Moda & Stil Kuzenimin kınası için güzel mi? hüzünlübirkekk Takip Et Xper 6 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 312 Yapay Zekaya Sor Çok aceleye geldi aşırı yoğun olduğum için anca böyle kombinleyebildim perşembe günü giymeli miyim? Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar teşekkür ederim 70 küsür yorum geldi ve hepiniz beğendiniz neredeyse çok incesiniz 💖 Güncellemeler+1 yıl Bugün akşam kına var kesinlikle giyeceğim Kuzenimin kınası için güzel mi? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 15 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı. iyi bence 1 0 Yorumla
hülyaesn Takip Et Xper 6 Yaş: 58 , eic 100% +1 yıl Bel bölgesi daha belirgin ve aşağıda olan kemerli bir abiye daha şık durur bence 1 1 Yorumla hüzünlübirkekk +1 yıl Belim çok ince : ( kötü duruyor Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Hanım hanımcık kızsın, Ne giysen yakışır sana hüzünlü kek 😢 🥧 😂 1 2 Yorumla hüzünlübirkekk +1 yıl Çok teşekkür ederimm Cevap sahibi +1 yıl Rica ederim kușucuk :)
Senyoritta Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 64% +1 yıl Bence gayet güzel kına için giyilir kapalı olsam giyerim 1 0 Yorumla
Keslerr Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Bence gayet güzel olmuşsun sade zarif ve mevsime uygun renkler 1 0 Yorumla
Berkatıcı Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 83% +1 yıl Bence çok yakışmış disney pressesleri gibi olmuşsun ben çok beğendim 1 0 Yorumla
ilaydaaaanur Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Kına için çok soluk gibi geldi.Daha canlı bir kombin deneyebilirsin. 1 0 Yorumla
Ardavezeynep10 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 91% +1 yıl Moda & Stil konusunda 681 cevap paylaştı. Rengi daha canki olsa güzel olurmuş ama modeli güzel, iyi eğlenceler 1 0 Yorumla
barbied Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Lanetli bebek gibiBaşka bi şey denesen güzel olur 1 0 Yorumla
Gürkanbedir Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Merhabalar 🙃Sade ama hoş duruyor tabiki de giyilebilir 1 0 Yorumla
__Icârus Takip Et Bilge Yaş: 109 , eic 99% +1 yıl Sana da bi kıyafet bulamadık be, şu kına bitse de kurtulsan assdjdk 1 1 Yorumla hüzünlübirkekk +1 yıl Agaajzgjabxsjx Yorumla
Diyarbakıırlı_21 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Elbise yakılmış biraz bol ama yakılmış Minak boyuna fiziğine 🌸 0 1 Yorumla Diyarbakıırlı_21 +1 yıl Kınada yicek bişi var mı 😂 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Belini bağlamassan tesettüre uygun olacaktır ama bu haliyle günaha giriyosun haberin olsun 1 2 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Örtüyüde omuzlarını kapatıcsk şekilde indirmen gerekiyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen bilirsin benim yorumum bu kadar gerisi sana kalmış Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ateistin birisi kapalı kızlardan hoşlanmıyordu gelmiş yorum yapmış birde. Kombinin şık, artık kına ve düğünlerde sade giyiniyor gelinin kardeşi bile. 0 2 Yorumla hüzünlübirkekk +1 yıl Ya bırak onlara kız olsun yeter cidden neyse teşekkür ederim balım 💖 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cidden kimse onu zorlamadi ama gelip yorum yapıyor. Rica ederim canım 😘 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hayirlisiyla su kina bi bitseydi turkiyede olsam sirf senin icin butik acardim 😂 0 5 Yorumla hüzünlübirkekk +1 yıl 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ciddiyim kiz valla en azindan ugrasmazdin boyle surekli ne giysem diye Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen Nerde yasiyosun bak hele Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Uyuz 😃 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aferin sana Yorumla
Lemean Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 353 cevap paylaştı. Kına için aşırı sade.. 1 1 Yorumla Yalamakisterim61 +1 yıl sevgilin var mı Yorumla
Murattisttt40 Takip Et Xper 1 Yaş: 43 +1 yıl Güzel sade göğüslerin biraz dolgun sanirim o sayede kurtarmış sma yoksa kötü dururdu 0 0 Yorumla
