Tarz olarak aşırı spor giyinen biri değilim çoğunlukla şık ve spor şık arası giyinen biriyim sizce hangisi kullanışlı 

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

İki modelin aynısını da bu yıl yaptık yaa🥰
İlk model daha kullanışlı çünkü ikinci model burun kısmından kırılma yapabiliyor zamanla
Bi'Bot ❤️
O uzun dize kadar olan botlar çok güzel oluyor geçen giymiştim onu ama hava sıcak olduğu için insanlar ters ters baktı
Cevap
3Cevap
Bağcıklı alma. O model bağcıklı botlar 3 sene önce tamam ama bu sene modası yok. Alttaki daha kullanışlı kesinlikle ondan almalısın.
Aynı fikirdeyim hayatımda hiç bağcıklı model almadım alttaki hep benim tarzım oldu ama herkes giymeyince insan bir yerden sonra acaba çirkin mi diyo
Bizim yaş grubu bağcıklı istiyor daha modern duruyor diye ama asıl modern olan bağcıksız. Bir süre sonra anlayacaklar bağcıksızların ne kadar güzel olduğunu. Bağcıklı model yağmurda ıslanacak ipleri, bağlamaya çalışacaksın yağmur altında falan tam bir eziyet. Bağcıksız güzel. Hatta giyebiliyorsan fermuarsız ve bağcıksız olan modeller var. Direkt ayağına geçiriyorsun onlar da güzel
Alttaki daha şık.
Bağcıksız olan kullanışlı
Bence denemeden, yürümeden alma
Bu siteden çok alışveriş yaptım hiç pişman olmadım zaten iade hakkım da var sorun yaşayacağımı düşünmüyorum ama acele etmeye çalışıyorum çünkü hem çok uygun hem çok hızlı tükeniyor bütün kış keşke alsaydım diye pişman olmak istemiyorum
Ayakkabının kötü geleceğinden değil ama bu tür botlar denenmesi gerekiyor bence. Yürüyüşde sıkıntı olabiliyor
Evde deneyip uzun uzun günü gecirmek mağazada 30 saniye yürümekten daha iyi bence tabi iade şansım olmasa mağazaya giderdim o ayrı bi konu
Bu da mantıklı al gitsin 😅
Efsanesin al demene ihtiyacım vardı iki saat ikna etmeye çalışabilirdim al demen için😂
😂😂 Koş koş al hadi kaçırmadan 😅
2 yi alamazmiisjn knk
Alayım knk
Daha iyi fiyati ne peki
330 aşkım kargo vs derken 350
He iyi supermis tabanida kalin tam e z mek icin😀😀
ikincisi sanırım.
1 deki daha güzel 2 yaşlı gibi 🤣
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?