Soru açık zaten. Yakin erkek arkadasim teknede parti veriyor 18 olmasının şerefine... Mini dar birseyler giymek istiyorum, mükemmel bir arkadaşlığımız var ve onun en yakin olarak isildamak parlamak istiyorum. Akşam üstü baslayacak ve ertesi gün öğlene kadar teknede kalacağız, ne giymeliyim?
Bu modelin sadece kahve olanı güzeldi bu yüzden kararsizim
Buna benzer bir şey başka arkadaşın doğum gününde giymistim o yüzden cekimserim.
Benim için fazla nötr...
Bence çok sade ama güzel tasirim her türlü
Aslında favorim bu ama çok sade geldi emin değilim.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Kahve olanı alabilirsiniz
Ne zamandir seni bekliyorum, lütfen mesajima acil bakar misin seninle uzun uzun konustuk hatirlarsan istanbuldaydim ben gelecektin hani sen de yanima ama gelemem demistin simdi ben geldim İzmir'e ozelden yazdim oradan devam edersen sevinirim bekliyorum lütfen
İzmirdeyim 2 gündür sen neredeysen hemen yaz gelicem söz
Mesaj attim bakar misin özele ve cevap ver lütfen olur mu
Bekliyorum lütfen
Hepsi gayet guzel sadece arkadaslar olarak mı orada olacaksınız
Yakin arkadaslar ve maalesef ki benim 2 ex... diğerleri hep yakın arkadaş ve okuldan bi kaç kişi olucak
Anladım yakın arkadaş guzel
Diger kizlar da oyle mi olucak sadece sen değilsin degilmi
Ve guzel bir parti olacak gibi😊
Muhtemelen diğerleri de öyle olur, bi kaçı örnek kıyafet atmisti hiçbiri bu kadar kısa değildi sadece... benim imzam diyelim buna da... onlarda da fazla dekolte vardı ama bu kafar kisalik yoktu
Anladım
Doğrusu gayet güzel imzan var
Cunku gercektsn etkileyici ve çekici yasına gore de cok uyumlu ozel bir davet gibi adeta gorunuyor bu yönden cok hoşuma Gitti benim.
Kahverengi çok guzel ama 4. Olan siyah hem sade hemds cok sık ama biraz aksam. soguk olabilir bir hırka yanında bulundurman iyi olabilir belki
Evett soğuk olacak, ama alkolden fark edilmezz... ama yine de hırka falan alırım nolur ne olmaz
Aynen ne olur ne olmaz bazen
Soguk oluyor
E güzelmiş
nerde parti ben de geliyim :D
B iyidir
Kırmızı
Siyah 🙂
Bence 4
3 iyi
Sağol bebiss
Rıca ederim 🥲
Izmirdeysen haftaya sende partiye gelsene, gizlice alirim seni sorun olmaz emin olll...
İzmir uzak ya istanbuldayım 😑 emin ol orada olsamda beni beğenmezdin
Güzel hayal
Hayal?
Rüya
Sanirim daha önce hiç böyle bir şey yasamadin:/ ama böyle hayatlar var , bil istedim
benim yatım var neyden bahsediyorsun kwndkkwjd