İtici buluyorum
Bana göre en sexsi durduğu yer burun
Göbekte de olabilir
Seksi bence. Oral çağrışımı yapıyo
Inceyi gormek ne guzel
@deliduygular90 ince değil aslında. Çok net
gereksiz bulanlardanım :)
bana itici geliyo yaa
Kullanırken daha da bi’ tatlanıyor