Cidden merak ediyorum, üşümüyor musunuz yoksa her şey moda için mi?

Cidden merak ediyorum, üşümüyor musunuz yoksa her şey moda için mi?

Sırf moda ya da millete güzel görüneceğim derdine düşüp incecik giyinen kadınların hepsi tüm yaz boyunca hasta buyurun bakın etrafınıza. Sırf güzel görüneyim farklı görüneyim diye böyle kılıklara girip virüs yuvası olan insanları uzak tutun hayatınızdan.
Ana sayfada güzel giyinen kızları görüp soruya tıklayınca köpeği görmek çok iyiydi😂😂😂😂
Bu arada ben de çok üşüyen biriyim ama sonuçta dışarıda oturmuyoruz yürürken vücut biraz ısınıyor sonra bir yerlere giriyoruz zaten eğer dışarıda kalmami gerektiren bir isim olsa ben de tarzı onemsemem ama tam bir kış insanıyım kışın yapacağım kombinleri yazin planlamaya başlıyorum
bacakların fazla üşüyeceğini sanmıyorum üşüse de bir şey olmuyor ama göbeği açık nasıl giyiniyorsunuz ya
benim yazın bile karnım üşüyor crop giyemiyorum hemen ağrıyor kaldı ki kışın giyiyorlar bir de modayı da geçtim hasta olursunuz yapmayın ya kışın soğuğunda neyin modası allah aşkına
Şık giyim ince olmak zorunda değil ki. ya da kalın giyim kötü görünmek zorunda. Tamamen kıyafete ve kombine bağlı. Birde bazı insanlar cidden üşümüyor yani alışmış olanlar da var. Tabi termal çoraplar taytlar falan da çıktı yani her ince görünen kıyafet ince değildir.
Cevap
79Cevap
Üşüyorlardır
Yazmıyacaktım yinede yazıyım dedim, bu kızlar genelde tipten kazanmayalardır bi taraflarını sonuna kadar açıp
(yaz/kış farketmez) prim kasmaya çalışırlar, hayattaki tek vasıfları cnsellign Afrika’sı olan Türkiye de kız olmalarıdır, onuda kendi çabalarıyla yapmamışlardır. dikkat edin ortalıkta hep aynı modeller dolaşıyor, tipsiz crop ve şort kendilerine özgü bir stilleride yok. kısaca hepsini özetleyecek olursak ne millete ne vatana nede kendilerine hiçbir faydaları olmaz bunların erkek avlamaya alışkınladır çünkü
Adamın dibisin sen
Başımızdan geçen bir olayı anlatmak isterim bundan 6 yıl önce tabi o zamanlar yenı 20 li yaşlara gireceğim havada buz gibi minibüs duragında bekliyoruz.(bu arada kendi işim minibüsçülük). Kızın biride minibüsün hareket etmesini bekliyor o esnadada sigarasını içiyor, kızda mini etek ve üzerinde mont cekmiş öylece içiyor sigarasını, o esnada belediye temizlik görevliside yerleri süpürüyor. Kızın o mini etekli halini görünce dayanamadı bizde olaya şahidiz 5-6 kişi dayı kıza yaklaştı ve şunu dedi; kızım yanlıs anlamada ben bu havada kat kat elbiseler kazakalar birde belediyenin verdiği kıyafetleri giyiyorum hala üşüyorum sen nasıl bu şekilde üşümüyorsun dedi kızda dayıya dönüp dayı bendeki ateş sende olsa sen popon bile miktirirsin dedi. O esnada biz gülmekten yere yıkıldık o kızlarında soguk havada bu şekil giyinmeleri içlerinde ateşten kaynaklıdır😅
Dönüyorlar ama güzelliklerinden ödün vermiyorlar, sonra da cırcır oluyorlardır. Kafasızlık başka bir şey değil
Hayır canım alışkanlık o ince ceket giyip altına kısa crop giysem bile kışın öyle donma olmuyor her insan vücudu aynı değil
cok fazla disarda bulunmuyorlar da olabilirler direk arabadan in işe/eve, ya da içten termal giyinmiş olabilirler vs. Bende kat giyiniyorum ama isterse yazlık giysinler bize ne, şu Kadinlar bile Kadinin kiyafetine yok acik giyinmiş yok tesettür yok kat yok ince kime ne yahu millet aya biz ayi oluyoruz böyle şeyler konuşuldukca
Anlam veremiyorum bu “millet ay a gidiyor bilmem biz nasılız” cümlesine.
