Moda & Stil Kıyafet tercihiniz genelde hangi markadan oluyor? birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Kıyafet tercihiniz hangi marka? Güncellemeler+1 yıl Guncel Kıyafet tercihiniz genelde hangi markadan oluyor? Cevapla Marka Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Son zamanlarda barriels and oils'den almaya başladım baya 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl zara, stradivarius, bershka, pull&bear, mavi, adidas, 0 0 Yorumla
ÜçYapraklıÇiçek Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 86% +1 yıl Yakışanı bulduktan sonra markası önemli değil. Pazardan bile giyerim fkcmckmf 0 0 Yorumla
Utukk_aann Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 88% +1 yıl Marka bu ekonomide üstüme ne yakışıyorsa o 🤣😂 0 0 Yorumla
Azzy21 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Ayakkabı, eşofman genellikle nike,bazı ayakkabı modelleri puma, gerisi farketmiyor. 0 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 38 , eic 86% +1 yıl Moda & Stil konusunda 792 cevap paylaştı. spor giyinmeyi severim suskun çiçeğim marka önemli değil 0 0 Yorumla
Gürkanbedir Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Merhabalar 🤗Genellikle Altınyıldız ve Calvin Klein 0 0 Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Moda & Stil konusunda 450 cevap paylaştı. Markalı ürün almıyorum. Gidiyorum halk çarşılarından, ucuz giyim mağazalarından alıyorum. 0 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Moda & Stil konusunda 520 cevap paylaştı. Polo 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Son zamanlarda barriels and oils'den almaya başladım baya
zara, stradivarius, bershka, pull&bear, mavi, adidas,
Yakışanı bulduktan sonra markası önemli değil. Pazardan bile giyerim fkcmckmf
Marka bu ekonomide üstüme ne yakışıyorsa o 🤣😂
Ayakkabı, eşofman genellikle nike,
bazı ayakkabı modelleri puma, gerisi farketmiyor.
spor giyinmeyi severim suskun çiçeğim marka önemli değil
Merhabalar 🤗
Genellikle Altınyıldız ve Calvin Klein
Markalı ürün almıyorum. Gidiyorum halk çarşılarından, ucuz giyim mağazalarından alıyorum.
semt pazarı :D :D
marka önemsiz her yer
Eskiden zaraydı şimdi dolabımdan
Tişörtlerim avva pantolonum mavi
Polo
Marka fark etmiyor.
pazar knk