Moda & Stil Hangi mini elbise daha çekici görünüyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Dar mini elbise mi yoksa kloş etekli mini elbise mi dışarıda daha çok dikkat çeker? Dar mini elbise Kloş mini elbise Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangi mini elbise daha çekici görünüyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Kimbukimberly Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 49% +1 yıl Moda & Stil konusunda 420 cevap paylaştı. Giyen kişiye bağlı bence fit ve güzel bir vücudu varsa ikisi de yakışabilir aksi taktirde herkes yakışanı giymeli. 0 0 Yorumla
Ardavezeynep10 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 91% +1 yıl Moda & Stil konusunda 681 cevap paylaştı. Vücut tipine göre değişir ama klos etekler daha hoş geliyor bana 1 0 Yorumla
melina_97 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kıyafeti taşıyana bağlı bence. Seksi bir kadın ikisiyle de çok çekici gözükebilir. 0 0 Yorumla
ayla_xxx Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 51% +1 yıl Moda & Stil konusunda 716 cevap paylaştı. dar elbise daha güzel 2 3 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla ayla_xxx +1 yıl daha hoş ve seksi görünüyor bana göre Yorumla serdarcihan5 +1 yıl alttaki daha hoş ama bunu giymene eşin onay verimi Yorumla
putthathere Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl dar elbiseler seksi kloslar tatlı 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hangisini tercih edersiniz Yorumla
serdarcihan5 Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,6b cevap paylaştı. alttaki ama rüzgarda sıkıntılı 0 0 Yorumla
bunlar_hep_meraktan Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl fızık guzelse ıkısıde cekıcı olur 0 0 Yorumla
İlayda5555 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Birinci daha güzel bence 0 1 Yorumla 34Derbeder34 +1 yıl Giyermisin peki Yorumla
MuratveSen Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Kesinlikle B 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla MuratveSen +1 yıl Daha seksi Yorumla
tinyboy52 Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl kloş candır 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla tinyboy52 +1 yıl rüzgarda uçuştuğu için Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Giyen kişiye bağlı bence fit ve güzel bir vücudu varsa ikisi de yakışabilir aksi taktirde herkes yakışanı giymeli.
Vücut tipine göre değişir ama klos etekler daha hoş geliyor bana
Kıyafeti taşıyana bağlı bence. Seksi bir kadın ikisiyle de çok çekici gözükebilir.
dar elbise daha güzel
Neden
daha hoş ve seksi görünüyor bana göre
alttaki daha hoş ama bunu giymene eşin onay verimi
dar elbiseler seksi kloslar tatlı
Hangisini tercih edersiniz
2. elbise daha güzel bence
alttaki ama rüzgarda sıkıntılı
Kloş çok hoş durmuyor mu? :)
fızık guzelse ıkısıde cekıcı olur
İkisi de albenisi olan kıyafetler...
Birinci daha güzel bence