Ay a gidip ne yapıyorlar hani ne oluyor ki? 😂😆
Böbrek hastası bir nesil yetişiyor maalesef. kimsenin giyim tarzina karisamam hakkim yok buna ana birileri öğretsin bu gobegi ve bel bolgesi acik giyinen arkadaslara, bobreginizi yavas yavas bitiriyosunuz zamanla ne demek istedigimi anlarsiniz. eskiler neden bellerini sararlardi bi sebebi vardir degilmi genc yasli farketmez sariyolardi arasdirin netten
Benim en soğuk aldıgım nokta bel ve ayak kısmıdır. Kışın bir kadın beli açık dolaşıyorsa maldır. Bunlar birde devamlı hasta olur, soluk benizleriyle ben hep böyleyim yaaa diye dolaşan tiplerdir. Ulan oturma organın açık folaşırsan tabi devamlı hasta gezersin.
Bir kız arkadaşım vardı iş yerinde sürekli kışın ortasinda bile bilekleri açık olacak illaha bütün kış hasta olarak gezerdi bazıları cidden hasta olacağını bile bile ince giyiniyor kışın ortasında kısa çorap nedir Allah aşkına doahdojwjxd tamam şık duruyor anladık.
Kademe kademe alışıyor insan -35 derece soğukta gömlek üzerine cruiser yelek giyerek geziyodum. İlk zamanlar dondum hatta ölümden döndüm 40.7 derece ateşlenip ama zamanla alıştım. O dediğin kızlar da öyledir
Gösteriş ugruna sağlıklarını riske sokan düşüncesiz onlar. Onlari normal görmeyin ve kendinizde sorun varmis gibi dusunmeyin. Sorunlu olan onlar, siz degilsiniz.
Karakterleriyle ic guzellikleriyle dikkat çekemeyeceklerini bildikleri için vucutlari sergiliyolar hadi yazin anlarım sıcak ama bi insan o sogukta kendine niye bunu yapar
bazi insanların kanı sıcak oluyo bu küçüklükten büyüme şekline bağlı, çocukken ince giyinen insanlar büyüyünce de ince giyiniyor yani alışkanlık diyelim şuna
Üsümuyolar çünkü vücut yağ dokularindan dolayi ve metabolizmalarindan kaynakli olarak tabiki östrojen hormonunun salinimi , bi o kadar vucut isisinin disariya aktarilmamasi ve libidonunda vermis oldugu patlama kuvvetiyle kızlar üşümez
Öyle giyinenler genel de cafe de ya da iş yerinde oturan insanlar oluyor. Zaten ulaşımlarını arabayla falan sağladıkları için çok üşüdüklerini sanmıyorum
Ayaklarıma çorap giymeden kış geçiyor soğuk odada yatmayı seviyorum. Bazende çok usudugum oluyor. Çok soğukta herkes üşür. Benim içimde thsirt ve bir mont olur soğuklarda
Bazı kızlar güzel olmadığı için ya da iyi bir karaktere sahip olmadığı için vücudunu sergilemeye bayılırlar sırf iki erkeğin ilgisi için şekilden şekile giren kadınlar var..
