Moda & Stil Sizce bu elbisenin hangi rengini alayım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Hepsini ayrı ayrı çok beğendim karar veremedim yardımcı olur musunuz? Sizce bu elbisenin hangi rengini alayım? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,8b cevap paylaştı. Mor olan güzel 1 0 Yorumla
UNUTMAKYOK2 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Alttan 2 ve 3 ya da 1 üçe düşürdüm en azından 🤣 1 0 Yorumla
Lolsjmnnsnsn Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Ten rengine göre seçmelisin ve hangisi sana daha çok hitap ediyorsa 1 0 Yorumla
ilkersezenn Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 63% +1 yıl Moda & Stil konusunda 413 cevap paylaştı. Ten rengine bağlı bence ama üstten ikinciyi beğendim ben fotoğraftaki manken için 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ten rengim bunun gibi, biraz daha açık hatta Yorumla
benbircezveyim Takip Et Guru Yaş: 42 +1 yıl Moda & Stil konusunda 418 cevap paylaştı. vişne çürüğüne bayıldım nişanın olacak herhalde 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Kuzenimin düğünü için Yorumla benbircezveyim +1 yıl iyi ama dediğimi al Yorumla Soran +1 yıl Diğer renkler de güzel Yorumla benbircezveyim +1 yıl ama o renk daha göz alıcı geldi bana birde gül kurusu biraz masumiyeti vişne çürüğü daha çok aşkı ve dişiliği öne çıkarmış gibi geldi Yorumla
İzmirliPrenses00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,3b cevap paylaştı. üsten 4. sıradaki 1 0 Yorumla
CounterOffensive111 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Üçüncü sıradaki bence en güzeli. 1 0 Yorumla
kırgınsevgili Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Lila ya da açık yeşil olan. İkisi de müthiş 1 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Moda & Stil konusunda 3,2b cevap paylaştı. Hepsi çok güzel hepsini al 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Çok yardımcı oldunuz Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 3,3b cevap paylaştı. Lacivert 1 0 Yorumla
serdarcihan5 Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,6b cevap paylaştı. bordo hoşmuş 1 1 Yorumla serdarcihan5 +1 yıl hanisni alırsan lütfen paylaş resmini Yorumla
MuzluSoda8181 Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Hepsini al 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Çok yardımcı oldunuz Yorumla MuzluSoda8181 +1 yıl Rica ederim 😎 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Mor olan güzel
Alttan 2 ve 3 ya da 1 üçe düşürdüm en azından 🤣
Ten rengine göre seçmelisin ve hangisi sana daha çok hitap ediyorsa
Ten rengine bağlı bence ama üstten ikinciyi beğendim ben fotoğraftaki manken için
Ten rengim bunun gibi, biraz daha açık hatta
vişne çürüğüne bayıldım nişanın olacak herhalde
Kuzenimin düğünü için
iyi ama dediğimi al
Diğer renkler de güzel
ama o renk daha göz alıcı geldi bana birde gül kurusu biraz masumiyeti vişne çürüğü daha çok aşkı ve dişiliği öne çıkarmış gibi geldi
üsten 4. sıradaki
Üçüncü sıradaki bence en güzeli.
Lila ya da açık yeşil olan. İkisi de müthiş
Hepsi çok güzel hepsini al
Çok yardımcı oldunuz
Lacivert
bordo hoşmuş
hanisni alırsan lütfen paylaş resmini
Laciverti ile bebek gibi olursun
en üstteki
Hepsini al
Çok yardımcı oldunuz