Hangisi kadında daha güzel durur?
vanilya
çiçek
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Vanilya kokusu brni cildirtiyor. miknatis gibi.. cicek kokulari da sadece orjinal parfumlerde guzel.. ama herkes acik parfum. aliyor.. o koku uzetinde degisip gidiyor yarim saat bile olmadan.. farkinda degil kullananlar.. sabun gibi kokuyor.. ama vanilya gercektir , kaybolmaz ve cok guzel kokar..
çiçeği aldım. vanilyayı alacaktım da bana fazla seksi geldi açıkçası. ben o kadar çekici bir kokuyu taşıyamazdım
ben o kadar çekici bir kadın değilim ki. parfümüm doldurma değil merak etme :)
çok pahalı bir şey de değil ama fena durmuyor tenimde :) 19 yaşındayım daha fazla gelmez mi seksi bir koku
Chanel tarzi kokular.. belki.. ama yasin ne olursa olsun , fresh ama ic giciklayici kokular var.. bunlari bulundurman dogru olur.. pazara giderken degil belki ama , alisverise giderken arkafaslarinla bulusmaya giderken.. bu koku kimden geliyor efekti onemli.. yeterki teninle ve o anki giyiminle ortussun.. ben cok bilirim , kizin biri duruyor otobuste yanimda mesela , aman aman bir kiz degil ama koku oyle hos ki , obkiz birden cekici hale geliyor ve dikkatimi cekiyor.. guzelligi ikinci plana dusuyor o an.. koku cok onemlidir.. herkes cicek kokuyor zaten.. ama tek tik kizin uzerindrn oyle hos kokular aliyorumki kimi zaman , yanlis anlamayacagini bilsem cevirir sorarim ya, da cok guzel kokuyorsunuz derim , hatta ilgilenirim bile , duruma gore.. ama bizim kizlarimiz malum, ya korkar ya rahatsiz olur bunun sorulmasindan.. asiliyorum zanneder vs.. koku cok onemlidir.. hafif ama ic giciklayici olanlari.. yanimda alelade kokan guzel bir kizdan ziyade , muhtesem kokan normal bir kiz
Allah beni kahretmesin vanilyayı vajina olarak gördüm hahahaaa :)) bide gizli olunca sen girip bir takılım dedim bir daha baktım vanilyaymış :))
için fesat :)
soruya cevap ver bariii :)
Cevap
14Cevap
çiçek kokusu tek çeşit değil ki.. milyon çeşit çiçek var..
ama benim kadın kokusuna en çok benzettiğim sümbüldür..
vanilya sür, omuzuna ekmek banarım o derece
hahahah ciddi soruyorum yaaa :)
vanilya vanilya, ciddi ciddi vanilya
pekiii :)
vanilla. duyunca kokuyu ısırasım geliyor :)
Vanilyaliçiçek kokusu pampa
offf :D
hiç biri : en güzeliii...
çiçek koklamakla bıtmez doyumsuzdurrr
peki teşekkürler
şimdilik yok :)) vanilya kokusunu neden sevmiyosun ya da daha az seviyosun? ben ona da bayılıyorum :)
Bu kokulari arac icin kullaniyorum ben :)
Cicek
teşekkürler
Lavanta kokusu
lavanta kokusu seçeneklerde yok kii
Çiçek
Teşekkürler
vanilyaaa
peki
cicek :)
teşekkürler :)
Çiçek 🌹
pekii