@yapramıye teşekkür ederim🙏🏻 ✨✨
@Bihteeerrr bir kadından bunları duymak ne kadar güzel 😊👏👏👍👍 ben bu yazdığinin altına imzamı atıp saygıyla eğilirim önünde 🙏🙏🙏👏👍
@saglıkcı1120 teşekkür ediyorum 🙏🏻🌟
Rica ederim ne demek 🤗 benimde iki sorum varda size onlarda görüşünüzü paylaşabilirmisiniz 😊@Bihteeerrr
Çeliğin şarkısı geldi aklıma birden soruyu görünce 😂
https://www.youtube.com/embed/2G3eU_vFsEABen öyle kat kat giyinmeyi sevmem hele ki boğazlı kazaktan falan nefret ederim
Çok üşüyen biri de değilim
Amaçları ilgi çekmek sadece. Ben de kat kat giyiniyorum. 🥺
Kisin dugune giderken incecik giyinmistim mecburen g0tum buz kesmisti o gun bu gundur kis aylari atkisiz sapkasiz montsuz cikmam
kanka donuyor onların, hastalık üstüne hastalık geçiriyorlar ama işte, güzel olma isteği nelere kadir.
G ö t leri
Benim kanım hep düşük 3 veyahut 8 çıkar çok üşürüm bende şaşırıyorum hatta imreniyorum nasıl üşümeden bu şekilde giyiniyorlar diye hep kendime sorarım
İçiyorum alyuvarlar tembel çalışıyormuş yeterli kanı yapmıyor kilo yapıyor raporlu kan ilaçları kullanıyorum maalesef
🙏 teşekkürler
Asla kat kat giyinemiyorum giyen nasıl terlemiyor rahat ediyor anlamıyorum. Bana bir ceket yeterli oluyor ya da şal
Kışa başlarken nasıl giyersen kış sonuna kadar öyle devam ve evet gerçekten ince (2 kat - hırka falan) giyince daha az üşüyor insan
Hemcinslerini tanımıyormusun bebeğim onların için de ateş var bazen o ateş içine gireni de yakıyor soğuducu olmazsa oşmaz.
Bana göre moda kıyafet parçalarını birbirine uydurabilmek bir yerlerini açmak moda değil gerçek kombin değil kolaya kaçmış olunuyor öyle vücut hatlarını da kıyafete uyduracak bir parça olarak göreceksek sadece okey ama o da etik değil 😅
İron man i izlediysen göğsünün ortasinda bi çükurda beyaz ışıklı bi enerji kaynagi vardir. Enerjisini ondan alir.
Bu kizlarin da biyerinde oyle bir enerji aldiklari çukur biyer var. Ama sadece ışık saçmiyor
Bu soruyu gürünce aklıma bu sahne geldi 😅
Vücutlarını sergileyecekler diye, güzel olacaklar diye beline soğuğu yiyip adet sancıları çeken kızlar gördüm. O acıya hiç dayanamiyorlar yine de regl bitince açıyorlar. İnsanlar akillanmaz.
Vücut sergilemeleri lazım nabsınlar oralarını buralarını mecburen açacaklar
Hayır canım şort/etek falan giyince üşümüyoruz içten ısıtmalıyız biz 😄
Sorun üşüyen bizler de. Sağlık sorunlarından dolayı o kadar fazla üşürüz aslında. Onların ki normal
Abzanlık ve azgınlıktan oluyor bunlar. Hepsi ateşli..
