Çok para harcıyorsun ne gerek vardı beğenmedim ayakkabı uzun ömürlü degil zaten dandik rengi hoşuma gitmedi kaban iyi degil gibi birsürü laf ben beğendim aldım tarzıma uygun gayet ama böyle laf yaparak moralimi bozuyorlar bi hayırlı olsun güle güle giy demediler siz olsanız ne derdiniz ailenizi bu durumda. Gerçekten de kötümü aldıklarım
Kaban ve ayakkabı aldım, ailem demediğini bırakmadı. :( Aldıklarım kötü mü?
Kalbinizi yoran insanlardan sessizce uzaklaşın, sizi yıpratan insanlardan sessizce uzaklaşın. Bende mükemmel beğendim diyemem ama Saygı duymak zorundalar, SANA. Eski giydiğin ayakkabıyla ilk halin daha şık , Ne yalan söyleyeyim, Siyaha şans ver
Dostum kaban güzel ama soğuk havalar için uygun gözükmüyor. Ama çok üşümüyorsan vs giyebilir çok güzel yani.
Fakat o ayakkabıyı bende almak gibi bir hata yaptım, 3-4 giyişten sonra kırışmaya başlıyor ve çabuk kirleniyor sonra sildikçe de rengi açılıyor. Hemen iade etmeni tavsiye ederim.
Belki fiyat performans olarak değerlendirip öyle demişlerdir . Bence öyle ahım şahım bir güzellikleri de çirkinlikleri de yok. Bunları giyen birini sokakta görsem off yıkılıyor demem , ama nerden bulmuş bunları çok kötü de demem.
Yani bunu söylemem çok saçma olur. Önce kendine değer vermelisin ve şık giyinmelisin. Bir kız için asla gidip kıyafet almam. Olduğun gibi ol, naturel. İlla alacam diyorsan da bunun cevabı sende saklı o kıyafete verdiğin paraya çok daha güzel ürünler alabilirsin 😉 giyim, güzellik vs. göreceli bir kavramdır. Kıza sor ona göre kendine kıyafet seç ☺️ben ilk görüşmelerimde her daim klasik spor ya da yarı resmi kıyafetler seçen birisiyim.