UglyBeautiful Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Elbise mi yoksa etek mi 0 3 Yorumla hüzünlübirkekk +1 yıl Elbise Yorumla UglyBeautiful +1 yıl Çok güzelmiş. Güzel günlerde kullanın Yorumla hüzünlübirkekk +1 yıl Çok sağ olun Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,5b cevap paylaştı. kınayı getir aney demeye başla:) 0 2 Yorumla hüzünlübirkekk +1 yıl Ahahah şu an kına yerindeyim akşama yaparız Yorumla çok_yaramazınız +1 yıl bak ya ağlatma akşama mı yani çok üzmeyin gelini :) Yorumla
-Rebel_Lilith- Takip Et Bilge Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Güzel... Hanım hanımcık görünüyorsun. 0 2 Yorumla hüzünlübirkekk +1 yıl Çok teşekkür ederim 😍 Yorumla -Rebel_Lilith- +1 yıl Rica ederim... 😊 Yorumla
pinklove123 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 41% +1 yıl Çok tatlı şirin bir elbise 0 1 Yorumla hüzünlübirkekk +1 yıl 💖💕 Yorumla
essekfaruk23 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Olmaz çok kapali bence biraz Aç 0 1 Yorumla hüzünlübirkekk +1 yıl Hadi ordan Yorumla
Sevdamdın_sen Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 88% +1 yıl Çok sade sanki bordo olşsaydı süperdi 0 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 855 cevap paylaştı. Yakışmış iyi kınalar dfgb 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Çok güzel ama ayakkabı? 0 4 Yorumla hüzünlübirkekk +1 yıl Altta kaybolmuş çok kısayım shajbdjabd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nddkdjdjcjdjxjdjdj elbise uzun da olabilir hemen kısayım demee Yorumla hüzünlübirkekk +1 yıl Maalesef görünen o ki kısayım : d Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hahahahaha yok beee Yorumla
Demir666 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Moda & Stil konusunda 369 cevap paylaştı. Krem çok güzel renk 1 0 Yorumla
avrupali-genc Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl yesil kirmizi reng yokmu 1 1 Yorumla avrupali-genc +1 yıl burdamisin Yorumla
uzaylı_tony Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Moda & Stil konusunda 324 cevap paylaştı. iyi iyi güzel 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
63Cevap
iyi bence
Bel bölgesi daha belirgin ve aşağıda olan kemerli bir abiye daha şık durur bence
Belim çok ince : ( kötü duruyor
Hanım hanımcık kızsın, Ne giysen yakışır sana hüzünlü kek 😢 🥧 😂
Çok teşekkür ederimm
Rica ederim kușucuk :)
Bence gayet güzel kına için giyilir kapalı olsam giyerim
Bence gayet güzel olmuşsun sade zarif ve mevsime uygun renkler
Bence çok yakışmış disney pressesleri gibi olmuşsun ben çok beğendim
Kına için çok soluk gibi geldi.
Daha canlı bir kombin deneyebilirsin.
Rengi daha canki olsa güzel olurmuş ama modeli güzel, iyi eğlenceler
Lanetli bebek gibi
Başka bi şey denesen güzel olur
Merhabalar 🙃
Sade ama hoş duruyor tabiki de giyilebilir
Sana da bi kıyafet bulamadık be, şu kına bitse de kurtulsan assdjdk
Agaajzgjabxsjx
Elbise yakılmış biraz bol ama yakılmış Minak boyuna fiziğine 🌸
Kınada yicek bişi var mı 😂
Belini bağlamassan tesettüre uygun olacaktır ama bu haliyle günaha giriyosun haberin olsun
Örtüyüde omuzlarını kapatıcsk şekilde indirmen gerekiyor
Sen bilirsin benim yorumum bu kadar gerisi sana kalmış
Aşık oldum Giyiminize Zafifliğinize Sevgiliniz var mı?
Bence güzel olmuş
Ateistin birisi kapalı kızlardan hoşlanmıyordu gelmiş yorum yapmış birde. Kombinin şık, artık kına ve düğünlerde sade giyiniyor gelinin kardeşi bile.
Ya bırak onlara kız olsun yeter cidden neyse teşekkür ederim balım 💖
Cidden kimse onu zorlamadi ama gelip yorum yapıyor. Rica ederim canım 😘
Hayirlisiyla su kina bi bitseydi turkiyede olsam sirf senin icin butik acardim 😂
😅
Ciddiyim kiz valla en azindan ugrasmazdin boyle surekli ne giysem diye
Sen Nerde yasiyosun bak hele
Uyuz 😃
Aferin sana
Güzel, giyebilirsin.
Çok hoşsunuz hanımefendi
Hoş duruyor. 😊
Güzelmiş ama giyende güzel 😅
Güzel. Sade olan her şey hoşuma gider
Güzel altına bir topuklu ile tamamdır
Kına için aşırı sade..
sevgilin var mı
guzel bebis giy
guzel olmussun
Güzel sade göğüslerin biraz dolgun sanirim o sayede kurtarmış sma yoksa kötü dururdu
Elbise mi yoksa etek mi
Elbise
Çok güzelmiş. Güzel günlerde kullanın
Çok sağ olun
kınayı getir aney demeye başla:)
Ahahah şu an kına yerindeyim akşama yaparız
bak ya ağlatma akşama mı yani çok üzmeyin gelini :)
Güzel... Hanım hanımcık görünüyorsun.
Çok teşekkür ederim 😍
Rica ederim... 😊
Çok tatlı şirin bir elbise
💖💕
Olmaz çok kapali bence biraz
Aç
Hadi ordan
Biraz sade onun dışında güzel
Günlük kaçmış sanki
Çok sade sanki bordo olşsaydı süperdi
Yakışmış iyi kınalar dfgb