Bunu ben de merak etmişimdir hep, ama şimdiye kadar kimse cevap vermedi
Onlar kendilerini göstereceğim diye köpek gibi titriyorlar ama yine de bildiklerinden şaşmıyorlar
Üşüyor ama sırf güzel görüneceğim diye öyle giyiniyorlar
Bi ara cok kalin giyindim otobuste eger inmeseydim baygınlık geciriyordum nerdeyse kanim cekildi sicaktan boğuluyor gibi oldum buyuzden kışın kalın hic giyemiyorum
Herkesin vücut ısısı farklı olduğu için üşümüyor olması normal bence.. Bende üşümem kolay kolay. :)
O incecik giyen kızlarda doğal kalorifer var hem arkadan hem alttan ısıtmalı😂😂😂😂😂
69 yaşındaki sevgilimle kavusamadim
@isteklibirisiyim34 eeee kavuşsana yazsın sana koş ona
bu soruyu sormaktan bikmadiniz mi ben de bunu merak ediyorum
Üşümem diyen yalan söyler. Ben montla donarken😁
ince bir kazak üstüne birde tshirt giy bu seferde terlemekten kendini alamazsın
Kişiliği olmadığı için dişiliğiyle kendini sergileme çabaları üşüyüp sonra da serumlu foto atıyorlar
İlk başta donuyorsun ama sonradan bünye alışıyor soğuğa ondan usumuyoruz 😅
"börek gibi kat kat giyiniyorum" ahahahsjjskskdjd
Çalışan motor soğumaz o yüzden sorun yok onlar için
Bende merak ediyorum içerde fırınmı işletiyorlar ne
Hava buz gibi ama mini etek giyen kızların kafasını anlamıyorum.
Vallahi donuyorum ben, arkadaşlarımı görünce daha da üşüyorum. 😄
Valla mont kaban fiyatlarından sonra üşümeye mecburuz gibi sanki 🤔
Bende bu soruyo çok soruyorum demek bazıları gerçekten çok ateşi var
Katlı giyinecek kadar üşümüyorum.
Kış kombinlerim hep etek ve şorttan oluşur.
Bi itirafta bulunabilirniyim? 😊
Lütfen ama çok önemli 😊
Fiziğin çok güzel
Bence bana söyledi 😅
Yok amcacım sana diyecek kadar kör olmadım
Vallaha anlamıyorum. Memelerini sektire sektire geziyorlar
Biz kışlık ayakkabı mont kazak almak için para harcıyoruz ve şu anki fiyatları da uçmuş durumda zaten. Onlar kışın para harcama isteği duymuyorlar
-20 derecede bile çok kalın giyinmem. bazıları sıcak sevmiyor benim gibi :)
ay valla ben çok üşüyorum donuyorum ama mont giyemiyorum bir türlü ya da öyle kat kat giyemiyorum ne kadar üşüsemde bunalıyorum beni boğuyor
Ünv ben hırkayla giderken millet bir karış etek ve cropla gidiyor bi gün çevirip sorcam üşümüyomusun bacım dicem
Sen onla üşürsün o çorapla üşümez çünkü o çorap o kadar sıcak tutuyor ki 😄 kışın üşümemek için bende pantolon altına kilotluçorap giyiyorum 😄
Kışın termal içlik giymezsem bazen bacaklarım sızım sızım sızlar. Ben öyle giyinmişken bazen bacaklarına kıyafet giymeyip etekle dolaşan kişileri görüyorum. Dişilerde kendini sergilemek acayip baskın bir içgüdü galiba.
onlarınn sıcacık noktaları soba gibidir şöminee gibi asla üşüemzler :Dpp
Çoğunun yüzüne bakılmaz, özgüvensizliklerini açarak kapatmaya çalışan ezik tipler
@NightLover126 sen öyle birisi olmadın değil mi hiç
Benim tipim çok yerinde merak etme :) Ben mini eteği dizimin üstünde giymeye ihtiyacım yok, giysem de göstermek için değil kendim için giyerim, kışında bacaklarım boşta giymem asla o kadar zeka seviyemi dışarı perişan yansıtmaya niyetim yok. Herşeyin bir mevsimi var.
@NightLover126 doğrudur da bana neden öyle sert çıkışlar yapıyor gibisin ben sadece masumca soruyorum. herşeyi mevsiminde giymek iyidir. bencede
yazarken öyle yansıyor
@NightLover126 yanlıs bir şekilde algılamış olabilirsin :D
ön yargı yapmana neden oluyor böyle yanlış algılamalar
Üsüyorlardır ama cekici olmaktan da geri kalamıyorlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?